"Amazon" piešķir bijušajiem "Gāzi grīdā!" vadītājiem 250 miljonus dolāru un pilnīgu radošo brīvību 6

 

Foto: Ekrānšāviņš no youtube.com

Nozare.lv | 8.augusts 2015 13:29

Straumēšanas pakalpojums "Amazon Prime" bijušajiem britu raidorganizācijas BBC autoraidījumu "Top Gear" ("Gāzi grīdā!") vadītājiem Džeremijam Klārksonam, Ričardam Hamondam un Džeimsam Mejam piešķīris 250 miljonus dolāru un pilnīgu brīvību veidot šovu, kādu viņi vien vēlas.

Viņiem pievienojies arī bijušais "Gāzi grīdā" producents Endijs Vilmans un komandai ar šo budžetu ir jārada 36 jauna autošova sērijas. Šobrīd pārraidei vēl nav dots nosaukums.

Kā pavēstīja Vilmans, "Amazon" piedāvātā summa un solītā radošā brīvība likusi viņiem piekrist šim piedāvājumam un atraidīt citu telekanālu piedāvājumus veidot pārraidi.

"Visi, ar ko mēs runājām, teica mums: "Viņi ("Amazon") liks jūs mierā, lai jūs taisītu paši savu šovu." Tas mums bija svarīgi - mums nepatīk iejaukšanās, mums nav vajadzīga uzraudzība," sacīja Vilmans.

Sagaidāms, ka jaunā pārraide straumēšanas servisā sāksies nākamā gada rudenī un tā tiks vienlaicīgi palaista ASV, Lielbritānijā un Vācijā.

Kā ziņots, BBC martā atlaida Klārksonu pēc saķeršanās ar raidījuma producentu. Klārksons atzinies BBC vadībai, ka kliedzis un iesitis producentam Oisinam Timonam, kuru vēlāk aizveda uz slimnīcu, jo viņam bija pārsista lūpa.

Pēc notikuma BBC paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu, un Mejs un Hamonds, solidarizējoties ar Klārksonu, arī pameta raidorganizāciju.

"Es jūtos tā, it kā būtu izkāpis no lidmašīnas un pārsēdies kosmosa kuģī," komentējot jauno ieceri, atzinis Klārksons, piebilstot, ka jaunajam raidījumam būšot trīs sezonas.

"Mēs esam pievienojušies jaunajai "SmartTV" ērai. Ironiski, vai ne?" savukārt izteicās Mejs.

Tiešsaistes tirdzniecības uzņēmuma "Amazon" video straumēšanas pakalpojums "Amazon Prime" ir līdzīgs video straumēšanas pakalpojumam "Netflix" un piedāvā piekļuvi tūkstošiem filmu un televīzijas šovu, kā arī paša veidotiem materiāliem.

Jūnijā BBC paziņoja, ka "Gāzi grīdā!" turpmāk vadīs britu radio un televīzijas personība Kriss Evanss. Raidījuma uzņemšana sāksies tuvāko nedēļu laikā.

"Gāzi grīdā!" ik nedēļu pie televīzijas ekrāniem visā pasaulē pulcēja ap 350 miljoniem skatītāju, padarot to par visskatītāko informatīvo raidījumu pasaulē.

 
Visi komentāri
 
3ton 8.augusts 2015 17:23
5 2 Atbildēt

Vot uzzinās puiši, kas ir brīvība ar ceturtdaļ miljardu kabatā :), Adriano Celentano filmas nav uz vienu auditoriju, kas kā aktiera, kas kā režisora. Prognozeju, ka puse GB viņus atzīs.

Gints 9.augusts 2015 15:29
14 1 Atbildēt

Gāzi grīdā bija interesants tieši dēļ šo trio. Bez viņiem kritīsies reitingi.

cibriks 10.augusts 2015 10:59
0 0 Atbildēt

lol

andzins1111 10.augusts 2015 22:13
0 0 Atbildēt

Tas nekad nav bijis informatīvais raidījums, tikai izklaidējošas. Un BBC uz viņiem tērēja apmēram tik pat, 36 epizodes tās ir 4 sezonas.

andzins1111 10.augusts 2015 22:16
0 0 Atbildēt

Rakstam pievienotais ekrānšāviņš vispār ir no tās epizodes, kurai nebija nekāda sakarā ar realitāti un informatīvismu. Vienīgais informatīvais arguments bija pa to, kā apzīmēt auto ar plēvi izmaksā ap 1000 GBP.

AIVARS . 12.augusts 2015 15:01
0 0 Atbildēt

Debilie kretīni .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti