Uzsāks satiksmes pārvada rekonstrukciju Ulmaņa gatvē 8

 
31.maijs 2013 9:57

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka sakarā ar satiksmes pārvada pār dzelzceļu Kārļa Ulmaņa gatvē rekonstrukcijas darbiem, no 3.jūnija līdz šī gada nogalei, uz pārvada tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme.

Transportlīdzekļu vadītājiem jārēķinās, ka satiksmes pārvada pār dzelzceļu Kārļa Ulmaņa gatvē rekonstrukcijas laikā, satiksme tiks organizēta pa trim braukšanas joslām no kurām vidējā joslā tiks organizēta maiņvirziena satiksme. Rīta stundās no plkst.6.00 līdz plkst.11.00 Rīgas centra virzienā varēs iebraukt pa divām braukšanas joslām un pa vienu joslu nokļūt pilsētas robežas virzienā, savukārt pēc plkst.11.00 līdz plkst.6.00 - pa divām joslām pilsētas robežas virzienā un pa vienu joslu - centra virzienā. Uz pārvada braukšanas ātrums ierobežots līdz 30 kilometriem stundā.

 

Transportlīdzekļu vadītājiem jāņem vērā, ka satiksmes pārvada ierobežotā platuma dēļ, lai neradītu papildus bīstamību, vidējā braukšanas joslā varēs braukt tikai tie transportlīdzekļi, kuru platums nepārsniedz 2 metrus.

 

Kā iepriekš ziņots, satiksmes pārvadam pār dzelzceļu Kārļa Ulmaņa gatvē rekonstrukcijas laikā tiks veikta pārvada siju rekonstrukcija, balstu remonts, hidroizolācijas izbūve, brauktuves seguma izbūve, kā arī gājēju ietvju un prettrokšņu sienu ierīkošana.

 

Transportlīdzekļu vadītāji ir aicināti savlaicīgi pārplānot maršrutu, pēc iespējas izvairoties no satiksmes pārvada pār dzelzceļu Kārļa Ulmaņa gatvē šķērsošanas tā rekonstrukcijas laikā, ja tas nav iespējams, rēķināties ar ilgāku ceļā pavadīto laiku.

 

Informāciju sagatavoja

Una Ahuna-Ozola

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

 
Visi komentāri
 
DekstersFF 31.maijs 2013 15:16
1 0 Atbildēt

Cik mēnešus pēc renovācijas būvnieki plāno bedru parādīšanos ?

Dragster 31.maijs 2013 18:53
0 0 Atbildēt

Vai tas nozīmē, ka jauno asfaltbetona segumu klās decembra mēnesī?

;) 2.jūnijs 2013 17:26
0 0 Atbildēt

jā būs +12C - tad noteikti.

Savadāk varētu apjautāties par objekta nodošanas termiņu (30.11.2013.). Mazāk stulbo jautājumu būtu.

Darbus aptuveni mēnesi iepriekš vajadzētu pabeigt.

DekstersFF 1.jūnijs 2013 7:14
2 0 Atbildēt

Ja jau Nīlas Išaks tik labi saimnieko,kāpēc jau pirms 2-3 gadiemnav izsludināti konkursi un tas tilts saremontēts? Kāpēc nesāka to remontēt aprīlī?? Pareizi Dragsters teica, ievilks visu līdz ziemai ar savu tūļāšanos un asfaltēs ziemā.

Kur skatās Latvijas ceļu būvētājs un tā šefiņš Bērziņš ???

;) 2.jūnijs 2013 17:11
0 0 Atbildēt

Varbūt ka Deksters ir lošara un nesaprot finansējuma sadalījumu? ;)

Jautājums ta ka vairāk jenotībai.... naudu valdība dala. It īpaši uz pārvada, kurš ietilpst divu valsts nozīmes autoceļu maršrutā.

IkdienasViesis 3.jūnijs 2013 12:18
0 0 Atbildēt

Vismaz labi, ka kaut kas ir uzsākts. Sen jau bija laiks. Nu, būs kāds laiciņš lielākos sastrēgumos. Pie tā jau pierasts. Man, laimīgā kārtā,tur jābrauc diezgan reti. "Manējais" ikdienas tilts ir vantenieks, kurš problemas nesagādā - tur jau viss saremontēts.

Dragster 4.jūnijs 2013 6:56
0 0 Atbildēt

Droši vien kājām sen neesi pāri gājis un no krastmalas uz augšu arī neesi paskatījies? :)

IkdienasViesis 4.jūnijs 2013 11:39
0 0 Atbildēt

Nu, jā - teikšu godīgi, ka ar kājām vantiniekam essmu pāri gājis tikai vienu reizi , kaut kad 1986.gadā. Fakts , ka tas tilts no apakšas ir pamatīgi aprūsējis, ir man zināms, esmu to pamanījis. Cik atceros, vantinieku remontēja pirms gadiem 10.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti