Viens vienīgs – "BMW" izlaidis unikālu "M3" modifikāciju (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 31.oktobris 2017 20:32

"BMW" izlaidusi jaudīgā "M3" sedana īpašo versiju "30 Years American Edition", kas veltīta šī modeļa trīsdesmitgadei ASV tirgū.

SEMA motoršovā Lasvegasā prezentētais "M3 30 Years American Edition" ir ļoti īpašs modelis - tas izgatavots vienā eksemplārā un papildinājums nav paredzēts.

"30 Years American Edition" ir īpašs "Frozen Red" virsbūves krāsojums, zeltītas krāsas "M Performance" alumīnija riteņu diski, oglekļa šķiedras jumts un antispārns. Automašīnas salonam izmantota sarkanas, baltas un zilas krāsas apdare, radot asociācijas ar amerikāņu karogu.

Tehnisko uzlabojumu skaitā ir sporta piekare ar regulējamiem amortizatoriem, titāna izplūdes sistēma, kā arī "Competition Package", kas trīslitru sešcilindru dzinēja jaudu no standarta 431 zirgspēkiem paceļ līdz 450 Zs. Jaudīgā sedana motors darbojas pārī ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.  

"30 Years American Edition" cena pagaidām nav zināma. Parastais "BMW M3 ar Competition Package" ASV tirgū maksā 71 200 dolāru.

 
Visi komentāri
 
dodge 31.oktobris 2017 20:45
1 3 Atbildēt

Amīšiem nepietiks naudas. Un arī jēgas pirkt tādu viņiem nav. Tas ir kā bomzim iedot vadīt kosmosa kuģi.

viencexperc 31.oktobris 2017 21:58
5 6 Atbildēt

Ir pastulbi, kuri pērk nodrāztu tautas auto par 70 000. Tad jau gopniki rīkojas gudrāk. Nopērk 1999.ā gada žurku un ne ar ko neatšķiras no šāda m sērijas sūda.

Bet ASV ir arī bmw fani. To nav tik daudz kā komunistiskajā Eiropā, bet bavārijas mēslu vāģus tur arī pērk. Protams, ka tie atpaliek komfortā, praktiskumā, arī motors skan sliktāk, bet fani ir tik un tā.

iciks 31.oktobris 2017 22:44
1 1 Atbildēt

Kāpēc neatšķiras? Domāju, ka veiktspējas ziņā atšķiras un pat ļoti.

Ja runā par izskatu, tad:

1) ja tauta šādus auto pērk, tad acīmredzot viņiem tie patīk. Par tāda BMW cenu noteikti sanāk atvest krietno amerikāņu vāģi, bet kaut kā tauta ar to neaizraujas;

2) ja ir ĻOTI nepārvarama vēlme izcelties, tad iesaku doties uz pederastu praidu. Uzmanība garantēta.

viencexperc 31.oktobris 2017 23:38
1 1 Atbildēt

Rolex pērk tāpēc,ka tas ir statuss. Tāpēc, ka visi redzēs ka tev ir rolex, un zinās, cik kruts tu esi. Bet veiktspēja atpaliek no japāņu kvarciem, elektro un apple pulksteņiem.

Bet šī auto statuss ir - tautas auto. Nezinu kā ir eiropā, bet latvijā bmw ir vairāk pat par toyotām un fordiem ( oficiālā statistika). Turklāt, visi vienādi.

Īsts tautas auto. Tāpēc rakstu - tautas auto par tādu cenu pērk tikai idiņi.

GTD2 1.novembris 2017 9:21
1 1 Atbildēt

kas pērk rolex nepērk dēļ statusa bet tāpēc ,ka patīk, tapat m klasei nav nekāda sakara ar tautas klasi drīzāk tos var pieskaitīt sporta klasei, un atšķirība starp šo un parasto žurku ir kā nakts pret dienu un kopigs viņiem ir mazāk nekā atšķirīgais. Tas ,ka līdzīgi dizaini tas ir tik mārketings, jo reti kas var atļauties M klasi

Bils 1.novembris 2017 8:04
2 2 Atbildēt

USĀ šie neaizies - 6MT, reti kurš amītis mācēs tādu štepselēt

dodge 1.novembris 2017 9:06
0 0 Atbildēt

Kā teica Top Gear, amerikāņu sporta auto Viper ir tehnoloģisks kā sarūsējis lauznis. 25 gadus tiek ražots bez gandrīz jebkādām izmaiņām un tikai tagad ir sasniedzis "virsotni".

Conqueror 1.novembris 2017 21:46
0 0 Atbildēt

Smuks gan. Tas motors gan ir stipri noforsēts. Diez cik km resurss tādam?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti