"Mazda" jaunumi Ženēvas autoizstādei (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape | 6.februāris 2018 13:10

Nākamajā mēnesī gaidāmajā 88. Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē zīmola Mazda stends būs viens no visapmeklētākajiem.

Tajā notiks jaunā Mazda6 Wagon pasaules pirmizrāde, jaunā Mazda6 Sedan Eiropas pirmizrāde, būs apskatāmi divi satriecoši konceptautomobiļi – Mazda VISION COUPE un Mazda KAI CONCEPT, kā arī Mazda revolucionārais SKYACTIV-X nākamās paaudzes benzīna motors.

Jaunākais Mazda6 modelis ir līdz šim pati daudzpusīgākais, kas augstākā kvalitātē piedāvā gandrīz katru Mazda modeļa-flagmaņa niansi. Tam ir daudz nobriedušāks, elegantāks un izsmalcinātāks virsbūves dizains, kā arī ievērojami pārveidots salons, ieskaitot jaunus sēdekļus, uzlabotu SKYACTIV spēka pārvada veiktspēju, labāku braukšanas dinamiku, lielāku aerodinamikas efektivitāti, samazinātu trokšņa, vibrācijas un raupjuma līmeni (NVH) un pat plašāku i-ACTIVSENSE drošības funkciju klāstu, piemēram, 360° monitoru un inteliģento ātruma palīgsistēmu.

Mazda VISION COUPE, kas nesen tika atzīts par 'Gada visskaistāko konceptautomobili', atgādina plūdlīnijām bagātas četrdurvju kupejas pamata formu. Tas atsakās no ritmiskajiem pavērsieniem, kas pirms KODO dizaina iterācijām akcentēja virsbūves stilu, tā vietā izvēloties vienkāršu formu, kas atbrīvojas no visiem nebūtiskajiem elementiem, lai sekotu principam ‘Mazāk ir vairāk’. Virsbūvē ir ieguldīts vērā ņemams laiks un rūpīgums, sevišķi gaismas spēlē uz tās virsmām.

Šī automobiļa modeļa nosaukums Kai nozīmē ‘pionieris’, un Mazda KAI CONCEPT kompaktais hečbeks gatavo placdarmu Mazda zīmola nākotnei, demonstrējot uzņēmumā radītās revolucionārās tehnoloģijas un jaunāko KODO dizaina evolūciju. Nākamās paaudzes SKYACTIV AUTOMOBIĻU ARHITEKTŪRĀ, kurā tiek maksimāli izmantotas ierastās cilvēka ķermeņa spējas nodrošināt vissvarīgāko sasaisti starp autovadītāju un automobili, tā pielāgo Mazda revolucionāro SKYACTIV-X spēka pārvadu.

Mazda ekskluzīvais SKYACTIV-X ir inovatīvs motors, kurā ieviesta inovatīva sadegšanas metode ar nosaukumu Spark Controlled Compression Ignition (ar dzirksteli kontrolēta kompresijas aizdedze - SPCCI). SKYACTIV-X, kam jākļūst par pasaulē pirmo komerciālo benzīna motoru ar kompresijas aizdedzi*, apvieno ieguvumus, ko sniedz gan dzirksteles aizdedzes benzīna motora ekspansivitāte ar augstiem apgriezieniem un mazāku izmešu daudzumu, gan kompresijas dīzeļmotors – labāka sākotnējā reakcija un degvielas ekonomija, lai rezultātā rastos krosovera motors, kas sniedz visu labāko abām “pasaulēm”.

Otrdien, 6. martā, kas ir pirmā no divām preses dienām, Mazda pie sava stenda (nr. 5150 5. hallē) Palexpo konferenču centrā pulksten 8.15 - 8.30 rīkos preses konferenci. 2018. gada Ženēvas autoizstāde apmeklētājiem būs atvērta no 8. līdz 18. martam.

 
Visi komentāri
 
LMT 6.februāris 2018 13:24
1 0 Atbildēt

Rūsai ar būs savs stends?

eidis 6.februāris 2018 15:51
0 0 Atbildēt

Uz pakaļpusi dikti atsit pižiku. iepriekšējais IMO bija glītāks

Conqueror 6.februāris 2018 17:46
0 1 Atbildēt

Baigi smukā mašīna

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti