Ukraiņi piedāvā rietumu ražotāju auto pārbūvi padomjlaiku stilistikā (+ FOTO) 24

 

Žerāra Depardjē Volga Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.marts 2020 10:44

Ukrainas tūninga kompānija Spec Auto Tuning specializējas uz individuāliem projektiem, piedāvājot BMW un Mercedes automobiļu pārbūvi padomjlaiku auto stilā.

Spec Auto Tuning ir kompānija no Kijevas, kas uz dažādu rietumu ražotāju automobiļu bāzes veido unikālus projektus, kur moderna un mūsdienīga tehnika apvienota ar vizuālo tēlu padomjlaika automobiļu stilā.

Parasti par donoriem kalpo vācu ražojumi: BMW vai Mercedes. Spec Auto Tuning realizēto projektu skaitā ir „Pobeda” uz Mercedes-Benz CL 500 bāzes, GAZ-12 ZIM, kam pamatā BMW 7.sērija un divdurvju „Volga” ar BMW 6.sērijas tehnisko pildījumu. Interesanti, ka šo automobili pasūtījis slavenais franču kinoaktieris Žerārs Depardjē, kas pirms dažiem gadiem ieguva Krievijas pilsonību.

Ukraiņu veikumu atzinīgi novērtējuši arī vācu un amerikāņu auto tematikai veltītie resursi, uzsverot, ka Spec Auto Tuning radītie automobiļi noderēs tiem, kas jūt nostaļģiju pēc PSRS laikiem, taču nevēlas atteikties no pierastā komforta un drošības līmeņa.

Ja vērojot kijeviešu darbus kādam rodas līdzīgas izjūtas, tad ziniet, ka šobrīd pārdošanā ir uz Mercedes-Benz CL 500 bāzes radīta „Pobeda”. Cena – 36 000 eiro.

 
Visi komentāri
 
Skābene 23.marts 2020 12:30
0 0 Atbildēt

Un kā tie brīnumi iziet TA?

Kaut gan pie lielveikala Sky esmu ievērojis šad tad stāvam GAZ 12 ZIM ar merša tomātkārbu, visticamāk arī motors no merša. Tāds braucamais gan ir interesants.

msh 23.marts 2020 12:42
1 2 Atbildēt

Tā vienkārši, ņem un iziet. Latvija droši vien ir viena no dažām eiropas valstīm, ja ne vienīgā, kurās neko īsti pārtaisīt nedrīkst - tāpēc internetā var redzēt visādus interesantus projektiņus, pamatā rietumos, par kuriem zināms ka pie mums ar tādiem apskati noteikti neizietu - teiksim, redzētas bildes no projektiņa, kur uz VW passat B5.5 4.0 4motion apakšas uzlikta Volkswagen K70 virsbūve, vai arī mk2 golfa universālis, uztaisīts džetai piemetinot golfa pakaļu, utt.

Daa 23.marts 2020 17:53
4 1 Atbildēt

Izlasi Latvijas likumdošanu, un ja saproti ko lasi, tad sapratīsi ka var pārbūvet un iziet tehnisko....

Bet ko var gribet, ja jūsmo par Passat, un Golf....

msh 23.marts 2020 18:12
0 0 Atbildēt

Tiešām? Tu neaizmirsti ka pie mums kaut vai ir aizliegtas piekares un bremžu sistēmas izmaiņas [vienīgi drīkst uzlikt citu galveno cilindru un pastiprinātāju "ja tas neizmaina darbību"], pat tad, ja tās sastāv no citiem, jaunākiem modeļiem pārskrūvētām detaļām. Tāpat ja tev būs mašīnas jumtā ielikta aftermarketa lūka, par to apskatē būs divnieks "nesošās konstrukcijas stiprību ietekmējoša izmaiņa kas samazina nesošās konstrukcijas stiprību", lai arī neko nesamazina. Varētu tā turpināt - un tu gribi mainīt virsbūvi... VARBŪT ka būtu iespējams to piereģistrēt, bet es pat negribu iztēloties kāds papīru blāķis būtu jāsagatavo ar rasējumiem un visu pārējo...

Par golfu un pastēti - jā, tieši tā - VAGmobīļi ir kliedzošs piemērs mūsu CSDD nekompetentajai pieejai - astoņdesmito beigās un deviņdesmito pirmajā pusē VAG bija 4 mašīnu platformas, kur uz katras bija 2-3 radniecīgi modeļi, kas ļoti veicina visādu konstruktoru būvniecību - un tā nu mēs nonākam pie situācijas ka Volkswagen Corrado par synchro pārbūvēt nedrīkst, lai arī tas pasāciens ir relatīvi vienkāršs, par cik zem tās smukās virsbūves apakšā atrodas otrā golfa platforma, ļaujot izmantot golfa daļas - līdzīgs stāsts ir audī kabriķim, kur apakšā atrodas otrās paaudzes kupeja - pārējajiem modeļiem tādu pasācienu var izdarīt tikai pa kluso, tā lai CSDD nepamana ka tas ir noticis; audī stiliņā jau ir piemērs - B4 A80 pārtaisīja par kvatru - nākamajā gadā bija jābrauc uz ekspertīzi, aiznākamajā ierubīja nepieciešamību pēc projekta.

LMT 23.marts 2020 12:46
0 0 Atbildēt

Tak pārlasiet tekstu!

Pļurkt 23.marts 2020 13:47
0 4 Atbildēt
Šumba 23.marts 2020 18:06
0 0 Atbildēt

iAuto, kas tas par ratā komfortu? 4.rindkopa "... no pieratā komforta...

iAutolv 23.marts 2020 18:14
0 0 Atbildēt

Joekid 23.marts 2020 20:45
7 2 Atbildēt

ir jābūt īpašam fetišam vai gaumes sajūtai, lai ko tādu uzskatītu par skaistumu

WALA 23.marts 2020 22:55
5 0 Atbildēt

nu šitas pavelk kaut jur uz japānu un ķīniesu fetišu, bet nu man arī šo nesaprast. Ja kads peņemtu orģinalu pilnibā un salabotu šasijas muļķības un jedzīgu motoru - es to sapraatu, bet kad irģinalos merša vai BMW virsbuves paneļus prasti sakot safiš - to es nespeju saprast, nu labi ha vēl ritīgi šķiltu pārtaisa - tad vel kaut kā pieņemu ...

Pļurkt 24.marts 2020 11:28
0 7 Atbildēt

Nu a kas tad pepsikolas paaudzei ir skaistums??? Kantaini kluču ar noapaļotiem stūriem, kas savā starpā atšķiras TIKAI ar bļambu uz kapota!

Tiktok 24.marts 2020 15:01
9 0 Atbildēt

Varbūt pie vainas nav pepsikolas paaudze, bet tu no sava vecuma esi palicis akls

Tā pepsikolas paaudze jau rodas no tādiem mudakiem, kā tu, kurš tad viņus uzaudzina!

Pļurkt 24.marts 2020 17:41
0 6 Atbildēt

Ko no kaut kāda skaistuma var spriest debiļņika bakstītājs!! Tikai spriedelēt par lietām no kurām pilnīgi neko nesajēdz!

Tiktok 24.marts 2020 19:28
3 0 Atbildēt

Par kādu skaistumu tu runā? Par tiem sūdiem kuri ir foto? Kas tur skaists? Tu vienkārši neko citu neesi redzējis, vis kas tavā parī tiek attēlosts ir psrs laika sūdi, kuri nav pat orģināli, nemaz nerunājot par to, ka viss tajā laikā bija pizģīts.

Bet ko tur vecam sunim vair iemācīsi....

Pļurkt 24.marts 2020 20:01
0 4 Atbildēt

Ne jau tev mūjābelim spriest par skaistumu!! Atskaitot debiļņika spaidīšanu tā pat neko nejēdz un neko citu neesi redzējis.

Atradies spriedelētājs,

Tiktok 24.marts 2020 21:28
0 0 Atbildēt

Nomierinies vecais krabi, tavi spriedelējumi ir psrs laika tehnikas kvalitātes līmenī...

Jābut vecai psrs atliekai, lai foto redzamās automašīnu parodijas uzskatītu par skaistām, ja tie būtu orģināli tad jā, bet nejau šādi sūdi ar jaunāku automašīnu saloniem, kuri piedevām vel ir izķēmoti, ka arī tie diski ir vienkārši šausmas. Paskaties kaut pirmo bildi, purns no vecā auto jumta līnīja no jaunāka auto spoguļi vispār miskastē atrasti, diski kaut kādi chaina shit town racing klub sūdi, salons no merša, vienkāršo sūds...

Pļurkt 25.marts 2020 8:34
0 0 Atbildēt

Nomierinies, mūjābel - tavi 3 gadi strādājot par sētnieku kādā pagasta mākslas skolā ir par mazu, lai spriedelētu par jebko skaistu.

Pirms te dirs uzzini vārda "replika" nozīmi!!!

Visi šie auto ir REPLIKAS!

==============

Nu gan stulbenis!!! Ka tik kaut ko "izcili gudru" iedirst!

Tiktok 25.marts 2020 13:45
0 0 Atbildēt

Haha nesmīdini, par naudu un darbu labāk nerunāsim Daugavpils pāķi, ok?

Kāda vel replika? Replikai jābūt kopijai, vismaz šajā gadījumā, nevis krievu lūznim ar merša salonu, nu labi tu jau esi tik akls, kā tāpat neredzi atsķirību, pamani tik kaut ko no saviem padumjo laikiem un uzreiz centies sastutēt savu mazo desu gaisā, diez vai izdosies...

Pļurkt 25.marts 2020 15:22
0 1 Atbildēt

Jēziņ kas par stulbeni!!!

Ko tur runāt - vīzdegunīgs lielpicāns.

Ej vien ņem slotu un pavico!!

Tiktok 25.marts 2020 17:25
0 0 Atbildēt

Haha, nu ja tev tā vieglāk paliks, tad ņemšu putekļusūcēju un sakopšu garāžu, bija jau plāns to šonedēļ darīt. Slotu tu vari iebāzst sev tur, kur saule neiespīd un pēc tam nolauzt.

Standarta padlaiku atlieka tu esi, neko vairāk par savu šauro pieri spogulī, tu neesi redzējis

P.s.

Kur tad šeit ir kāda replika, ko?

... 23.marts 2020 22:52
3 1 Atbildēt

Tā saucamie padomjlaiku auto reāli ir vai nu vāciešiem nozagti pēc kara, vai arī vēlāk "nokopēti" pamatā no USA mašīnām...

Ezis UK 23.marts 2020 23:13
0 1 Atbildēt

Miliču valsts. Auto no Vacijas tiko Tuv iziets ar trali atvests apskati Lpsr neiziet!!!!!Kaut kas nav ar ritoso!

felix65 24.marts 2020 8:07
4 0 Atbildēt

Ne diez ko saprotu, kāds te sakars ar paumjlaikiem? Visas tās mašīnas ir noteikta laikmeta produkts, pie tam padumju autobūve visu nolaizīja no rietumiem, ja konkrētāk- no amīšiem. Nevienu autorūpnīcu viņi nav projektējuši un uzbūvējuši paši. Visu atpalikušajiem vateņiem projektēja un būvēja attīstītākas tautas. Tantes ģimenē bija vēl itāļu vadībā ražotā kapeika, kuru viņi slavēja un pēc tam nopirka jau vateņu taisīto šohu. Salīdzinot ar kapeiku tā bija ... analogov ņet.

Jojo 24.marts 2020 19:11
0 1 Atbildēt

Darbs ieguldīts, rezultāts baudāms, un kāds taču pērk.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti