Sadeg 100 mašīnas - ASV protestētāji nodedzina lietoto automobiļu stāvvietu (+ VIDEO) 36

 
iAuto | 25.augusts 2020 14:08

ASV, Kenošas apgabalā (Viskonsīna) tika aizdedzināts automašīnu tirdzniecības laukums, kur tika pārdotas lietotas automašīnas. Ugunsgrēkā iznīcināti vairāk nekā 100 transportlīdzekļi, tostarp Range Rover, Mercedes-Benz S klases un vairāki BMW 5. sērijas sedani.

Vietējie mediji vēsta, ka protesti pārauguši vandālismā svētdienas vakarā. Video redzams, ka vairāki cilvēki ielaužas lietoto automobiļu tirdzniecības ofisā, kur tiek pie auto atslēgām. Citi turpretim, sāk sist mašīnu stiklus un dauzīt motora pārsegus.

Izdzirdot policijas sirēnas, vandāļi izklīda, taču naktī tie atgriezās un aizdedzināja kādu pikapu. Uguns ātri vien pārsviedās uz citiem spēkratiem, kopumā iznīcinot vairāk nekā 100 transportlīdzekļu.

Protesti, kas ASV šovasar izraisījās pēc afroamerikāņa Džordža Floida nāves, joprojām nerimstas. Grautiņu laikā cieš ne tikai veikali, bet arī automobiļu tirdzniecības vietas. Piemēram, Sentluisā vandāļi iekļuva Chevrolet tirdzniecības vietā un nolaupīja vairākas sporta automašīnas un apvidus auto, bet Oklandā tie praktiski iznīcināja Mercedes-Benz salonu. Nakts laikā uzbrucēji spēja nozagt apmēram 50 automašīnas no izstāžu zāles, sabojāt vēl duci spēkratu, kā arī aizdedzināt superauto Mercedes-AMG GT.

 
Visi komentāri
 
ex 25.augusts 2020 14:51
14 0 Atbildēt

nu kā tad mūsu Grand USA Experc šo situāciju vērtē?

anonimikis 25.augusts 2020 14:54
3 10 Atbildēt

Neviens tos BMW hlamus nepirka, nu tie nosvila. Apdrošināšana gan jau samaksās.

Merks 25.augusts 2020 17:09
12 5 Atbildēt

Tas patiesībā ir pats bēdīgākais, sūds tur par amerikāņu šķībajiem plastmas sūdiem.

Bmw ir par dārgu priekš amerikāņiem. Ja nēbūtu tāds nodoklis importa auto būtu citādāk. Bmw un citi vācu ražomi amerikāņiem būvēja sliktākas komplektācījas auto (atsevišķos gadījumos pat motori sūdīgāki), un arī tad jeņķi čurāja karstu, bet nu krietni tomēr dārgāk tas viss, nav kā dotētie f150 par kabluka cenu tur "iet".

Patiesībā lielākā daļa amīšu brauktu ar 5ser., a6, e klasi utt., nu varbūt izņemot atsevišķus rednekus, kuri parasti salifto savus pikapus, saregulē nepareizi degv padeves (tā lai būtu melni dūmi), brauc uz dīķiem raut kājas nost vardēm utt,. bet pat tie redneki kuri ir " naudīgāki" nopērk kādu x7, vai gl klasi.

viencexperc 25.augusts 2020 19:04
6 11 Atbildēt

BMW ASV pērk nēģeri un krievi. Tāpat kā citur. Eiropā vēl zilīši.

ASV zilīši mīl Subaru.

Merks 26.augusts 2020 7:10
9 3 Atbildēt

Nu nemāni sevi, par cik f150 ir teju pārdotākais auto, tad visvairāk zilīšu tāpat brauc ar f150.

Savukārt amerikāņi vienkārši nevar atļauties vācu auto jo tie ir par dārgu. Nemaz nerunāsim par to, ka ir īsti zilīši un tādi kurus tu uzskati par zilīšiem. Proti tu par zilīšiem uzskati visus kuri brauc ātrāk par tevi, labāk izskatās un vairāk pelna par tevi. Patiesībā jau šie cilvēki nav vainīgi pie tā, ka tu sievietēm vienkārši nepatīc, esi resns un neproti nopelnīt labam auto, pie tā vainojams esi vien tu pats.

Kanibaals 26.augusts 2020 8:36
5 7 Atbildēt

Nevis nevar atļauties, bet BMW viņiem nerosina nekādas asociācijas un nav grutās bērnības sindroma, lai tādu pirktu. Kur tos vācu pakaļas inženērijas šedervus pēc tam, lai remontē?

Kanibaals 26.augusts 2020 10:59
3 6 Atbildēt

ASV tā ir problēma. BMW tur ir niecīga tirgus daļa. Neuzrunā tur tā marka un viss, cik gadi pagāja kamēr vācieši saprata, ka glāzīšu turamais ASV ir obligāts un tam ir jābūt atbilstošā izmērā, līdz asarām.

Merks 26.augusts 2020 13:19
7 0 Atbildēt

Nu varbūt viņiem tos savu pajoliņus vajag izglītot, lai iemācās remontēt, kur tur problēma? Nu jā asv ražotos prots ir vieglāk salabot, jo viss ir primitīvāks, bet nav arī tādas atšķirības.

Kas attiecās uz grūtu bērnību tad tev un viencexpertam tāda tiešām ir bijusi, palasiet savu komentārus, man kaut kā pilnīgi vienalga ar ko katrs brauc, jums un vel daudziem bmw ir kā baļķis pakaļā, tikai nesaprotu kādēļ.

Par glāzīšu turamajiem iespējams tev taisnība, amerikāniem vajag kur kolas burku un burgeru nolikt, bmw nav tas auto kur vajadzētu rīt pie stūres, ar to ir jābrauc, bet tev to nesaprast.

Kanibaals 26.augusts 2020 20:48
1 4 Atbildēt

Ko tu tur muldi ka nevērtē pēc auto, ja uzskati ka BMW citi to nevar atļauties un tas kāda statusa simbols(izraušanās no grutās bērnības). Vienkārši ne visi kas var atļauties BMW uzskata to par cenai atbilstošu un izvēlas ko citu. Nu nav amerikāņi skatījušies čornij bumer.

Merks 26.augusts 2020 21:09
2 0 Atbildēt

Bet es jau arī nerunāju tikai par bmw, izlasi manu pirmo postu!

Es runāju par vācu auto kopumā.

Nu pastāsti, kurš auto ir konkurents 5ser. A6, vai E klasei? Nosauc reālu piemēru un kas šajos auto ir labāks? Vienīgi vel lexus var konkurēt.

Un ko nozīmē izraušanās no grūtas bērnības?

Tas, ka ir celvēki kuriem galva strādā un sava darba augļus viņi vēlas izbaudīt? Un kas konkrēti tur ir slikts? Vai labāk būt, tādam kā tev? Protams vajadzības ir dažādas, bet tādēļ jau nevajag visur izrādīt skaudīgā latvieša iezīmes.

Šeit iauto vispār ir ļoti daudz tādu cilvēku - tas sūds, šitais sūds, kad pavaicā, lai ieliek sava auto foto, tad pazūd!

Nu ar ko tad pats brauc, pievieno uzreiz foto ar lietotājvārdu, paskatīsimies, kurš ir tas lieliskais auto, ar kuru mums visiem būtu jāpārvietojas!?

Kanibaals 27.augusts 2020 15:57
0 0 Atbildēt

Atkal jau ej pa riņki, kāda starpība ar kādu auto brauc tev joprojām nepielec, ka nav ASV nekāda vācu auto kulta un nesaistās tas viņiem ar statusu.

Personīgi visi tie vācu raźojumi ir baisi garlaicīgi un vienādi pec skata, pelēkā masa.

Merks 27.augusts 2020 17:34
0 1 Atbildēt

Nu redz, es nemaz nerunāju par statusu, man arī tas neinteresē! Es runāju par kopējo komfortu un materiālu kvalitāti, kā arī montāžas kvalitāti! Tas pats mercedes un audi viņiem ir par dārgu, ko tu ieciklējies uz tiem bmw.

Garlaicīgi tev viņi šķiet jo neesi ar tiem braucis un tas or fakts! Kad es tev teicu,ai nosauc koknkurentus tu neminēji ne vārda! Un kas tavuprāt nav garkaicīgs, davai uzreiz piemērus studijā, neturi sveci zem pūra!

Kanibaals 28.augusts 2020 17:17
0 0 Atbildēt

Nu nav par dārgu, bet par mazu izmēros. Konkurenti ir jebkurš cits ASV ražojums, neesmu amītis nepateikšu kāpēc tā.

WALA 26.augusts 2020 9:08
7 5 Atbildēt

BMW un vāciesu remonts gan nav nekāda problema , jā yie ir dārgaki

viencexperc 26.augusts 2020 15:11
1 5 Atbildēt

pēc tādiem komentāriem jāliek tāds smaids:

Lai cilvēki saprot, ka tas bija joks.

Merks 26.augusts 2020 18:48
5 2 Atbildēt

Smaids visiem līdz ausīm tad kad ierauga tavu seju.

Žēl, ka Daugavpilī nav cirka, tu varētu tur kādu kapeiku nopelnīt, varbūt pat tad kādai sievietei tev sanāktu, vai varbūt jaunam ford fiesta, lai gan nē jauns ford fiesta būs par dārgu, nāktos līst kredītos.

viencexperc 25.augusts 2020 15:41
5 9 Atbildēt

Lūk kādi sociāldemokrāti.

WALA 25.augusts 2020 16:39
12 3 Atbildēt

Kurās durvīs galvu iespiedi ? ASV ir pamuļķu vairāk kā tu spej iedomātues, je tev ir grūti kaut ko loģikas joma ieskaidrot, tad tur muļķi domā ja vinu tiesības būt muļķiem tiwk smagi apdraudetas, ja sāksi viņiem kaut ko stāstit pat rad ja tas būs hiņiem saprotamā limeni ...

BTW problemātika nav jauna un unikala štatiem - muļķu nodarbināšana vienmer ir bijis svarigs valstisks uzdevums ...

T nevar tā īsti par šo problemu vainot, bet kuram tad tas rūp, īpaši ja T jau iepriekšējas vēlēšanas skaidri paradija ka ar tukšdiršanu var tālu tikt ...nu tad tagad notiek lielākā tukšdjršanas sacensība ASV vēsturē ...

solaris 25.augusts 2020 17:12
3 12 Atbildēt

Šoreiz problēmas ar loģiku ir tev, WALA.

WALA 25.augusts 2020 17:49
10 0 Atbildēt

ko tu neteiksi, bet viens gan fakts - tā nesakrīt ar jusējo loģiku ;)

viencexperc 25.augusts 2020 18:57
2 9 Atbildēt

pats sev pretrunās nonāci.

muļķus, bomžus, slaistus, atbalsta sociāldemokrāti, jo tieši tie ir viņu balsotāji. Bet vislielākais sociāldemokrātu īpatsvars ir Eiropā.

viencexperc 25.augusts 2020 15:42
9 9 Atbildēt

Kāpēc iauto neraksta, ka tas afroamerikānis bija recidīvists bandīts, kurš reiz, kādā iepriekšējā epizodē, draudēja grūtniecei ar ieroci.

viencexperc 25.augusts 2020 15:57
8 8 Atbildēt

Un es, kā vienmēr, pārbaudot iauto informāciju, atvēru oriģinālo lapu, un ieraudzīju, ka kā vienmēr, latvijas žurnaļugi cenšas fantazēt.

šie, sociāldemokrātu grautiņi notika pēc kāda sadzīves incidenta Kenošas apgabalā, kad kāds cits bandīts - Jacob Blake, bēga no policijas, gribēja iekāpt savā dodžā, un tika nošauts.

un lūk, kā izskatās bleiks:

Sociāldemokrātiem, kuri paši būdami bandīti, korumpanti un zagļi, nekas tāds nav pieļaujams.

nu, nu 25.augusts 2020 16:20
9 0 Atbildēt

kāds 1000 satracinātu niggu jau meklē tavu adresi

Sers 25.augusts 2020 17:16
12 1 Atbildēt

Nu un ko tu gribēji?

Tavi resnie amerikāņi paši melnos paverdzināja un saveda savā valstī. Palielam krievi un amerikāņi or lielākais draudz pasaulei/cilvēcei.

Vāciešus es laikam tomēr nepieskaitīšu, jo šķiet, ka pat hitlerēns saprata, ka no amīšiem un krieviem nekas labs nesanāks...

Palieam tevis pievienotajā foto ir redzma asv nākotne un droši vien arī daudzu citu valstu.

msh 25.augusts 2020 18:07
9 0 Atbildēt

Amerikāņi nēģerus nepaverdzināja. To izdarīja musulmaņi, vedot džihādu pret politeistiem - tā nu nejauši sanāca ka citi neticīgie, baltie eiropieši, bija gatavi tos sagūstītos nēģerus pirkt, un tā nu panesās šis rūpals - jo nēģeri karstumu un smagu darbu izturēja labāk par baltajiem vergiem...

imzz 25.augusts 2020 18:30
11 1 Atbildēt

Tavi resnie amerikāņi paši melnos paverdzināja un saveda savā valstī.--

Secība nepareiza. Melnos vispirms paverdzināja paši melnie un pārdeva citiem melnajiem , un tie , savukārt, baltajiem. Bez Āfrikas tā laika līderu, karaļu un cilšu virsaišu dedzīgas līdzdalības biznesā verdzība tādos apjomos, kāda bija vajadzīga ASV Dienvidu štatu plantatoriem , nemaz nebūtu iespējama.

Kopumā verdzība tādā vai citādā formā 19.gs un agrāk pastāvēja visā pasaulē. Eiropā un Krievijā , piem.pastāvēja dzimtbūšana, ar klaušām un miesas sodiem "slinkiem zemniekiem".

Arī "Holandes Austrumindijas kompānija", kad bizness kolonijās neizdevās , lai daļēji segtu zaudējumus, pārdeva dzīvo inventāru verdzībā plantatoriem.

Kad Anglijā apspieda 1745.gada jakobītu sacelšanos, ar dumpiniekiem darīja to pašu - pārdeva koloniju plantatoriem.

Tagad daudziem cilvēkiem ir ārkārtīgi aprobežots priekšstats par vēsturi, un tāpēc viņi ir pateicīgs materiāls smadzeņu skalošanai.

viencexperc 25.augusts 2020 18:54
10 8 Atbildēt

Tikai studējot vēsturi, pastudē kārtīgāk.

1, Vergu tirdzniecību no Āfrikas uzsāka Arābi.

2, Vergi bija arī baltie cilvēki, turklāt tie bija vērtīgāki, pašsaprotamu iemeslu dēļ.

3. Vergi ir arī tagad. Ja tu lieto šokolādi, kakao, li-on baterejas, tad liela varbūtība, ka izmanto vergu darba rezultātu.

4. Ne amerikāņi veda vergus. Bet eiropieši, jo tieši tiem piederēja tur kolonijas. Amerikāņiem nebija koloniju Āfrikā.

5. Vergu tirdzniecība nebija iespējama bez pašu melno atbalsta. Jo vergus eiropiešiem Āfrikas kontinentā piegādāja un ķēra paši melnie ( konkurējošās ciltis).

6. verdzības iekārta ir atcelta, tāpēc tas nedod tiesības veikt bandītismu. Gandrīz 90% slepkavības ASV paveic melnie.

7, p.s.

Kad notika pilsoņu karš, dienvidu štatiem, kas bija PAR verdzību, bija DEMOKRĀTISKAIS prezidents - Jefferson Davis

bet Ziemeļu štatiem, kas bija PRET verdfzību - bija REPUBLIKĀNIS - Abraham Lincoln

5.

Kanibaals 26.augusts 2020 0:43
7 4 Atbildēt

Ak tu naivais pilsoņu karš nebija par verdzību vai pret. Verdzību ta atcēla, bet segregācija vienalga palika.

msh 27.augusts 2020 13:07
1 0 Atbildēt

Ak tu naivais, zini tikai faktus no vēstures, nevis pašu vēsturi... Pilsoņu karš pa lielam bija ziemeļu republikāņi pret dienvidu demokrātiem - pēc kara segregācija nebija, bet to, pēc savas reorganizācijas dienvidos ieviesa tie paši demokrāti. Ku Klux Klans arī bija demokrātu organizācija. Un tas viss - lai iebiedētu un kontrolētu nēģerus, kuri līdz pagājušā gadsimta trīsdesmitajiem gadiem bija republikāņu vēlētāju bloks. Šie balto demokrātu gājieni arī uzlaboja dienvidu štatu demogrāfiskos rādītājus jo nēģeri diezgan lielā daudzumā migrēja uz ziemeļiem, a to dienvidos ne vienā vien štatā nēģeri būtu pārsvarā.

Kanibaals 28.augusts 2020 17:20
0 0 Atbildēt

Tas nemaina faktu ka vēsture izpušķota ar it kā labajiem pret sliktajiem.

650 25.augusts 2020 21:40
9 1 Atbildēt

-kad pie Stūres nokļuva aktieris R.Reigans, pasaule piemiiza bikses un gaidīja,tūliņ būs globāls piz....Kad viņš aizgāja, tad visi visur raudāja- kāds dižs politiķis esot bijis, nu tagad nu nāks Lohi un pasaulei tiešām būšot piz....

BmwX5 noteikti ka visvairāk ražo un pērk bauskā.Jā.Laikā no 2009-2018g katru gadu Asv ir ticis pārdots vairāk x5, nekā kopā visā europā.Kopā 433tūkst pret 305t.Nē.Jā.

Krotow 26.augusts 2020 0:17
4 0 Atbildēt

Diez kā ASV tagad tiks galā ar radušos situāciju. Gaidīs, kamēr sāksies pilsoņu karš vai paši sāks? Vai atlikušie saprātīgi domājošie lēnām aiztīsies un pāri paliks "melnā" bantustāna, kur krāsa būs, taču saprāts gan nē. Cerams, ka tomēr no vienas puses panāks izlīgumu pēc būtības un no otras - sasēdinās tos, kuriem uz protestu fona vnk gribas palaupīt.

Kanibaals 26.augusts 2020 0:44
2 3 Atbildēt

Saprātigie tin makšķeres, vismaz no Ņujorkas.

Krotow 26.augusts 2020 0:59
4 0 Atbildēt

Nav jau brīnums. Covid-19 dīkstāves krīze, kuras laikā komercplatību izīrētāji vnk paceļ īres cenas. Taču ja liela daļa nekustamo īpašumu pieder visādiem naudas atmazgātājiem, tai skaitā no Krievijas, Ķīnas u.tml., kuri var atļauties tāpat vien turēt tukšas platības, nav brīnums.

viencexperc 27.augusts 2020 10:33
1 2 Atbildēt

Zinu, ka šo komentāru neviens vairs neizlasīs, bet uzrakstīšu.

ASV masu mēdiji un interneta portāli skaidri un gaiši raksta - grautiņi bija pēc Bleika nošaušanas. Ir pilns internets, kā Bleika izskatās - bilde, kuru es ieliku un citas. Bet Latvijas žurnālisti - naida kurinātāji, to nepieraksta, bet pieraksta pašizdomātus melus, tādā veidā nosaucot savus lasītājus par stulbeņiem. Latvijas proli lasa un parāda, ka viņi ir tie stulbeņi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti