Ford Ranger iegūst Platīna versiju (+ FOTO) 8

 

Foto: Ford

iAuto | 1.decembris 2022 5:12

Ford Ranger pikaps Eiropā turpmāk būs pieejams arī īpaši labi aprīkotajā Platinum versijā.

Platinum versijas pikaps būs aprīkots ar F-150 trīslitru V6 dīzeļdzinēju, kas attīsta 240 Zs jaudu un 600 Nm griezes momentu. Spēka agregāts darbojas kombinācijā ar pilnpiedziņu un desmit pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas pielāgojas vadītāja braukšanas stilam.

No citām Ranger versijām Platinum atšķiras ar režģa dizainu un matēta hroma apdari, Matrix priekšējiem lukturiem un īpaša dizaina 20 collu riteņiem. Salons apdarināts ar perforētu un stepētu ādu, dekoratīvie ieliktņi izgatavoti no tumša kļavas finiera ar rupjgraudainu tekstūru.

Priekšējie sēdekļi ir elektriski regulējami 10 pozīcijās, aprīkoti ar apsildes un ventilācijas funkcijām. Ranger Platinum standarta aprīkojumā ietilpst arī Bang & Olufsen audio sistēma, bezvadu uzlāde, FordPass Connect modems un multimediji ar 12 collu ekrānu.

Jau tā plašo elektronisko palīgu klāstu papildina asistents izbraukšanai no stāvvietas, 360 grādu kameras, Cross-Traffic brīdinājums un sistēma pašas automašīnas un piekabes aklo zonu novērošanai.

Vienlaikus ar Platinum modeli, tagad var pasūtīt arī sākuma līmeņa modeli Ford Ranger XL – pēc izvēles parasto kabīni, pagarināto kabīni vai dubultkabīni. Aprīkots ar Ar 170 ZS 2,0 litru dīzeli un sešpakāpju pārnesumkārbu, tas ir paredzēts izmantošanai būvniecības nozarē vai mežsaimniecībā, kā arī glābšanas dienestu autoparkam. XL versijas cena Vācijā – no 40 210 eiro.

 
Visi komentāri
 
Opis 1.decembris 2022 8:57
3 1 Atbildēt

Būtu labāk Expedition piedāvājuši eiropā Hybrid versijā.

R(8) 1.decembris 2022 11:34
6 2 Atbildēt

Rietumeiropa cilveki , kas perk sadu auto , Hybdids nemaz viniem neder un ta Platina versija ari viniem neinterese

GTD2 1.decembris 2022 13:30
3 3 Atbildēt

tieši tā, tas ir parasts darba zirgs, priekš kam tādam platīna versija? uz operu tapat ar tādu gaziku nebrauksi , tik pat labi asinizācijas mašīnu ar varētu izlaist ar platīnu versiju

Vidzeme 1.decembris 2022 14:08
0 1 Atbildēt

Tu gandrīz uzminēji - vēl nesen pa Gulbeni braukāja asenizācijas mašīna ar uzrakstu "Kvass" - nezinu, varbūt tagad beidzot pārkrāsota.

Laidne 1.decembris 2022 17:30
1 1 Atbildēt

Nuu nesaki viss, eiropā šie aizietu, ja cena būs ok, jo šeit tomēr lielie “F”inieki nav tik lielā cieņā.

Plus daudzi ņem medībām, mežsaimnieki utt., zinu ļoti daudzus kuri brauc ar teju max komplektētiem amarokiem un pat pārcenotajiem mb x-klasi, tas pats ar iepriekšējiem rengeriem, attālam paziņam ir raptor rengers, vai vismaz bija, tagad nav manīts

Plikos pārsvarā pērk uzņēmumi.

Lauķis ar naudu 1.decembris 2022 14:20
0 1 Atbildēt

Ja tu esi bomārs no hrušcenes, un tu tāds noteikti esi, tad ir tāds viedoklis, bet ja tu esi veiksmīgs lauku biznesmenis, tad šī platīna versija būs tieši tas kas vajadzīga un tiks izķerta kā karsri pīrādziņi.

GTD2 1.decembris 2022 15:03
1 0 Atbildēt

pirmkārt bomārs nevar būt no hruščenes jo bomāram nav dzīvesvietas. Nē daudzstavu majā , lai gan ir tāds dzīvoklis īpašumā kuru izīrēju. Cik pazīstu veiksmīgus lauku uzņēmējus tad viņi ar tādu vai līdzīgu pikapu dara darba lauku lietas, bet privātajām vajadzībām ir mersītis. Pāsam darba vajadzībām agrāk bija hilux, ļoti nekonfortabls priekš braukšanas ikdienā.

Teslists 1.decembris 2022 19:36
0 1 Atbildēt

Netaisnojies bomzi. Pastasti vel kas tev nepatīk bomār nekomfortabli ir braukt uz servisu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti