Bentley ar diviem īpašiem Continental GT S (+ FOTO) 2

 

Foto: Bentley

iAuto | 24.janvāris 2023 5:53

Britu luksuss automobiļu ražotājs Bentley izgatavojis divus īpašus Continental GT S, kas veltīti 2020.gada uzvarai “Bathurst” 12 stundu sacīkstēs un reklamēs jaunā Continental GT S startu Austrālijas tirgū.

Īpašās automašīnas tapušas Mulliner un Bentley Sydney sadarbībā par paraugu ņemot 2020.gada Bathurst uzvarētāju, sacīkšu Continental GT3 no Team M-Sport komandas.

Viens eksemplārs izceļas ar sacīkšu Continental GT3 krāsojumam tuvo Apple Green toni un Beluga melnas krāsas jumtu, spoguļu korpusiem un riteņu diskiem. Komplektu papildina melna radiatora reste ar sudrabotu ciparu “7” tās centrā.  

Salona apdarei izmantota Dinamica mikrošķiedra, melna āda, zaļas krāsas fragmenti (stūres rats, ātrumpārslēgs, mērskalu ietvari) un zaļas krāsas diegu nošuves sēdekļiem, priekšējam un durvju paneļiem. Tikai šim modelim raksturīgās detaļas ir Bathurst izšuvumi uz galvas balstiem, shematisks trases attēlojums uz priekšējā paneļa pasažiera pusē, kā arī sliekšņu uzlikas ar uzrakstu Bathurst un norādi par modeļa tirāžu: 1 of 2 vai 2 of 2.

Viduskonsoli rotā uzvarētāja numurs (7) un sportistu uzvārdi ar 12 stundās nobrauktajiem apļiem un kilometru skaitu.

Otrais Continental GT S atšķiras tikai ar krāsu – sudraba Silver Tempest toni, kas bija zīmīgs otrās paaudzes Continental GT3 (2017).

Abu automašīnu motortelpā standarta 4.0 litru V8, kas attīsta 550 zirgspēku jaudu un 770 Nm griezes momentu.

Standarta aprīkojumā arī aktīvie stabilizatori ar 48 voltu elektromotoriem, sporta izplūdes sistēma un dāvana no ražotāja - Continental GT3 sacīkšu modelis mērogā 1:18.

 
Visi komentāri
 
Koa 24.janvāris 2023 13:11
0 1 Atbildēt

Neviens experds tomēr nav iekomentējis ka dārgs un nepraktisks auto?

Koa-la 24.janvāris 2023 13:21
0 0 Atbildēt

Austrālija tālu, Tūnberga līdz turienei netiks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti