Modernizētais Peugeot 508 gaida jūniju (+ FOTO) 1

 

Foto: Peugeot

iAuto | 25.februāris 2023 5:14

Peugeot pabeidzis darbu pie 508 saimes modernizācijas, aptverot visu modeļu paleti, ko pārstāv sedans, universāls un Peugeot Sport Engineered modeļus.

Modernizēto saimi visvieglāk atpazīt pēc jaunās radiatora restes, kas saplūst kopā ar priekšējiem lukturiem vai pēc jaunā firmas logotipa, kur lauvas figūra devusi vietu lauvas galvai ar markas nosaukumu virs tās. Tikpat zīmīgi ir trīs „lauvas nagu” formas dienasgaismas lukturi, kas aizvieto iepriekš izmantotos ilkņus. 

Aizmugurē izmaiņas nav tik viegli saskatāmas, tomēr uzmanīgs vērotājs pamanīs, ka trīs „lauvas nagu” tēma jaunajos diožu lukturos izpildīta savādāk – ja iepriekš šo „skrāpējumu” līnijas tuvinājās virzienā uz aizmugures stiklu, tad tagad tās pavērstas no centra uz sāniem un ieguvušas dinamisko virziena rādīšanas funkciju.

Modernizēti arī interjera materiāli, informācijas un izklaides sistēmas, elektroniskās drošības un palīdzības sistēmas. Elektronisko palīgu skaitā atkarībā no versijas var būt (daļējs uzskaitījums) adaptīvā kruīza kontrole ar Stop and Go funkciju un regulējamu attāluma iestatījuma punktu starp transportlīdzekļiem, automātiskā avārijas bremzēšana ar brīdinājumu par sadursmi (nosaka gājējus un velosipēdistus dienā un naktī, darbojas no 7km/h līdz 140km/h), Active Lane Departure Warning ar joslu novirzīšanas korekciju, Night Vision sistēma, kas nosaka dzīvas radības (gājējus/dzīvniekus) transportlīdzekļa priekšā naktī vai ierobežotas redzamības apstākļos.

Līdztekus 130 Zs jaudīgiem benzīna un dīzeļa dzinējiem, kā arī 225 Zs hibrīdiekārtai, agregātu klāstu papildina jauna uzlādējamā hibrīdiekārta ar 180 Zs, bet topmodeļa godu saglabā 508 PSE ar 360 Zs un visu riteņu piedziņu. Trīs burti apzīmē Peugeot Sport Engineered, tas ir, sportisko modifikāciju ar spēcīgākām bremzēm, visjaudīgāko motoru un pazeminātu piekari un platāku „špūri”.

Visi motori darbojas kombinācijā ar EAT8 astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Peugeot 508 modernizētais modelis Eiropas pircējiem kļūs pieejams vasaras sākumā.

 
Visi komentāri
 
eža 25.februāris 2023 13:33
0 0 Atbildēt

Skaistulis

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti