Ar Audi motoriem – Cupra laiž klajā divus jubilejas modeļus par 76 430 eiro katru 4

 

Foto: Seat

iAuto | 18.februāris 2024 5:52

Atzīmējot Cupra sešu gadu jubileju, Spānijas sportisko modeļu kalve laiž klajā divas flagmaņa Formentor VZ5 īpašās versijas, katru 222 eksemplāru skaitā.

2018. gada 22.februārī tika dibināts ar Seat cieši saistītais Cupra, kas šodien ir patstāvīgs ražotājs ar augošu dinamiku. Jubileja tiek atzīmēta ar krosovera Formentor VZ5 īpašajām versijām Century Bronze Matt un Enceladus Grey Matt jeb Century un Enceladus.

Nosaukumi apzīmē matētās virsbūves krāsu no katra varianta  222 eksemplāriem. Abas versijas aprīkotas ar bronzas krāsas (ir arī melni) 20 collu riteņu diskiem, bronzas krāsas spoguļu korpusu uzlikām, speciāliem logotipiem un izplūdes sistēmas uzgaļu dekoriem.

Century Bronze Matt modelim ir izmantoti vara dekori, savukārt Enceladus Grey Matt ir melna apdare. Abu versiju salonā iebūvēti CUPBucket sporta sēdekļi ar melnu polsterējumu, būs melns priekšējais panelis, oglekļa šķiedras ielaidumi, bronzas krāsas diegu nošuves.  Abiem krosoveriem arī liela izmēra panorāmas stikla jumts, iegravēti numuri durvju paneļos un Audi pieccilindru motors ar 390 Zs jaudu motortelpā.

Katra no versijām tiks izlaista 222 eksemplāru skaitā, cena vienāda – 76 430 eiro.

 
Visi komentāri
 
msh 18.februāris 2024 13:07
1 3 Atbildēt

"kas šodien ir patstāvīgs ražotājs ar augošu dinamiku" - par šito jāsmejas - wikipēdijā Kupri ir salikti vienā pārdošanas tabulā ar visiem pārējajiem - bet ja tiešām Kupris ir atsevišķs, tad tas tikai nozīmē vēžu pārlikšanu no vienas kulītes uz otru; lieki teikt ka Seat + Kupri kopējie pārdošanas apjomi nekur auguši nav.

Hsm 18.februāris 2024 17:56
1 1 Atbildēt

Ja pa tavam, tad pēdējos 3 mēnešos šamējie būs piedzīvojuši strauju kritienu bezdibenī: iauto.lv/zinas/pasaule...cili-labs-gads

ak 19.februāris 2024 11:49
0 1 Atbildēt

Spānijas VW kopiju kalve 😂

ak 19.februāris 2024 11:50
0 0 Atbildēt

Sorry, klonu, nevis kopiju .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti