Vācijā par nenotīrītu sniegu sodīs ne tikai vadītāju, bet arī pārvadātāju 15

 
iAuto | 23.februāris 2021 8:45

Vācijas policija izplatījusi brīdinājumu, ka gadījumā, ja negadījumu izraisīs ledus un sniegs, kas pirms brauciena netika notīrīts no puspiekabes jumta, pie atbildības tiks saukts ne tikai vadītājs, bet arī pārvadātājs.

Šoziem situācijas, kad sniegs un ledus sakrājas uz "fūres" jumta nav nekāds retums, ņemot vērā šīs sezonas laika apstākļus. Šoferiem tas sagādā papildu grūtības, taču sniegs un ledus jānotīra, jo uzņemot ātrumu šī nevēlamā un bīstamā krava sāk atdalīties nu jumta un apdraudēt aizmugurē braucošos.

Šajā sakarībā policijas darbinieki veica pastiprinātas pārbaudes Ziemeļreinas-Vestfālenes reģionā un apturēja vairākas kravas automašīnas kas ceļu varēja turpināt tikai pēc tā, kad pilnībā noņema ledu no savu auto jumtiem. Vairākiem šoferiem un kravas automašīnu īpašniekiem uzlikti naudas sodi. 

Izdevums Kravutransports.lv ziņo, ka Vācijas policijas veiktās pārbaude bija reaģēšana uz vairākiem satiksmes negadījumiem, kuri bija notikuši pagājušās nedēļas laikā. Tos visus, kā tika ziņots, izraisīja sniega un ledus gabaliņi, kas krita no kravas automašīnu jumtiem. Piemēram, vienā no Ķelnes reģiona šosejām sadūrās divas vieglās automašīnas. Rezultātā, pēc tam, kad automašīna "Mercedes" ietriecās automašīnā „Audi", tika ievainots "Audi" vadītājs, kurš mēģināja izvairīties no sadursmes ar ledus plāksni, kura nokrita no kravas automašīnas puspiekabes.

 

 
Visi komentāri
 
Vernons 23.februāris 2021 9:41
0 7 Atbildēt

Jau 1980. gadā, Vācijā, kāpu augšā uz fūres un raku sniegu nost, kas bija sasnidzis nakti! Vietu arī varēja piemeklēt, kur nevienam netraucēs ne sniegs ne pats.

aizejošais 23.februāris 2021 10:30
11 1 Atbildēt

80. gadā Vācijā pat fūru šoferi varēja tikt tikai tie, kas bija īpaši centīgi režīma līdzskrējēji.

Pēc tāda veca, iesīkstējuša krabja-plānā galdiņa urbēja arī izklausies.

Pļurkt 23.februāris 2021 10:42
3 0 Atbildēt

... SovTrasAvto! Stukaču midzenis!

ha-ha 23.februāris 2021 10:59
1 0 Atbildēt

tie visi ir jāataisno, tāpat kā čekas maisos iekļuvušie (nabadziņi, velti baidījās - nekas šamējiem nenotika), tāpat kā magonis un lembergs, jo viņam taču mazs bērns, jo tajos laikos tak visi zaga, bet viņš vienīgais bedrē iegrūsts (no advokāti teiktā) un vispār, j'us ziniet, cik cietumā grūti?

ZZZZ 23.februāris 2021 11:06
0 1 Atbildēt

Varētu aizbraukt piem uz Kongo un parādīt kā pareizi jauniem krabjiem dzīvot vajag

Vernons 23.februāris 2021 11:13
1 11 Atbildēt

Vispār es esmu "čekas majors" un ne tikai es! Vācijā, vadot auto, klausījāmies raidstaciju "Brīvā Eiropa". Vienā no raidījumiem stāstīja par mums SovTransAvto, ka auto vadot čekisti, ar dienesta pakāpi ne zemāk kā Majors! Raidstacija piešķīra dienesta pakāpi!

Beļgijā gan mēs bijām pielīdzināti tirdzniecības kuģu kapteinim. Tāds bija apkārtraksts par arzīmēšanos. Katrā spedīijā bija cilvēks no struktūras! Interesants laikmets bija.

reku 24.februāris 2021 15:49
1 0 Atbildēt

Cilvēki netic .Ticiet ļaudis šoriez viš saka taisnību.

Vernons 23.februāris 2021 11:04
4 13 Atbildēt

Jūs saviem vecākiem varat paziņot, ka viņi nekam nav derīgi, jo dzīvoja un strādāja citā valstī! Interesanti, no kurienes tādi "gudri" bērni radušies!

Pļurkt 23.februāris 2021 11:27
5 2 Atbildēt

Bija pilnīgi brīva izvēle vai čekā stāties vai nē, vai kompartijā stāties vai nē!

Vernons 23.februāris 2021 11:46
1 14 Atbildēt

Šajā jautājuma profesore Kreitusa precīzi raksturoja to laikmetu! Es Tavā vietā nesprēgātu, jo kartiņa ir maisā arī par Taviem vecākiem! Nezinu, cik vecs esi Tu, bet var gadīties, kad arī uz Tevi, ar ķīmisko zīmuli, ir uzrakstīta kartiņa ar segvārdu: "Pļurkt"!

Pļurkt 23.februāris 2021 12:21
3 0 Atbildēt

Neraudi! Nedz mani vecāki, nedz es nebiju ne čekā, ne kompartijā!

Vidzeme 23.februāris 2021 12:32
1 0 Atbildēt

Es arī par to "pilnīgo nejaušību" neticu - personīgi pazīstu trīs cilvēkus "no maisiem" - viens ir krievs, kas dienēja Latvijā, apprecējās ar latvieti un izveidoja ģimeni (bērniem bija mazliet padomiska domāšana, citādi nekas), vienam vajadzēja "tajos gados" uz AS pie radiem, trešais ir Vernona gados, strādāja ATK (kaut kāds priekšnieķelis bez skaidri saprotamiem pienākumiem) un vēl tagad izceļas ar izteiktām simpātijām Putina un austrumu kaimiņam

Vidzeme 23.februāris 2021 12:33
0 0 Atbildēt

uz ASV pie radiem

aizejošais 23.februāris 2021 13:27
1 0 Atbildēt

kreitusiene arī ir komunistiene. Ko viņa tur var daudz noraksturot. Tikai sevi un citus līdzskrējējus attaisnot.

kas padlaikā gribēja labi dzīvot - rāvās pa 1/2 palēkiem lauciņiem, ar puķītēm, kāpostiņiem, vai citādi.

kas gribēja labi dzīvot un neko nedarīt - līda partijā un pakaļā tai pašai partijai. Ar retiem izņēmumiem - pašlabuma meklētāji.

ko darīt 23.februāris 2021 13:02
1 0 Atbildēt

ar mamzelēm kas pat priekšējo stiklu nenotīra, tik cik slotiņas izdreijā tik arī redz? un ja vēl pusaklā brauciena laikā jāpalūr feisenē kurš tik pielaikoja viņas domu graudu - avārijas situācija uz līdzenas vietas.

un ja kas gadās, viņas vai nu plikšķina acu vākus un teju vai apsolās uz pakaļējā beņķa, tik bez policijas vai arī kā kaķenes metas virsū, kliedzot ka viņas laime esot izpostīta un visa pasaule par to atbildēs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti