Ar videonovērošanas palīdzību notverts velosipēda zaglis (+ VIDEO) 4

 
RīgasPP | 23.marts 2019 12:00

Svētdien, 17.martā, pie Rīgas pašvaldības policista netālu no Brīvības pieminekļa vērsās kāds iedzīvotājs, kurš pastāstīja, ka esot pazudis viņa velosipēds.

Sarunas laikā tika noskaidrots, ka velosipēds esot bijis nolikts Reformācijas laukumā Vecrīgā, tādēļ policists uzreiz sazinājās ar videonovērošanas centru, lai tiek aplūkoti ieraksti šajā vietā. Savukārt cietušajam tika pastāstīts, ka būs nepieciešams vērsties Valsts policijā ar iesniegumu.

Lai gan tajā pašā dienā zaglis pilsētas kameru redzeslokā vairs nebija manāms, RPP Videonovērošanas centra darbinieki ārkārtīgi līdzīgu personu pamanīja trīs dienas vēlāk - 20.marta naktī. Informācija par pamanīto vīrieti uzreiz tika nodota tuvākajai ekipāžai, bet tikmēr videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci sekoja vīrietim, lai varētu papildināt informāciju par iespējamā zagļa atrašanās vietu.

Pāris minūtes vēlāk meklēto vīrieti policisti uz ielas panāca un apturēja. Viņš noliedza, ka iepriekš būtu zadzis velosipēdu, taču mantu pārbaudes laikā vīrieša somā tika atrastas knaibles un citi instrumenti, kas varētu būt izmantoti noziegumos. Aizdomās par velosipēda zādzību vīrietis tika aizturēts un nogādāts Valsts policijā.

Pašlaik 34 gadus vecais aizdomās turētais jau ir atzinies vismaz trijās velosipēdu zādzības un pret viņu Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 24.marts 2019 9:15
3 2 Atbildēt

Dīvaini, ka neviens komunists nav uzrakstījis, ka policija rīkojas netaktiski. Kulturālo cilvēku uzrunā uz "Tu", nevis "Jūs".

Te taču ir daudz diženo moralizētāju un bandītu aizstāvju.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti