Vīrietis nofilmē, kā draugs iemet elektrisko skrejriteni kanālā un publisko video - policija nāk uz pēdām 10

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 30.oktobris 2019 14:33

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) policisti šonedēļ aizturējuši kādu vīrieti, kurš izklaides vadīts Rīgas centra kanālā iemeta nomas elektrisko skrejriteni, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP).

Policijā skaidroja, ka aizturētais vīrietis kopā ar savu paziņu, staigājot pa Vecrīgu, pamanīja aktivizētu elektrisko skrejriteni, kuru neviens tobrīd neizmantoja. Abi vīrieši nolēma izmantot izdevību un ar to pavizināties. Nonākot pie Rīgas centra kanāla, viens no viņiem pārvietošanās rīku tajā iemetis, savukārt otrs vīrietis notiekošo filmējis un video publicējis sociālajos tīklos.

Drīz vien pēc notikušā skrejriteņa nomas uzņēmuma darbinieki konstatēja, ka skrejritenis ir pazudis. Tā kā aizturētā vīrieša darbības bija nofilmētas un video ievietots sociālajos tīklos, uzņēmuma darbinieki to ieraudzīja un devās uz notikuma vietu. Netālu no Rīgas centra kanāla uzņēmuma darbinieki iespējamo vainīgo personu pamanīja un aizturēja, paziņojot par to arī VP.

Notikuma vietā ieradās likumsargi, kuri vīrieti nogādāja policijas iecirknī. 

1998.gadā dzimušais aizturētais vīrietis jau iepriekš ir sodīts par mantiska rakstura noziegumiem.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185.panta pirmās daļas, proti, par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizturētajam vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Toms 31.oktobris 2019 12:06
8 0 Atbildēt

Lielāka daļa skūteristi un arī to "pretinieki" ir vienkārsši ībļi.

Aplūkojiet šo instagramm acountu, par skūteru iznīcinātājiem:

www.instagram.com/birdgraveyard...ource=ig_embed

Tur lielākā daāl ir ar psiholoģiskām problēmām, vai arī nariki, alkahoļiķi un dumji tīņi, kuri skrien pakaļ visam, ko rāda youtube/instrgram, facebook.

autoparts777 30.oktobris 2019 22:06
4 0 Atbildēt

Kad pērtiķi nolīda no koka un sāka strādāt, tad tie palika par cilvēkiem.

Šiem demolētājiem izskatās jālien atpakaļ uz koka

Kanibaals 31.oktobris 2019 8:29
2 0 Atbildēt

Uz divu riteņiem braucēji visi ir viegli tērēti. Neredzu nekādu atšķirību.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti