Ceļu policija darbībā.

Dzēsts lietotājs Reģ.: 26.06.2024

un nummurinjsh kaadeelj behai aizkraasots?

gan jau ka piestaja parunaaties/paintereseeties par pazinjas veseliibu

 
edgars80 Reģ.: 03.08.2004
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

edgars80 rakstīja: Juha, procentu drīzāk jārēķina, dalot slikto gadījumu skaitu ar kopēja (labo+slikto gad.) skaitu

Nē, nē. Policistiem mēra savādāk

nu tad sliktie/labie*100 dažam var trāpīties vairāk kā 100

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Uzskats ,kā te dažiem, ka pret JEBKURU policistu automātiski jāattiecas ar cieņu, ir,manuprāt, nepareizs. Pret cienījamiem cilvēkiem ar cieņu, pret auniem ar aunisku attieksmi.

Es netaisos klanīties kādam ambīlim tikai tāpēc,ka viņam kāds ir formu iedevis,kļūdas pēc.

Cik liecina mani novērojumi, ir totālie kretīni,kuri tā vien uzprasās uz problēmām. Ir tādi,kas meklē kašķi, bet ir ieturēti un neizraisa konfliktu un ir tādi-inteliģentie,kas jebkurā gadījumā spēs objektīvi spriest-vainīgs,nevainīgs...spēs piemērot soda samērojamības principu.

Zināma taisnība ir gan. Pret JEBKURU cilvēku (ne tikai policistu) ir jāatiecas ar cieņu, pirms viņš pierāda, ka nav to pelnījis. CP gadījumā - komunikāciju uzsāk policists, līdz ar to ir pilnīgi iespējams, ka jau pirmā vadītāja ATBILDES reakcija ir BEZ cieņas. Un to nevar salīdzināt ar ievelšanos policista kabinetā, uzreiz bļaujot "pid...ri, ķeriet zagli". Bet visiem, kam liekas, ka mēs uzprasamies uz nepatikšanām - kā tieši to ir iespējams izdarīt (jo mana rīcība pirms policista reakcijas, ir TIKAI auto vadīšana - kā jau teicu, komunikāciju uzsāk policists), vienlaicīgi esot ļoti tālu no ļaunprātīga pārkāpēja rakturojuma. Nav neviena soda punkta un vairāku gadu laikā viens sods par +15km/h.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: -100 jugasvilli

Pagājušonedēļ biju Latvijā uz pāris dienām un jau uz Jūrmalenes redzēju izpildāmies 7er bumeri, kurš pēc tam pie sarkanā pa logu izbēra uz ielassavas miskastes saturu.... nu var iedomāties apmēram, ko tāds radījums dara vēl.....un pie stūres!

Voila, ļoti precīzi. Saproti, ka ne jau izlases apturēšana vai reidi uzlabotu satiksmes drošību. Satiksme ir SABIEDRĪBAS spogulis, satiksmē piedalās gan godprātīgi pilsoņi, gan zlobnie pārkāpēji, gan arī bandīti, noziedznieki, atsaldētie. Pirmām kārtām pēdējos vispār nevajadzētu laist pie stūres, tiem vispār nevajadzētu būt sabiedrības vidū. Likuma pārkāpeji nepārkāpj tikai vienu noteikumu, ja pārkāpj tad tas jau kļūst par ieradumu, tieši tapēc valsts varai ir jāpievērš uzmanība tieši sīkajai noziedzībai. Tikai ar rūpēm par kārtību uz ceļa neko nepanāks(bezjēdzīgi), kamēr citur bardaks, jāmaina attieksme visur. Tā iemesla pēc atbalstu piemēram aizliegumu lietot alkoholu sabiedriskās vietās, šogad vien bija daudz gadījumu, ka tada veidā aizturēja meklēšanā esošas personas. Tie kas izpildās uz ceļa izpildās arī citur, nekļūst jau par jēriņu izkāpjot no auto.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Tā iemesla pēc atbalstu piemēram aizliegumu lietot alkoholu sabiedriskās vietās, šogad vien bija daudz gadījumu, ka tada veidā aizturēja meklēšanā esošas personas.

Bet es neatbalstu. labākais, kas ir redzēts - zviedru versija par šo tēmu. Nevis tups aizliegums, bet diferencēta attieksme. Ir noteiks "grādu" slieksnis, ko drīkst tirgot parastos veikalos un dzert jebkur. Viss stiprākais - tikai specveikalos un aizliegts lietot sabiedriskās vietās. Rezultāts - gan ir iespējams vasaras pusdienlaikā izdzert parkā aliņu (ne "Trako āzi" vai tamlīdzīgu stiprināto), gan arī ierobežota bezjēdzīga nodzeršanās. Mūs versijā - AIZLIEGT un IEKASĒT. Viss pārējais dziļi pie d.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

piemēram norvēģijā (pieļauju, ka zviedrijā ir līdzīgi) ir tikai speciāli veiakli, kur var nopirkt alkoholu, alko līdz 2.8 (laikam) pārdod benzīntankos, līdz 4.5 pārdod parastos veikalos, bet visu, kas ir virs 4.5 (arī piemēram 8% alu ar lāci uz budžas) tikai un vienīgi speciālos dzērienu veikalos.

bet tas tāpat netraucē viņiem kost pa čornamu.... iesāk ar pāris aliņiem vai vīniem no bodes un tad velk ārā visādus paštaisītos vīniņus un kandziniekus....

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Sretsked

3. reizē pirms tiesas CP jurists atzīst,ja..nu ir tur 70..... tiesā viņš pasaka- a mēs neatzīstam....kaut tiesnese norāda,ka pat viņu pašu piestādītajos pierādījumos redzams,ka ir 70.......

Tas nav absurds ????????????????????????????? Tā nav pretīga attieksme ?? Tā nav līdzekļu šķērdēšana ????

=======================

Hmm, tev laikam nav nojausmas par advokaata kaa taada suutiibu zem shiis Saules Labs advokaats, ja vajag, pieraadiis, ka tu kaajaam Ronju salaa esi ieradies, un ne tikai to

Droši vien nē, bet, kā jau minēju, sāc pats izturēties pieklājīgi pret citiem un tad vari gaidīt, ka pret tevi tāpat izturēsies.

======================

Tieshi taa! Turklaat njem iniciatiivu savaas rokaas - saac sarunu

pirmais ar laipnu labriit / labdien / labvakar Tas, kaa likums, momentaa noskanjo sarunu biedru tev labveeliigi!

Bet,ja mani naktī Mārupē aptur tāpat vien....pamatojoties uz kaut kādiem skaļiem saukļiem par cīņu ar noziedzību...pienāk pie loga un pasaka- Uzrādiet dokumentus un polisi.... nu tad loģiski, ka mana reakcija būs tāda pati.

===========================

Nu , par shaadaam situaacijaam ir pilniigi veltiigi dzeseet - kaada muusu sabiedriiba ir, taada ir, un bez preventiivas kontroles, diemzheel, iztikt mees nevaram un labu laiku nevareesim! Un ja tu zinaatu, cik shaados nakts pasaakumos ir ne tikai dzeeronji izkjerti ...

Reiz bija gadījums, aptur...pienāk, pasaka labdien...un-iepūtīsim trubā. Nu,saku, pūšat droši....Prasu,kāda tad ir tā kārtība...šis skatās,sāk smaidīt...

=========================

Aha, man arii shitaa ir gadiijies - tjipa, labvakar, labvakar, vai trubinjaa puutiisim? Es: kursh puutiis pirmais? Policis saaka smieties, apvaicaajaas, kaapeec man taads saburziits skats, sanjeema paskaidrojumu, ka esmu "uz kaajaam" jau no 4 riitaa (lieta bij 2 naktii) un noveeleeja laimiigi nokljuut liidz maajaam (~300m) un neaizmigt Es vinjam paskaidroju , ka lietoju speeciigu pretmiega liidzekli (AC/DC) un shkjiiraamies kaa draugi

jugasvilli

Es gan pēdējā laikā cenšos pēc Bībeles principa dzīvot, tobiš, izturēties pret citiem tā, kā man gribētos, lai pret mani izturas, un 95% gadījumu tas atmaksājas. Man kaut kā nav problēmu ne veikalos, ne servisos, ne ar polcistiem, ne arī kur citur. K. Skalbes vārdiem sakot - kāpēc vairot bēdas? Lai vairojas prieks.

=====================

Genau, Parteigenosse Bormann! Es taa allazh esmu centies dariit un lielaakoties tas ir simtprocentiigi attaisnojies

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

Un tu būtu tas, kurš noteiks, kurš ir cienījams, kurš nē?

Attiecībā uz personu, ko iespejams satieku vienīgo reizi mūžā - tikai un vienīgi viņa attieksme pret mani. Ja policista uzvedība uzsākot komunikāciju būs pieklājīga un atbilstoša likumā paredzētajai kārtībai, nešaubīgi izturēšos ar cieņu pret šo cilvēku. Vai arī pretēji...

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: lietoju speeciigu pretmiega liidzekli (AC/DC)

Visu cieņu!

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: lielaakoties tas ir simtprocentiigi attaisnojies

Šis man patika. Ļoti prātīgi teikts - atgādina frāzes no IT SLA līgumiem - 99,5% gadījumos apgalvotais izpildās ar 99% varbūtību.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

Vai tu nevari iedomāties par to, ka varbūt tā cilvēka nepareizajai attieksmei var būt arī kāds iemesls? Varbūt problēmas ģimenē vai kas cits, ko ne visi prot noslēpt un par to nedomāt. Protams, tu pie tā neesi vainīgs, bet vai no tā būs kāds labums, ka riesi viņam pretī un vēl vairāk čakarēsi dienu gan sev, gan viņam? Ar to, ka tu izturies pret cilvēku tā, kā viņš pret tevi, tikai parādi, ka ne pa santīmu neesi labāks vai gudrāks par viņu, bet nolaidies līdz viņa līmenim, līdz ar to viss, ko tu te saki par vārda necienīgiem policistiem, vari droši teikt arī uz sevi. Starp tevi un viņu nav nekādas atšķirības.

Un vai tu vienmēr pret visiem izturies ar cieņu? Vari neatbildēt, jo tāpat zinu, ka atbildēsi jā, kaut arī tā nav taisnība, kaut vai pēc dažiem postiem šeit spriežot.

Pirmkārt - varu iedomāties, ka viņam var būt 1001 personīgs iemesls izturēties nepareizi. Bet ja neprot to noslēpt un izturēties profesionāli, tad ir NOZIEGUMS šādam cilvēkam uzticēt ieroci un piešķirt īpašas pilnvaras.

Otrkārt - es NEKAD nenolaižos līdz sādu cilvēku līmenim, "rejot" pretī. Gluži vienkārši mana attieksme mainās no normāli cilvēciskas uz strikti formālu. Reizēm gan ir tik ļauni, ka sarunu biedrs vispār neko nesaprot, kamēr nesāc ar viņu runāt atbilstoši zemā līmenī.

Treškārt - nebūt neapgalvošu, ka izturos pret visiem ar cieņu. Kā jau iepriekš rakstīju, VIENMĒR to darīšu, komunicējot ar cilvēku, par kuru man nekas nav zināms. Bet nebūt ne visos gadījumos, kad otrs neizrāda cieņu pret mani.

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja: Ar to, ka tu izturies pret cilvēku tā, kā viņš pret tevi, tikai parādi, ka ne pa santīmu neesi labāks vai gudrāks par viņu, bet nolaidies līdz viņa līmenim.

+1 zelta vārdi.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Tā nav adekvāta policista rīcība, viņš nav spējīgs savākties.

Jau teicu - tas ir kas vairāk. Uzticēt īpašas pilnvaras un dienesta ieroci cilvēkam, kas nespēj kontrolēt savas emocijas un ievērot likuma prasibas, ir NOZIEGUMS, nevis neadekvāta rīcība.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Seene rakstīja:

Sretsked rakstīja: Tā nav adekvāta policista rīcība, viņš nav spējīgs savākties.

Jau teicu - tas ir kas vairāk. Uzticēt īpašas pilnvaras un dienesta ieroci cilvēkam, kas nespēj kontrolēt savas emocijas un ievērot likuma prasibas, ir NOZIEGUMS, nevis neadekvāta rīcība.

Nu, es pateicu maigāk.

Kā attiekties pret policistiem, ja viņi, būdami divi, pēc tam paskaidrojumā vienkārši MELO, rakstīdami to,kas patiešām nebija, netika nedz darīts,nedz tekts ??? Ja es aizeju pie cp nākamā augstāk stāvošā, šis izlasa un saka-nuuu,vadītāj,re ko jūs esat te sadarījis un sast;āstījis.... kad saku-nav taisnība, bija šitā...nu nu, es uzticos saviem darbiniekiem...

Kā var MELOT policists ?????????????????

un kā nevar- ja vajag pildīt plānu?

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

modena rakstīja:

un kā nevar- ja vajag pildīt plānu?

Vai tas eksistē un,ja jā, tad kur to dabūt ?

teorētiski tam jābūt budžetā iekšā....

tāpat teorētiski to var dabūt pieprasot atsevišķa budžeta ienākuma punkta pildīšanas prognozi un varbūt pat grafiku...

jābūt taču kaut kādam analogam, kā kriminālistiem... varu derēt ka šiem ir kaut kādi noradījumi, pa cik jāpalielina noziegumu atklāšanu vai pa cik jānovērš... līdzīgi ka bija ar to Krievijas menta grēksūdzi... jāsamazina noziegumus - jāsamazina iesniegumus...

lai nebūtu iesnieguma- jābūt apmierinātām pilsonim. ja pilsonim nospēra automagnetolu - tad var parakties mantās, kuras konfiscē narkomāniem, rtur gan kaut kas atradisies, ko var "iedot uz laiku" - gan jau pēc tam atpakaļ nenesīs, ja būs krutāks... un diez vai atcerēsies par iesniegumu....

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nedomāju, ka budžetā ir sadaļa ' Ieņēmumi no sodu plāna'

Lai gan, soda naudas droši vien ir gan. Tas pats vien būs.

Ziniet kas budžetā IR? Auzas ar UIN - neviens no budžeta sastādītājiem NAV atcerējies ierēķināt pašlaik uzkrāto UIN avansa pārmaksu vidēji 3-4 mēnešu apgrozījuma apjomā. Vismaz mana grāmatvede taica, ka neviens viņas klients pēc gada pārskata iesniegšanas nemaksās UIN ātrāk kā pēc 3 mēnešu pauzes.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nedomāju, ka budžetā ir sadaļa ' Ieņēmumi no sodu plāna'

Lai gan, soda naudas droši vien ir gan. Tas pats vien būs.

Ir gan tāda sadaļā, jo nedrīkstot būt neplānotu ienākumu.

Nevaru atrast to rakstu, bet neto šeit pat iAuto vai delfos bija raksts no 2008. gada beigām vai šī gada sākuma par cik miljoniem vairāk ir jāsoda vadītāji, saskaņā ar Zivtiņa iesniegto budžeta plānu.

Sanāca, ka vai nu šogad ir vairāk vai dārgāk jāpārkāpj...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Redzkur ir raksts...

www.delfi.lv/...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

es jau nu arī nemaksāšu auto nodokli

pārformēs autosus uz privātpersonām un viss

ar vienu - kemperi - tikai vēl jāpalauza galva kā darīties.

a vispābā radās ideja uzcept lietuvā UAB Žirga galvu autosu nuoma

un piereģistrēt visus autosus tur, un iznomāt atpakaļ sev. Un ja kādam deksterim vai sēnem vai jebkuram vaig - paņemt viņus par attiecīgiem dalībniekiem tai UAB par autosa vērtību, un aiznomāt atpakaļ. Un tā līdz bezgalībai, UABam 100 000 īpašniemu un 100 000 autosu un Zivei un Dombrouskim piga

mansotraises Reģ.: 15.09.2005
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nedomāju, ka budžetā ir sadaļa \'\' Ieņēmumi no sodu plāna\'\'

Lai gan, soda naudas droši vien ir gan. Tas pats vien būs.

www.likumi.lv/...

Naudas sodi, ko uzliek Ceļu policija 5 999 021 LVL

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

mansotraises rakstīja:

Sretsked rakstīja: Nedomāju, ka budžetā ir sadaļa ' Ieņēmumi no sodu plāna'

Lai gan, soda naudas droši vien ir gan. Tas pats vien būs.

www.likumi.lv/...

Naudas sodi, ko uzliek Ceļu policija 5 999 021 LVL

Un ja nevarēs savākt - tad gaidiet Ziemassvētku pārsteigumus...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

mansotraises rakstīja:

Sretsked rakstīja: Nedomāju, ka budžetā ir sadaļa '' Ieņēmumi no sodu plāna''

Lai gan, soda naudas droši vien ir gan. Tas pats vien būs.

www.likumi.lv/...

Naudas sodi, ko uzliek Ceļu policija 5 999 021 LVL

Un ja nevarēs savākt - tad gaidiet Ziemassvētku pārsteigumus...

Savaaks ja uzliks 160 fotoradarus 'labās' vietās

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Nu jāievēro viss un visur un nabūs plāna…

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Nu jāievēro viss un visur un nabūs plāna…

tad ei pasties bugatierim derīguma termiņu jau šodien

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Nu jāievēro viss un visur un nabūs plāna…

Tad tevi vienkarshi DP arestes par musinashanu graut valsts fiskalo budzhetu

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

uupis rakstīja: Nu jāievēro viss un visur un nabūs plāna…

tad ei pasties bugatierim derīguma termiņu jau šodien

Jau uzlīmēju jaunu nakļeiku

un uz aptieciņas arī…

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti