i_edgars rakstīja: ValdisM jau lasīt nemāk! Te iet runa par kādām naudām iznomāt ģimenes auto darba devējam, bet šis laikam par ģimenes auto izmanto kabluku. lai īpaši lētāk būtu labāk piemērots būs Lada, tipa priora, par 2 500 Ls (jauns)!
P.s. var jau riepas nopirkt Vācijā, kā es to 2 reizes izdarīju - tiku varumtirdzniecības bāze, kad šiem sezonas tīrīšana. Jaunas, labas vācu ziemas navarkas 15 collas pa 10 Ls nopirku.
nevis es lasīt nemāku, bet Tu nekad neesi bijis darba devējs un laikam arī nebūsi.
Saproti, darba devējam nejejbot ka Tavam auto ir 2,5 V6 motors kam zobsiksnas maiņa maksā 250Ls, eļlas maiņa 50Ls, un riepas kas maksā 200Ls.
Neaizvietojamu cilvēku nav un sapņot ka darba devējs maksās Tev 20 santīmi par nobraukto km patreizējos apstākļos ir "slapjie sapņi"
Un likt šajos aprēķinos iekšā vēl apdrošināšanu, TA nodevas, auto pirkšanas un pārdošanas vērtību, visu atskaiti rēķināt no jauna auto cenas ir vnk idiotisms.
Tas ir tavs auto, Tu to tāpat esi nopircis, tāpat tu tam pirksi OCTA, iesi TA. Un galu galā man nav būtiski ar cik vecu ato Tev braukt. Galu galā arī pa 1000 eiro var nopirkt labus auto un ar tiem nobraukt 250 000km un tad verības kritums būs nevis 100ls mēnesī, bet 8,33 eiro mēnesī.
Tā kā lūk piem.komandējuma Rīga-Rēzekne-Rīga ir iespējami trīs varianti:
1. Tavs variants-20 santīmi par km - jeb 100Ls
2. Mans variants 9-10 sant. par km -jeb 45-50Ls
3. Autobuss/vilciens - 18Ls.
Mini trīs reizes kurš būs viens tas variants, kuru darba devējs viennozīmīgi NEIZVĒLĒSIES.