usaexperc rakstīja: Ir transporta līdzekļi un ir BMW. Transporta līdzekļa vadītājam BMW varētu būt nesaistošs un šo virsotni viņš tā arī dzīves laikā varētu nesasniegt... Tāteikt, nobraukt dzīvi bez draiva.
Bēdīgs mēģinājums savu transportlīdzekli izcelt virs pārējiem, jo patiešām izcils auto ir nesasniedzams sapnis. Tikpat nožēlojami, kā censties visiem iestāstīt, ka otrais golfs ir lieliskākais pasaules superauto. Tad, kad izaugsi līdz RR vai Maybach, jeb Maseratti vai Lamborghini, ja esi sportists, varēsi gvelzt par "draivu", bet pagaidām samierinies vien ar faktu, ka tev ir tāds pats transportlīdzeklis, kā citiem.
VWfans un Volvo XC90
Atcerieties, savā laikā bija tāds raidījums "BB Brokastis" un tur bija tāda rubrika - Melnā humora top daudz" ar ideju - ir tēma un jāizdomā smieklīgas atbildes... tā kā tauta šeit apgrozās visnotaļ asprātīga, tad ienāca prātā, ka līdzīgi varētu izvērst iauto sabiedrībā aktuālu... nu, par problēmu es to nesauktu, drīzāk - tēmu "VWfans un Volvo XC90". Šo attīstīt mani iedvesmoja VWfana pastāvīgi izteiktā sāpe uz minēto zviedru koncerna izstrādājumu, kā arī forumā izskanējusi tēze, ka lielākais sods minētajam varonim varētu būt nedēļa pie XC90 stūres...
Cera, ka galvenajam varonim piemīt laba humora izjūta un viņš sapratīs, ka tēmas mērķis nav kaut kā pazemot, personīgi aizvainot un tamlīdzīgi... ja nu VWfans tomēr jutīsies pazemots, personīgi aizskarts u.tml., droši var to uzrakstīt šeit un es palūgšu iauto tēvu šo visu izdzēst ārā.