agriss rakstīja:
vol rakstīja: Vispirms pārbaudi vai tie 134 ir reāli.
tas arī mani stipri mulsināja un pārdevēju mudināju atzīties cik tad ir tas reālais nobraukums, jo mani nebiedē teiksim kaut vai pa 100tk vairāk... bet šis neko.... it kā esot reālais. bet nu saiekot visus tos gļukus kopā nolēmu meklēt citu auto...
To ir gaužām vienkārši noskaidrot .. Noraksti VIN numuru piezvani uz MM (Mūsa Motors) un viņi tev pateiks, ja bijušas veiktas servisa apkopes tad kāds nobraukums ir bijis pie pēdējās.. Tākā servisa apkope ir jāveic pie 100-130tk km tad nobraukumam tur būtu jābūt piefiksētam .. Ja nobraukuma nav vai tas teiksim ir pirms N gadiem tad skaidrs ka diezvai ir korektais un nav vērts tālāk ķēpāties.
Tikko nopirku savu Volvo no Maskavas ielas plača un pārdevējs ar teica, ka nekas nav kruķīts un MM to apstiprināja.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]