Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
птица высокого полётa
JBOZ rakstīja: Svieki Volvisti! Esmu uzlicis aci uz 244. modeli. šim ir 2,0 bendzīna dzinējs ar Soleksa karburatoru, 5-pakāpju ātrumkārbu. itkā jau forši un auto diezgan labā stāvoklī utt... bet motors viņam bija ar eļļu notašķīts vietā kur ir eļļas vāciņš, nu tur kur lej eļļu motorā.... iespējams ka motors ēd eļļu, īpašnieks pielejot nolējis garām, vai arī braucot dzen eļļu gar vāku... netieku gudrs. un cik daudz brobzu varētu būt ja ieliktu citu, teiksim 2,3 litru motorīti ar iešprici? gribas tādu.
JBOZ rakstīja: a Šveice? tur ar vajadzētu būt labi nopakotiem auto.
Kādu pakojumu gribi sagaidīt no 200-tā?Maksimums būs kondicionieris,el.stikli priekšā un AT.Labi saglabātu eksemplāru gan tur varētu atrast,bet tad arī cena būs attiecīga.
Jautājums: ir info cik Latvijā ir 780, 262, 264 Volvo.... papētīju... smuki auto... a pie mums i`?
262- viens bija
780-kaadreiz ieks SS viens bija tirdznieciibaa, bet dziivee neviens nav redzeejis...
DAGERS rakstīja: Par Zviedriju runajot vari te ieskatīties:
www.blocket.se/...
Danke schön!
nu jā... Zviedrijā ir ko izvēlēties. ir kāds kas ir no turienes dzinis sev auto? močīt ar prāmi? uzStokholmu. tur stokholmas apkaimē ir daži labi eksemplāri aks man patīkas.
eku šitais piesaista
Parocies netā atradīsi precīzāk.
LVK mājas lapa apgrozās tāds Gvidis,viņš ir vedis auto no Sverige,painteresējies tur,tikai no sākuma piereģistrejies un iepazīstini ar sevi
Good luck!
JBOZ rakstīja: Skatos sludeklus iekš Zviedrijas.... tipa vairāk vai mazāk saprotams, kas aprakstīts. a kas ir Förgasarmotor ???? mašīnais gāzes iekārta?
Karburators...
druknais1 rakstīja: Kur kvalitativi var nomainit Volvo 2001g.automatiskai karbai ellu?
Kādam volvo? Kraviniekam, autobusam, traktoram, vieglajam automobilim....