Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
STALINS rakstīja: Varbūt kāds zinošs cilvēks no Volvistiem var palīdzēt ar padomu?
Dots Volvo 940 2,3i 1991 gada: lieta sekojoša- sāka degt lampiņa panelī oranžā krāsā ar izsaukuma zīmi vidū(no sākuma nospiežot bremžu pedāli pazuda, bet tagad deg visu laiku)-ko viņa mēģina man pateikt?
Un otrais- kā var tikt klāt atpakaļgaitas gaismu devējam(tam kurš kārbā)?
paldies
Atpakaļgaitas devējs ieskrūvēts kārbā kreisajā(ja pareizi atceros) pusē-ja iebāzīsi roku starp kārbu un tuneli ,tad sataustīsi.Ja abi vadi ir klāt,tad mēģini tos pakustināt-varbūt slikts kontakts.
Dots volvo s80, d5, 2,4motors, 2005.g
Jāmaina pakaļējais amītis. Taču autiņam ir kkāda tur ne ta aktīvā , ne ta kkāda tur advancētā piekare ...four/c???
uz cik naudām viens amītis + darbs varētu nostāties ??
un vēl: priekšējie lukturi (xenons) svīst ciet. cik tas ir nopietni? aikam kkur mitrums nāk iekšā...
ja nu tie būs jāmaina- uz cik naudām abi lukturi varētu nostāties ?
Fuksis rakstīja: Padomu vajag!
Jāmaina pakaļējais amītis. Taču autiņam ir kkāda tur ne ta aktīvā , ne ta kkāda tur advancētā piekare ...four/c???
un vēl: priekšējie lukturi (xenons) svīst ciet. cik tas ir nopietni? aikam kkur mitrums nāk iekšā...
Musa Motors par vienu amortizatoru prasis 110-130 LVL, normalaka servisa ap 70 LVL, bet pavisam normali cilveki pirktu pa 50 LVL
Volvo manuāļi
AutoNets rakstīja:
Musa Motors par vienu amortizatoru prasis 110-130 LVL, normalaka servisa ap 70 LVL, bet pavisam normali cilveki pirktu pa 50 LVL
Normāli cilvēki amortizatorus maina pa pāriem nevis pa vienam....
![]()
AutoNets rakstīja:
Nu redzi, MM-rā man tikko šamie saka, ka viens amītis varot maksāt arī 500 , ja esot manis iepriekš minētā advancētā piekare.. tā neko sev
peec VIN jamiem vajadzeetu zinaat, kas par ami tur ir...
Ozz rakstīja: pazvani uz Madonas Signaalu, uzzini cik tur maksaas...
tieši tā arī maksā. amītis ap 500 gabalā, lukturi ap 700 gabalā
Fuksis rakstīja:
Tu esi gatavs tikai svīduma dēļ lukturus mainīt?
UUSA rakstīja:
Fuksis rakstīja:
Tu esi gatavs tikai svīduma dēļ lukturus mainīt?
Vispār jau mainīt negribu. Vnk tagad, pērkot auto, jākaulējas par cenu, līdz ar to jāsalasa pēc iespējas vairāk defekti + gribu saprast , ar ko nākotnē (ja nu kas..) jārēķnās...
ja saubies- nepeerc....peec tam sekos otrs amis(gan jau pajaatais nejaato ir pafisis)
masiinu pasaulee ir maz
jaunaas masiinas, diemzheel, vairs nav tik leeti un viegli remonteejamas kaa vecaas...
fux rakstīja: Nepieciešama info. Auto: Volvo V70 98' 2.5 TDI. Cik šādam auto varētu maksāt pečkas radiators?
Maksa vinjsh ap 50-70 LVL, bet nomainja...uhuuu
Jānojauc VISS panelis un viduskonsole.
Esmu mainjis 850-tajam, otrreiz to vairs nedaritu![]()
PS,pāris mēnešus atpakaļ,APEē pirku pečkas radiatoru pa 40.- ![]()
AutoNets rakstīja:
Esmu mainjis 850-tajam, otrreiz to vairs nedaritu
Bet kāpēc?
Pirmajā reizē iemācās, nākamajās nekas sarežģīts ![]()
msh rakstīja: Netirs, čakars tas ir pirmajā reizē
es tik vienreiz esmu mainījis ![]()
Vai kāds pats ir mainījis 940 vai 740 aizmugurējo riteņa gultni? Vai vajadzīgi kaut kādi spec. instrumenti? Cik varētu maksāt tas gultnis? Varbūt kaut kādi knifiņi?
paldies