Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

1.. 3 4 5 6 7 8
uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Tas ko es teicu - dēļ Trampa iet vaļā diskusijas par atombumbām! Un rezultāts būs - vismaz 5 valstis izveidos savu kodolarsenālu!

www.delfi.lv/46713439/arzemes/120066160/trampa-politika-var-palielinat-kodolvalstu-skaitu-prognoze-ft

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Tavā sorospropagandas rakstā jau arī ir ietverta patiesība, kuru tu tūlīt sāksi ar meliem noliegt. 

Tavu kara organizatoru un finansētāju sabiedrotais, Polijas eirokomunistu līderis Tusks "rosināja ideju par pašmāju atomieroči izstrādi".

Tikmēr viņa politiskais oponents Duda, labāk būtu Polijā izvietot ASV kodolieročus”.

Ir tikai loģiski, ka kara organizatori grib turpināt uzsākto kursu uz bruņošanos un visa veida varas un peļņas gūšanu militāri rūpnieciskajā kompleksā. Un tikpat loģiski - propagandā un ar noderīgo idiotu starpniecību vainot visā Trampu, kas karu grib apturēt. 

0 0 Atbildēt

ASV prezidents Donalds Tramps pieļāvis domu, ka Krievija novilcina laiku un cenšas attālināt pilnīga pamiera panākšanu Ukrainā, vienlaikus atkārtojot, ka joprojām tic Maskavas vēlmei izbeigt karu, raksta medijs "Politico".

Kurš te bučojas ar putleru - kara organizatori vai tramps kurš it kā grib izbeigt karu?

0 0 Atbildēt

Kurš? Kara organizatori. Un “Politico” ir viens no viņu propagandas kanāliem - kad tev būs savs viedoklis par to, ko Tramps patiešām dara, būs par ko parunāt. Pagaidāmu tu atgremo propagandas naratīvu, uzdodot to par faktu. 

1 0 Atbildēt

Fakti ka krievi nav pārtraukuši mierīgo iedzīvotāju apšaudes tevi nekrata! Tas tavuprāt nav fakts! Kas arī bija jāpierāda!🤣 Vatenis vatainais 🤣 Tā ir propoganda 🤣 Krievi neapšauda jā jā 🤣

0 0 Atbildēt

Atkal MELO. Kur es esmu jebko teicis, ka jebkas jau būtu pārtraukts?

0 0 Atbildēt

Vai tad ne tu aizstāvi Trampa mēģinājumu noslēgt mieru, lai krievs var atvilkt elpu, sakopotu jaunus spēkus un lielgabalgaļas resursus un pēc tam ar jaunu joni ietu virsū Ukrainai un iznīcinātu viņu pilnībā?

0 0 Atbildēt

Nē, es neaizstāvu tevis deklarētu papildnosacījumu. Un pats labi zini, ka tas ir melīgs, jo tepat blakus pats skaidri saproti un apraksti Ķīnas lomu šajā spēlē. Un tieši tāpat ignorē faktu, ka darījumā ietilpst Ukrainas izrakteņu līgums ar ASV - kā nez tavā slimajā prātiņā Tramps plāno pamieru, lai Krievija pēc tam uzbrūk ASV reaktuvēm?

0 0 Atbildēt

Mierīgi! ASV raktuves var apiet un tas ka tā būs Krievijas teritorija nekratīs amerikāņus, galvenais ka tās ir viņu. Un Tramps ar putleru var vienoties ka šams neaiztiek raktuves un viņa biznesu, bet Ukrainu iznīcina - pilnīgi mierīgi!

0 0 Atbildēt

Lielisks plāns. Tikai, mētājot apvainojumus manā virzienā, atceries, ka tas ir TAVS plāns. 

0 0 Atbildēt

Uhh ka Kremļa vate melo!

MANS plāns ir lai krievi IZVĀCĀS ārā no Ukrainas!

Šis teksts ir adresēts bradypus un arī pārējiem īpaši apdāvinātiem starp garīgi atpalikušiem!

0 0 Atbildēt

Atkal melo. Tā ir tava deklarētā iegriba, nevis plāns, kas piedevām ir pretrunā ar visu uz ko patiesībā aicini.

Vienīgais tavs acīmredzamais “plāns” ir ar jebkādiem līdzekļiem attaisnot kara izraisīšanu un turpināšanu.

0 0 Atbildēt

Vatņik!

Pierādījumus studijā! Kur es esmu teicis ka putlers rīkojās pareizi? Kur es esmu teicis ka Ukraina nedrīkst aizstāvēties?

Krievu vatņiku pieķert melos ir vienkārši - kā divus pirkstus!

🤣

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Tavā sorospropagandas rakstā jau arī ir ietverta patiesība, kuru tu tūlīt sāksi ar meliem noliegt. 

Tavu kara organizatoru un finansētāju sabiedrotais, Polijas eirokomunistu līderis Tusks "rosināja ideju par pašmāju atomieroči izstrādi".

Tikmēr viņa politiskais oponents Duda, labāk būtu Polijā izvietot ASV kodolieročus”.

Ir tikai loģiski, ka kara organizatori grib turpināt uzsākto kursu uz bruņošanos un visa veida varas un peļņas gūšanu militāri rūpnieciskajā kompleksā. Un tikpat loģiski - propagandā un ar noderīgo idiotu starpniecību vainot visā Trampu, kas karu grib apturēt. 

Manipulācija pagaidām nāk tikai no tevis!

Tu savos tekstos jau ietver melīgus faktus, ka Polija ir kara organizators un ka visi viedokļi kas atšķirīgi no tava ir sorospropoganda! Tātad tu pat OBJEKTĪVI nemāki paskatīties uz faktiem! Vēl jo vairāk  - ar melīgu propogandu, vainojot agresijā UPURI, nodarbojas kremļa propoganda ar visiem kaujas odiem un krustā sistiem puisēniem!

0 0 Atbildēt

Precīzi, kā paredzēju - ķersies pie MELIEM. Es neesmu teicis, ka “Polija ir kara organizators”. Tāpat MELI ir “visi viedokļi kas atšķirīgi no tava ir sorospropoganda” - par sorospropagandu es nosaucu konkrēti TAVU atgremoto naratīvu, kas nav pat viedoklis, un kas noteikti neaptver “viss viedokļus, kas atšķirīgi no mana”.

0 0 Atbildēt

Izlasi savu otro rindkopu! 🤣

Tu kā krievs melo un saki ka tur nav vārdiņi ORGANIZATORI un POĻI... 🤣

0 0 Atbildēt

MELO. Tur ir “Polijas eirokomunistu līderis” - t.i. viena konkrēta persona, nevis “Polija” vai “Poļi”, kā tavos melos. 

0 1 Atbildēt

Neinteresē tava demagoģija!

0 0 Atbildēt

Protams, jo ir prātā tikai MELI.

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Tu jau noliedz Faktu ka Trampa politika IR IZMAINĪJUSI pasaules kārtību, iedragājusi starptautiskās tiesības un to ka ASV ir atteikusies no saistībām, kuras uzņēmās pēc 2. pasaules kara! Tāpat kā krievi, kuri atslaucījās ar Budapeštas memorandu un uzlika kluci starptautiskajām tiesībām uz tautu pašnoteikšanos!

Tu jau dzen tieši tādu pašu sviestu kā sukabejeva no TV ekrāniem, ka pie visa vainīgi ir sorosīti un pasaules valdība un tikai ne krievija!!!

Tramps NEGRIB apturēt karu - kur tu esi redzējis kaut kādu rīcību kara apturēšanai??? Ir tikai bučošanās ar putleru - Baidena laikā putleru visi ignorēja, bet tagad Tramps pat vēlas spēlēt hokeju ar hitleru tpū putleru un tu te pūt miglu ka tramps to nadara - krievu vati pieķert melos ir kā divus pirkstus - tu tagad melo ka tramps negrib draudzēties ar fašistu - tu te dzen purgu ka Masks nemeta zīgas!!!! Tu esi krievu fašistu pakalpiņš, jo saki ka Ukraiņiem ir jāļauj sevi iznīcināt!!! Vates gabals - atliek no tevis sagaidīt tekstus krievu valodā - nu tā lai tava āža kāja izlien ārā līdz galam!

0 0 Atbildēt

Atkal MELI. 

Tieši pretēji - es nevis NOLEIDZU, bet UZSTĀJU, ka Trampa politika ir izmainījusi pasaules kārtību, kurā Putina bijušie sabiedrotie un finansētāji šo karu noorganizēja, iedragājot starptaustiskās tiesības un saistības, ko uzņēmās pēc 2. pasaules kara. Jā - arī pašas ASV Obamas un Baidena vadībā. 

Kā tieši es, vainojot Krievijas SABIEDROTOS un FINASĒTĀJUS (kas jebkuram kaut kripatiņu saprātīgam cilvēkam nozīmē, ka viņi var būt vainīgi tikai, ja primārais vainīgais ir Krievija) saku, ka “tikai ne krievija” ?!

Un protams TUPI, PRETĪGI MELI - “saki ka Ukraiņiem ir jāļauj sevi iznīcināt”. Tieši tu vēlies, lai karš turpinātos līdz pēdējam ukrainim. Tieši tavi kara organizatori rūpīgi pieskatīja, lai iedotu tieši tik daudz ieroču, lai karš un slepkavošana varētu trupināties bezgalīgi - nedodot iespējas uzvarēt ne vienai, ne otrai pusei. 

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Un atkal trūkst precizitātes tavos izteikumos, līdz ar ko tevis teiktais izklausās tieši tā kā tas izklausās - kā Putlerijas atbalstītāja teiktais

0 1 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek!

1 2 Atbildēt

Kā parasti baidies ka ja kļūsi precīzs, tad pats sevi 'ierausi grāvī"

0 1 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek!

0 0 Atbildēt

Yesss! Krievu vate uzgāja gaisā - pēcpuse aizsvilās... 🤣

0 0 Atbildēt

Tu esi tik debils, ka neesi vel pamanījis, ka slepkavniekam jau sen vairs nekā savādāk neatbildu. 

0 0 Atbildēt

Pats esi VATE konkrēta, jo aģitē PAR UKRAINAS znīcināšanu!

0 0 Atbildēt

MELI. Nekad neesmu kaut ko tādu aģitējis un tu to labi zini. 

0 0 Atbildēt

Esi gan! Tu saki ka Ukrainai jāpārtrauc pretoties un jāļauj krieviem ieņemt Ukrainu!

0 0 Atbildēt

Lai krievu vatei taptu skaidrāks!!!

ŪPIS grib, lai krievi izvācas no Ukrainas un stājas tribunāla priekšā par saviem kara noziegumiem!!! Kas te tev nav skaidrs?

bradypus vatenis grib lai krievi ieiet pēc iespējas tālāk Ukrainā un tajos apgabalos kur jau ir krievi, tiktu noslēpti krievu kara noziegumi un tiktu iznīcināti visi Ukraiņi! Citādāk bradypus nepretotos Ukraiņu brīvības cīņām! Bet ja bradypus iestājas PRET Ukraiņu brīvības cīņām, tad tādējādi viņš vēlas lai krieviem tiktu pēc iespējas lielāka Ukrainas teritorija, ar pamieru bradypus vēlas lai krievs spētu atkopties un varētu ar jaunu spēku iet virsū Ukraiņiem, kā to krievs ir darījis VIENMĒR!!! 

0 0 Atbildēt

ŪPIS grib, lai krievi izvācas no Ukrainas un stājas tribunāla priekšā par saviem kara noziegumiem!!!

Te viss ir skaidrs - ūpis deklarē nereālu vēlmi kā attaisnojumu slepkavošanas turpināšanai. Un izmisīgi noliedz kara organizatoru un finansētāju vainu, ar kuru palīdzību krievi ir IEVĀKUŠIES un veikuši minētos KARA NOZIEGUMUS.

Tālāk vienkārši klaji meli. 

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

uupis, vari apvainoties vai kā nesaproti, bet Tramps negrib pieļaut lai mongoļveidīgie apvienojas ar ķ texnoloģijām! Kamēr ķ un k katrs par sevi vēl ir izredzes. 

0 2 Atbildēt

Nu par šo ir velti uztraukties, Krieviem NAV nekā vērtīga ar ko padalīties ar ĶTR. Ja nu vienīgi kā parasti derīgie izrakteņi vai brīvas teritorijas ko ķīniešiem apdzīvot. Bet arī tad es nemaz neesmu optimistiks par to ka Ķīna uz ko jēdzīgu ir spējīga, jā aizdrist tirgu ar lētiem sū var, bet ar kvalitatīviem ražojumiem iet tur kā pa kalniem … 

0 0 Atbildēt

Drīzāk būs tā ka Tramps negrib lai Ķīna izplešas pa visu orku teritoriju no klusā okeāna līdz Urāliem, kas ir tīri reāls scenārijs, jo tad Ķīna tiek pie milzīgiem resursiem un var kļūt par pasaules valdnieci ASV vietā... Tas ka krievi ir līkroči un paši neko nevar tas ir skaidrs un nav apspriežams un ja ķīna viņus okupē tad krievi turpinās dzīvot tādos pašos sūdos tikai mainīsies tas ka viņi vergos Ķīniešu labā nevis putlera bandas labā... Nē nedomāju ka viņi var apvienoties - pārāk atšķirīgas mentalitātes... Man liekas ka Tramps baidās no tā ka Ķīnietis var tikt pie krievu resursiem un izspiest krievu alkānus no sibīrijas!

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

ŪPIS grib, lai krievi izvācas no Ukrainas un stājas tribunāla priekšā par saviem kara noziegumiem!!!

Te viss ir skaidrs - ūpis deklarē nereālu vēlmi kā attaisnojumu slepkavošanas turpināšanai. Un izmisīgi noliedz kara organizatoru un finansētāju vainu, ar kuru palīdzību krievi ir IEVĀKUŠIES un veikuši minētos KARA NOZIEGUMUS.

Tālāk vienkārši klaji meli. 

Priekš garīgi atpalikušiem (ja kāds padomāja uz bradypus tad es to neesmu tā domājis):

Ir liels tirdzniecības centrs, saucās piemēram PLANETA. Tajā ir daudz veikalu nu teiksim 193. Viņi tirgojas savā starpā, jo vienam ir tas citam ir cits. Vienam vajag to, citam citu. Un tagad viens tirgonis, kurš tirgoja matrjoškas un jēlnaftu un bišķiņ sūdīgus graudus, kura daļa TC ir 1,5% no visa apgrozījuma, bet veikals aizņem 1/6 daļu no visa TC nolēma ka blakus veikals, kurš tirgo labākus graudus bet ir mazāks, ir jāpārņem savā kontrolē un tā darbinieki ir vai nu noslaktējami vai paverdzināmi, jo viņi izsakās slikti par lielo veikalu! Nu un uzbruka un jau ir atņēmis daļu no teritorijas un lielu daļu darbinieku tajā teritorijā ir nogalinājis! 

Tagad jautājums - pārējie pircēji kuri veidoja 1,5% apgrozījumu tajā veikalā skaitās uzbrukuma organizatori? Jeb vainīgs tomēr ir uzbrucējs nevis benzīna pircējs benzīntankā?

0 0 Atbildēt

Klaja stulba diršana. Tie 193 nav līdzvērtīgi. Karš tika īstenots ar ASV atļauju un Vācijas naudu. Kādu procentu no Putina kara budžeta veidoja Merkeles maksājumi? Ne jau tavu melīgo 1.5%. Un kadu procentu Merkele tikmēr ieguldīja NATO? Līgumam atbilstošu?

0 0 Atbildēt

Krievijas IKP ir 1,5%

ASV kaut kas ap 23%

Vācija 4%

Tik daudz nauaudas no visas pasaules naudas ir šīm valstīm - Pasaules nauda = 100%

Tak ieguglē un saskaiti procentos nevis lej betonu ka krievijai ir tikpat naudas cik ASV. Pipec...

0 0 Atbildēt

Tu esi debils melis, es nekur neesmu teicis, ka “krievijai ir tikpat naudas cik ASV”.

Kā tu to izmeloji no fakta, ka Krievijas armija ir uzbūveta par Vācijas naudu? 

0 0 Atbildēt

Tev ir naturālā saimniecība - Organizatoru sponsors... 🤣

0 0 Atbildēt

Jā, diemžēl. Jo pateicoties tādiem noderīgajiem idiotiem, kā tev, tiem organizatoriem ir pavisam “demokrātiska” vara mani piespiest sponsorēt. Jo pats labi saproti, ka tupi muldi un nekāda “naturālā saimniecība” nav reāls risinājums. Tikai tupa propagandona muldēšana, kad vairs nekas cits nav atlicis. 

0 0 Atbildēt

Sākās atmazkas krievu sukabejevas stilā???

Dubultie standarti rullē???

Tev ir divi ceļi - vienu tu jau zini - naturālā saimniecība un velosipēds, vai nu čemodan vokzal rossija, abos gadījumos tu nebūsi sorosītu kara organizatoru sponsors!!!🤣

0 0 Atbildēt

Jā, precīzi - skubajevas stilā. Tavs piedāvājums ir izcils - neesi organizatoru sponsors, makasā pa tieši Putinam. Arvien tiešāk un skaidrāk tavs propagandas virziens ir saskatāms.

Nē - es tomēr palikšu šeit un atbalstīšu brīvību un republiku, nevis tavus mēģinājumus uzspiest izvēli starp komunismu un fašismu. 

0 0 Atbildēt

Atkal tu iebrauci auzās - pats teici ka te ir REŽĪMS!!! Tātad kāda republika un kāda brīvība? Pats teici ka maksā sorosītiem un Merkelei kāpostu un sponsorē krievu armiju, tad kāpēc tu nevari darīt to efektīvāk, piemēram no sibīrijas urāna raktuvēm, kurās tu visticamāk nokļūsi kā notiesāts ārvalstu aģents un tad tavs darbs tēvijas labā (Arbeit maht frei) būs visīstākais brīvības apliecinājums!!!  🤣

0 0 Atbildēt

Izlasi vismaz definīciju, kas ir režīms. Protams, ka tāds te ir tevis mīļota un atbalstīta komunistiskā demokrātija, kas biedrojās ar Putina fašistiem. Tādel “atbalstu” (pārāks lepns vārds manam viedoklim par valsts pārvaldes iekārtu aizjūras valstī) republiku un brīvību, ko ASV šobrīd pārstāv Tramps. Komunistu propagandista izmisīgā melošana pret manu nostāju ir tikai apliecinājums, ka mans “atbalsts” varbūt ir nozīmīgāks, kā pat man pašam šķiet.

0 0 Atbildēt

Šitas idiots tagad stāsta ka Čečenijā krievu vate parakstīja miera līgumu un pēc kāda laika nebija Otrais Čečenija karš kurā iznīcināja 30K čečenu bērnu! Ka krievi vienmēr ievēro parakstītos līgumus! Un ja krievs parakstīs miera līgumu ar Ukrainu, tad Ukraiņu tauta uzelpos mierīgi un 100 gadus dzīvos mierīgi! Nu kur var būt tāds zābaks, kurš apgalvo ka Merkele pavēlēja putleram uzbrukt, ka ASV pavēlēja putleram uzbrukt! Nu kur var būt tik tups zeķzābaks?

🤣

0 0 Atbildēt

Tupa gānīšanās un klaji MELI - NEKO no tevis apgalvotā neesmu teicis.

Katra reize, kad tu izdomā MELUS, jo nespēj apstrīdēt neko no tā, ko es patiešām esmu teicis, apliecina, ka man ir taisnība.

0 0 Atbildēt

Nav ganīšanās! Ir fakta konstatācija kur tu apgalvo ka krievu fašisti VIENMĒR ievēro parakstītos līgumus un vienošanās! Es tev sāku ar Čečeniju, bet varam paņemt Minsku 1 un turpat Minsku 2 - var uzzināt kurus no šiem miera līgumumiem krievi pildīja? Nu pastāsti man - varbūt noticēšu tavai Trampa teorijai ka krievi ir spējīgi ievērot noslēgtos līgumus?

0 0 Atbildēt

Kretīniski tupi MELI. Es NEKAD neesmu apgalvojis, ka “krievu fašisti VIENMĒR ievēro parakstītos līgumus un vienošanās!

Interesanti, ka tieši no TEVIS nāk šādi naratīvi. 

0 0 Atbildēt

Nu un kas tad tev liek tagad domāt ka nu šoreiz krievu fašisti ievēros miera līgumu? Argumenti "goč pendele" vai "zub daju" nestrādā! 🤣

0 0 Atbildēt

Atvainojos - Trampa miera līgumu.... 🤣

0 0 Atbildēt

Jā un vēl bradypusam jautājums - kāpēc viņš ir krievijas iebrukuma Ukrainā organizatoru sponsors? Viņš taču lej benzīnu savā auto? Un kā viņš zina ka tas nav krievijas benzīns? Ka tik bradypusam pašam nav jāatbild par kara sponsorēšanu - un tikai nevajag liet betonu ka bradypus ikdienā pārvietojas ar kājām vai ar velo... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Savu iespēju robežās cenšos nebūt, bet, protams, kā gala lietotājam iespēja to tiešām izkontrolēt ir ļoti ierobežota. Teikšu vēl precīzāk - pavisam droši zinu, ka esmu tāpat kā jebkurš Latvjas iedzīvotājs piespiests tāds būt pavisam citā jomā - mūsu elektroatkarība no Krievijas tika pārtraukta tikai šogad! Un par tās saglabāšanu ļoti rūpējās tie paši vietējie eirokomunistu vietējie priekšstāvji, par kuriem tu vistivamāk vēlēšanās balsoji. 

Bet nu pats fakts, ka tu nonāc līdz šādam absurdam, lai atkal attaisnotu tos varas pārstāvjus, kas ORGANIZĒJA gala patērētāja atkarību no Krievijas energoresursiem, jau ir pierādījums, ka atzīsti manis teikto.

0 0 Atbildēt

Nu redz - ja tu boikotētu un nepirktu benzīnu tad krieviem tiktu mazāk naudiņas! Tā kā sēdies vien uz velosipēda un beidz sponsorēt kara organizatorus - citādāk tev tādi dubultie standarti vien sanāk - tu savu naudiņu maksā bet vainīgi ir citi... 🤣🤣🤣

Es čalis - pārsēdies uz velo un pārstāj sponsorēt kara organizatorus... 🤣

0 0 Atbildēt

Vispār izskatās ka bradypusam ir jāpāriet uz naturālo saimniecību meža vidū - tas ir vienīgais veids lai nesponsorētu kara organizatorus... 🤣 

Neba jau Merkele to gāzi pirka savas mājsamniecības vajadzībām, bet lai uzražotu kādu golfspaini bradypusam ar kuru tad nu viņš vizinās - tātad sponsorē organizatorus! 🤣

Nopērkot vienreizlietojamu sūdu Aliexpresā bradypus atkal sponsorē kara Organizatorus - Ķīna pērk gāzīti, mežu un elektrību no krieviem... atkal zars... 🤣

Naturālā saimniecība un maksimums velosipēds - bradypus tās ir tavas perspektīves - citādāk esi ORGANIZATORU sponsors!!! 

0 0 Atbildēt

Parādīji savu debilismu pārākajā pakāpē. Tramps - jā - tad šis viens cilvēks ir pie visa vainīgs. Merkele, Baidens, Soross… utt. Nē, nē - zelta gabaliņi. Tad vainīgi ir tie, kas dzīvo viņu varas režīmā.

0 0 Atbildēt

Atkal kremļa propoganda - demokrātija ir režīms, bet patiesais režīms tiek saukts par brīvību... 🤣

Tu esi vainīgs tāpēc ka maksā ORGANIZATORIEM - naturālā saimniecība un velosipēds - tas tad būs tavs mugurkauls...

Citādāk te popularizē dubultos standartus - pats maksā kara organizatoriem bet pilnā rīklē ķērc ka tā nav viņa nauda, ka lūk Merkele to kāpostu ņēma no savas kabatas... 🤣

Naturālā saimniecība un velosipēds vai velorikša - sponsoriņš...🤣

0 0 Atbildēt

Jā komunistiskā demokrātija ir režims, kas ar tev līdzīgo noderīgo idiotu balsīm nodrošina atbalstu Putina fašistiskajam režīmam un komunistu propagandēni, tādi kā tu, kviec kā aizkauti, kad šī režīmu alianse ir apdraudēta. 

0 0 Atbildēt

Atkal kremļa propoganda! Latvija vai Lietuva ir uzbrukusi kādai valstij un atņēmusi tās teritoriju un nogalinājusi mierīgos iedzīvotājus? NĒ!!! TAD TAS IR REŽĪMS KUR TU VARI BRĪVI DARĪT KO TU VĒLIES??? Savukārt krievijā kur tevi liek cietumā par konstitūcijas publisku lasījumu tu sauc par brīvību!!!! Tu esi konkrēts vate! Plus vēl sponsorē savu pudelesbrāļu krievu nogalināšanu Ukrainā!!!

0 0 Atbildēt

TAS IR REŽĪMS KUR TU VARI BRĪVI DARĪT KO TU VĒLIES” - klaji meli. Tas, ka ir iespējams nosaukt konkrētas brīvības atšķirības starp Putina fašistisko un EPSRS komunistisko, ne tuvu nenozīmē, ka EPSRS var darīt visu, ko vēlies. Konkrētas brīvības atšķirības ir iespējams atrast arī starp atšķirīgām ES dalībvalstīm - piemēram Latvija ir starp tām, kas neļauj tev mīļajiem pudelesbrāļiem lietot alkoholu sabiedriskā vietā. 

0 0 Atbildēt

Nu nav interesanti ar īpaši apdāvinātiem starp garīgi atpalikušiem diskutēt, tādēļ ka viņi nesaprot ko runā!

Tu nesaproti kas ir indivīds, indivīda tiesības un nejēdz kas ir sabiedrība un kā korelē indivīda ierobežojumi sabiedrības interesēs! Tev tā ir sveša zinātne kā jebkuram vatenim it sevišķi ja tu ķeries pie tās krievu bidlokultūras sadaļas un kā piemēru piesauc bojarašņika dzeršanu bērnu spēļu laukumā un piedrazotu ielu ar semočkām un citiem mēsliem!!!

Vismaz būtu kādu sakarīgāku piermēru sameklējis...🤣

0 0 Atbildēt

Labi, ka vismaz atzīsti, ka esi garīgi atpalicis. Bet interesanti ir gan.

Tev kā garīgi atpalikušam ir grūti “pamanīt”, ka pudelesbrāļus piesauci tu, nevis es “sameklēju piemēru”. 

Tev, kā garīgi atpalikušam, ir grūti aptvert, ka bez tev pazīstamās vateņu dzeršanas bērnu spēļu laukumā, ir arī citāda veida alkohols un lietošana. Bet tas nav nekāds pārsteigums no cilvēka, kas lepojas ar to, kā uzvaras dienā ir sitis cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu. 

Tev, kā garīgi atpalikušam, ir grūtības aptvert, kas ir “indivīda ierobežojumi sabiedrības interesēs” un ko tu ar tādu vispārīgu argumentu aizstāvi. Hitlera konkcentrācijas nometnes nodarbojās tieši ar to - indivīdu ierobežošanu sabiedrības interesēs. Staļina gulagi… jā, pareizi - ar indivīdu ierobežošanu sabiedrības interesēs.  Un visbeidzot - galu galā taču Putina “SVO” tika uzsākta lai ierobežotu ukrnacistu indivīdus krievaalodīgās sabiedrības interesēs. Bet tā ir patiesība - tieši šīs “vērtības” tu  ar savu melu gūsmu centies aizstāvēt.

0 0 Atbildēt

Melu gūzma nāk no tevis!

Kādā sakarā tu piesauc hitleru un staļinu? Tie ir tavi elki? Jeb tu attaisno viņu veikto genocīdu un gribi pārmelot vēsturi ka tas bija tikai indivīdu rīcības ierobežošana sabiedrības interesēs! Aga - kā tad - nonāvēšana ir indivīda iznīcināšana nevis rīcības ierobežošana! 

Atkal tu melo kā sukabejeva un centies glorificēt un mīkstināt tirānu noziegumus apzināti izvēloties nesalīdzināmas lietas!

Tātad tu vēlies noslepkavot pec iespējas vairāk cilvēku nevis dot pretsparu agresoram!

0 0 Atbildēt

Piesaucu Hitleru un Staļinu, jo tie ir vēstures piemēri tevis aizstāvēto ideju realizācijai. Un sāku tieši pretējo - “brīvības ierobežošana sabiedrības interesēs” ir vēsturiski pierādīta masveida slepkavošanas aizstāvju politika - kuru tieši  tu centies glorificēt.

Un tieši tāpat - tu centies noslēpt, cik cilvēkus noslepkavoja tev mīļie komunisti, kad nodeva savus fašistu draudziņus un “deva pretsparu agresoram” Hitleram.

Situācija ir identiska, tikai Tramps ir sajucis plānu un atsakās ļaut komunistiem vēlreiz uzvarēt.

0 0 Atbildēt

Atkal MELI no krievu vates!

Es teicu - indivīda rīcības ierobežošana sabiedrības interesēs!

Tu stāsti ka tas nozīmē BRĪVĪBAS IEROBEŽOŠANU vai DZĪVĪBAS ATŅEMŠANU mazakās sabiedrības daļas interesēs! 

Tu speciāli un apzināti jauc terminus un melo! Tu jau 5. reizi šovakar esi pieķerts melu izplatīšanā sukabejevas stilā!

Tas nozīmē ka darbojies Kremļa uzdevumā! Vate atmaskota pilnībā!

0 0 Atbildēt

Jā - dzīvības atņemšana ir augstākais līmenis brīvības ierobežošanā - tikai tā brīvību var atņet 100%. Un tad jau TU MELO - gulagos tikai lika strādāt! Tāpat: “Arbeit macht Frei!”

Bet vispār - tieši tev ir svarīgi izlikties, ka tās ir jēdzieniski atšķirīgas lietas, nevis tevis mīļotā brīvības atņemšanas koncepta neizbegāmā eskalācija. 

0 0 Atbildēt

Runa gāja par ADMINISTRATĪVO pārkāpumu - indivīda rīcības ierobežošana sabiedrības interesēs! Bet tu uzreiz sāki salīdzināt teritorijas piemeslošanu ar nāvi gāzes kamerās! Tu IELIKI VIENADIBAS ZĪMI starp administratīvo pārkāpumu un noziegumu pret cilvēci! Tu salidzināji zaļu ar aukstu! APZINĀTI!

6. reizi tu esi pieķerts Kremļa melu izplatīšanā!

0 0 Atbildēt

Runa nekur “negāja” - tipisks vatņika rusicisms. 

Brīvības ierobežošana sabiedrības labā ir koncepts, nevis konkrēta pārkāpuma apspriešana. Piesaukt tur “administrativo pārkāpumu”, kas ir konkrēta varas režīma izdota normatīvā akta definīcija tikai parāda tupumu un nespēju saprast konceptus. Akla koncepta aizstāvēšana noved pie tā neierobežotas eskalācijas, jo varaskārie vienmēr tieksies savu varu palielināt un noderīgie idioti, kas nespēj saprast, kā radikāli dažāda mēroga lietas var būt konceptuāli analogas. Un attiecīgi tu savā tupumā atkal iemeloji “VIENĀDĪBAS ZĪMI”, kas tur nekad nav bijusi un nevar būt. 

Pārfrāzējot tavu tupumu - tu apgalvo, ka zādzība ir vai nav zādzība, atkaribā no summas, kas tiek nozagta. Ak jā - tas atkal nav pat tevis paša izdomāts - tavi komunisti ASV jau ir ieviesuši kārtību, ka zagt drīkst, ja ļoti gribas.  

0 0 Atbildēt

Vēlreiz melim, kurš kā sukabejeva mēģina pārmelot paša teikto! RĪCĪBAS ierobežošana nav tas pats kas DZĪVĪBAS atņemšana! Tu salidzināji šīs lietas un tagad negribi atzīt! Turpini dzīt krievu fašistu melus ka noziegums pret cilvēci ir tas pats kas sods par smēķēšanu autobusa pieturā! 🤣

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kā tad tā, nu kā ta krieviem "nav nekā vērtīga".Viņi ir "vērtība" kā tāda, jo viņu ir da/uja Daudz! Tas pats aļiks un waildberijs cik miļļardus uz tiem lohiem uzvāra! Un tas krieva tirgus ir gana "interesants" jebkuram "rietumu" vai ķīniešu ražotājam,zīmolam vai tirgonim.Visi ķīniešu suudi (t.sk. visādi "iepriekšējās paaudzes") neapturamā straumē tagad plūst tieši uz krieviem un (protams) arī uz euro.It kā pa kapeikām, taču ar itin gudru pakaļējo domu.Pieradināt,izraisīt atkarību,iztirgot savu miskasti,veicināt savu attīstību.Valsts attīstības plāns (tuvākajiem) 900 gadiem- nu kurš gan Lohs ar šādu Valsti spēj konkurēt?

Noderīgie glumie massu zombieri mūs smagi bezkaunīgi app/sa, stāstot, ka krievam ir dsā un ka visi "zīmoli" no turienes aizgājuši un ka vispābā jau tūliņ Pesecs pieadzies, taču realitāte ir reāli pretēja.Appls,samzungs,būvmateriāli, apģērbi- abet luuzdzu,grābiet kaudzēm, da kauč žhoppā bāz.

Atsevišķs stāsts- Tramps lieliski zin, ka ASV drīkst (-tē-ja)ievest ķīniešu izscelsmes preci bez jebkāda nodokļa aš līdz 800usd vērtībā! Un euro Temu portāla pircēji par lielāko daļu pirkumu massveidā NEmaksā euro ievedmuitu! Importa aizliegumi un izcelsmes materiālu pierādījumi UN antidempinga nodokļi uz viņiem neattiecas! Naturāls uzmetiens, ko pretīgie brisseles kāpostus atēdušies trenkie pljūtmaņi izliekas neredzam! 

Legāli strādājošs importējošais uzņēmējs ir spiests iziet cauri neskaitāmiem euromuitas ierobežojumiem (tai skaitā, apslēptiem un ikdienas lohu prātā vispār neiedomājamiem, kuri sakņojas birokrātijā un robežojas jau ar ņirgāšanos/par!), taču reku massveida internetveikals ar miljardu apgrozījumu tam visam vienkārši uzliek mīksto.

0 0 Atbildēt

Krievija nav interesants tirgus - ne ASV ne Ķīnai.

Ķīnai interese krievijā ir resursi, savukārt ASV interesē resursi un idioti kuri tajā sasalumā tos resursus kašā ārā. Tas arī pa lielam ir viss tirgus, kurš interesē kādu!

Ķīnas un Indijas tirgū ir daudzreiz lielāka peļņa nekā krievijas purvos kur tāpat alkanaras knapi galus savelk polšam.

0 0 Atbildēt

Galvenaiss tik nevaig diži te Gaili tēlot.Nevaig par katru cenu muļķības runāt un neklausīties neko cita teikto.Tas ir konkrēti Tavs pieņēmums, kuram NAV reālu pierādījumu.Ja Ķīnai nebūtu noieta tirgus tiem viņu kreisajiem kārnajiem suudaražojumiem, viņi tur apdristos uz līdzenas vietas.Tev pat nav reāla priekšstata par to, cik milzīga ir ikdienas preču (ražojumu!) plūsma no Ķīnas kaut vai euro virzienā.Kur nu vēl uz ASV.

Atceries nesenos laikus, kad jebkurš sevi cienošais "ražotājs" kā apdrirsies skrēja tieši krievijass tirgu iekarot.Nezcik tūkstoši "zīmolu" visu šo te "Kaŗa" laiku novilka tā arī neizlogojoties no krieva tirgus, vienkārši Nekaunīgi bezgodīgi melojot. 

0 0 Atbildēt

Aplūko IKP - cik naudas ir ASV un cik krievijai un tad parunāsim par tirgiem, kuros ir iespējas un kuros nav.

Krievija ir 1,5% - viņi nav pat šajā tabulā...

0 0 Atbildēt

Kapēc tik izmisīgi slēp patieso bildi? ASV GDP taču varētu sakaldīt 50 šatos un tad nekas ārā nelektu, vai ne? 

Putina draugu un atbalstītāju EPSRS GDP tikmēr ir līdzvērtīgs ASV, tomēr tur nekādu problēmu nesaredzi, vai ne?

ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20240530-2

0 0 Atbildēt

1 0 Atbildēt

Mēs te varam bezjēdzīgi personiski strīdēties kauč līdz rītam.Šie gandrīz visi jebkur publicētie dati ir kādi izrāvumi no konteksta vai "parādījums" kāda raksta autoram vēlamajā virzienā.Krievijā ir dagfiga krievu (Ķīnas administrācija ar tiem laipni sadarbojas, neskatoties ne uz kādiem kaŗā noziegumiem vai noziedzniekiem) un tieši mājsaimniecībā (vai tās remontā) pielietojamo preču jomā galvenais piegādātājs krievam ir tieši Ķīna.Nerunājot vel par elektroniku, kurā visdrīzāk gandrīz viss ir ķīniešu ražots. Nu varbūt izņemot kādu nelielu daļu korējiešu,kuri nav paspējuši "pārcelties".

Kaut vai šāds "raksts" www.reuters.com/markets/china-russia-2024-trade-value-hits-record-high-chinese-customs-2025-01-13/ ,un tas ir neņemot vērā TO, ka ķīņieši savai muitai uzrādītajos eksporta datos mēdz uzrādīt apzināti samazinātas preču vērtības: ...Ķīnas importa un eksporta vērtība ar Krieviju 2024. gadā sasniedza 1,74 triljonus juaņu (237 miljardus dolāru)🤑, kas ir rekordaugsts rādītājs, (š.ģ. janvāŗa pirmdienā..) liecina Ķīnas muitas dati, abu valstu Vadītājiem atZinīgi vērtējot divpusējās attiecības....

Ķīnas un Krievijas juaņās denominētā tirdzniecības vērtība 2024. gadā pieauga par 2,9%, salīdzinot ar 2023. gadu, liecina Ķīnas Galvenās muitas pārvaldes dati. Pieaugums (brīnum/gan..) bija ievērojami lēnāks, nekā 32,7% pieaugums 2023. gadā.

0 0 Atbildēt

Krievija ir nu jau kaut kādi 135 mlj kuri izsvaidīti pa purviem kur nav veselibas aprūpes un nav infrastruktūras! Daļa dzīvo pilsētās bez ekoloģijas! Un tikai kāda 3-ā daļa kas varētu būt ap 45 mlj ir ar pirktspējigu bilanci (es neatskaitiju bērnus un pensionārus). Nu tad pļē - ar ko tas turgus ir lielāks un garšīgāks nekā citas EU valsts tirgus? Ar purviem? Ar korupciju un otkatiem? Kur ir sāls? Kurš grib līst krievijas tirgū lai pēc laika zaudētu biznesu ar visām investīcijām? Cik tupam ir jābūt?

0 0 Atbildēt

Krievos ir palikuši tūkstoši "ārvalstu" uzņēmumu.Un vēl daudzi vienkārši ir (kārtējoreiz) visus glumi apkāsuši, darbojoties netieši un pastarpināti.Un vel nezciki tagad "gatavojas" atgriezties.Un i-fonu/visJaunāko tu visu šo laiku varēji krievos nopirkt ātrāk, nekā te piedrirsti nolaistajā Rīgā. Nezcik reiz šeit par šo maucību esmu rakstījis- bet nekad nevienam (tevi ieskaitot) nav bijis "gudro komentāru".

Septiņreiz minēju- nospiedošais varākums temu un aliexpressa "pircēju" NEmaksā eu noteikto ievedmuitas nodokli! Bet itin nevienam te NAV bijis intereses par to, kā tā izdodas un kā pēc.Godīgos uzņēmējus par ķīniešu preču importu euromuita p/is visos iesp veidos, ieskaitot tēvamātes izcelsmes izziņu,passaules oglekļapēdass iespiedumu, fluorogļūdeņražu un neražu un antidempinga nodokli (aš LĪDZ 89%), taču privātais 'temūpircējs tam visam Uzspļauj! Pamēģini šodien kā jurid persona ievest te oficiāli kaut suuda skrūvi vai jebkuru Metāla izsrādājumu!! JO- jebkura vietējā saimnieciskā vai tirdzniecīskā darbība te ir jāizputina jo ātrāk jo labāk.Paliek tikai Lielie mahinatori un viņu dsas piesedzēji.

0 0 Atbildēt

Nu ja jau krievijā ir palikuši TŪKSTOŠIEM uzņēmumu, tad jau tev nebūs problēmu nosaukt tikai 10 no tiem? Vai ne?

Uzlīmju pārlīmēšana ķīnietim AZLK rūpnīcā neskaitās!

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Jā, diemžēl. Jo pateicoties tādiem noderīgajiem idiotiem, kā tev, tiem organizatoriem ir pavisam “demokrātiska” vara mani piespiest sponsorēt. Jo pats labi saproti, ka tupi muldi un nekāda “naturālā saimniecība” nav reāls risinājums. Tikai tupa propagandona muldēšana, kad vairs nekas cits nav atlicis. 

Un ja tu nezināji tad naturālā saimniecība kā reiz ir risinājums - tu laikam nezini ka autobūves sākumā bija spraiga cīņa par degvielas veidu - spirts vai benzīns. ASV gandrīz katram fermerim bija savs spirta brūzis un tad pacēlās jautājums par degvielu - fermeris savas kravas pļukatas var uzpildīt ar savu spirtu un viņam nevajag benzīnu pēc kura jābrauc hren viņ zin cik tālu, bet pilsētniekiem atkal spirta cisternas bija slikti, jo tad sausais likums nestrādās... Tā nu spirtam uzcēla akcīzi kosmosā un visi pamazām pārgāja uz benzīnu...

Un kas tev traucē savu golfspaini pārveidot par spiritwagen?

1 0 Atbildēt

Kas traucē? Komunistisko demokrātu likumi. Spirta ražošana naturālajā saimniecībā ir aizliegta. Auto pārbūve tieši tāpat. 

Turpini vien gvelzt arvien glupākas idejas, jo par pamattēmu pat melus vairs izdomāt nespēj. 

1 1 Atbildēt

Nav aizliegta - NEMELO - nokārto Licenci un dzen spirtu tehniskajām vajadzībām! Dzinēju arī - pārbūvē - saņem sertifikātu un rullē!

Vateni pieķert melos ir kā divus pirkstus... viņi melo vienmēr!

🤣

1 0 Atbildēt

NEMELO pats. Naturālajai saimniecībai NAV iespējams nokārtot licenci un saņemt sertifikātu. Sākot jau ar elementāro - par to nokārtošanu ir jāmaksā - saimniecība, kas spēj pelnīt, lai būtu ar ko samaksāt, nav naturālā. 

0 0 Atbildēt

Nu tad pļurkt Erna - zirgs norija deķi - būs tev jāsien pastalas un ar velo jāpedalē uz naturālo saimniecību...🤣

0 0 Atbildēt

Savā tupumā neaptver, ka joprojām piesauc neiespējamo. Naturālā saimniecība nevar pastāvēt bez nekustamā privātīpašuma. 

0 0 Atbildēt

Var! Varu tev par maksu izstāstīt kā var realizēt Naturālo saimniecību un nemaksāt zemes nodokli! Elementāri! Tev kā reiz tur būtu istā vieta! 🤣

0 0 Atbildēt

Jā, Krievu himnas nezinātāju sitējs būs īstais, kas man dzīvot mācis. 

0 0 Atbildēt

Tev smadzenes par īsu lai tu noliktu vati uz pauzes un pastāstītu kurš ir saimnieks savās mājās! 🤣

0 0 Atbildēt

Sauc to par “smadzenes par īsu”, bet tas, ka “saimnieks savās mājās" sit par Krievijas himnas nezināšanu, pasaka visu par saimnieku un to, ko tas uzskata par mājām. 

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

MELI. Nekad neesmu kaut ko tādu aģitējis un tu to labi zini. 

Esi esi!

Un pat tagad klārē ka Ukrainai ir jākapitulē krievu fašistu priekšā un jāļauj nogalināt pēc iespējas vairāk Ukraiņu! Tas ir tavs naratīvs - vate no tevis ir redzama kopā ar putlera āža kāju!

0 0 Atbildēt

Nu nu melīt… Iekopē kādu bildīti ar citātu, kas apliecinātu, ka tie nav TIKAI TAVI MELI. 

Es varu tikai vēlreiz atkārtot - tieši tu vēlies, lai karš turpinātos, nogalinot pēc iespējas vairāk Ukraiņu!

0 0 Atbildēt

Atkal tavi meli! Tu pats piekriti ka krievi neievēro miera līgumus! Tātad tikai loģiski ka noslēdzot trampa miera līgumu ar krievu fašistu tiks nogalināti vieglak un vairāk Ukraiņu nekā viņiem aizstāvoties! Elementāra loģika! Bet diez vai tev tā ir sasniedzama!

0 0 Atbildēt

Kur mani meli? Ja nu kāds melo, tad tu - apgalvojot, ka esi redzējis “Trampa miera līgumu” un zini, ka tajā ir paredzēts, kā vieglāk nogalināt ukraiņus. 

0 0 Atbildēt

Tavi meli ir apgalvojumā ka krievu fašisti šoreiz gan ievēros miera līgumu! Iepriekš pārkāptie līgumi neskaitās! 🤣 Gluži kā tereškova nonuļļoja putleru! 🤣

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Protams, jo ir prātā tikai MELI.

Pagaidām melos pieķerts esi tikai tu!

0 0 Atbildēt

Atkal MELI. 2. līmeņa.

0 0 Atbildēt

Šovakar jau 6 reizes meloji un tikpat reizes mēģināji sagrozīt patiesību salīdzinot nesalīdzināmas lietas! 🤣

0 0 Atbildēt

Vari saukt jebkuru cipari - arī tas būs meli. Jo tu nespēj konkrēti pateikt nevienu konkrētu iebildumu par to, ko es patiešā esmu teicis, bet nepārtruakti izdomā pats savus melus un tad apstrīdi, tos piedēvējot man. 

0 0 Atbildēt

Nu ne jau es ieliku vienādības zīmi starp administratīvo pārkāpumu un fašistu gāzes kamerām! Ķipa vienāds soda mērs! Ha-ha-ha! 🤣

0 0 Atbildēt

Melo. Jo tieši tu ieliki “vienādības zīmi”.

0 0 Atbildēt

Kas arī bija jāpierāda - meli bebrēdājas stilā - nē mēs neteicām ka 3 dienās līdz Kijevai!

🤣

0 0 Atbildēt

Krievu vatņiku pieķert melos ir kā divus pirkstus... 🤣

1.. 3 4 5 6 7 8

Lasītākie raksti

Jaunie raksti