Kārtot: Augošā secībā
1 2
fokss 19.03.2017 0:20

1.uz mājām tevi veiksmīgi nogādātu evakuators jo auto ar "3" apskates lapā var turpināt ceļu tikai evakuatora kukuragā.

2.varbūt beidzot sākam saprast,ka vienīgais kas mūs notur uz ceļa ir tas plaukstas lieluma gumijas gabaliņš.....

3.un tad kad kāds ezis ar tev līdzīgu filosofiju par riepām un izdevumiem tevi nonesīs....tev tās domas mainīsies

fokss 25.12.2008 7:49

Nu jau pat dīzeļi var atļauties atvilkt...

fokss 25.12.2008 7:44

Nu vēl kādu bildi būtu ielicis moš sanāktu darījums. Tieši tādu kaut ko meklēju.Nop...šanas pakāpi gan pārbaudīšu,jo negribu investēt nejēgā

fokss 21.12.2008 8:31

Jā tiešām nu i naher viņu.....! Ir takš tik daudz normālu džeku kas varētu piepildīt viņa vietu,,,,

fokss 29.11.2008 23:44

Girc44 rakstīja: šorīt pacietīgi atkausēju logus mašīnītei, kamēr dārgā matus fēno, un startēju uz lidostu. kompis parādija 10,8 L/100km. attālums 8km. jaunmārupe-lidosta. mašīna škoda rs 2,0D Tas tā par tiem patēriņiem. neticu tiem mistiskajiem 4L

Nu kapēc neticēt?! Es savam 530d uzdzenu 110,ieslēdzu kruīzu,noresetoju patēriņu un parādās cipars 6,3l/100km...tikai pie pirmā pieskāriena gāzes pedālim tas cipars pazūd uz neatgriešnos. Man sanāk 90% pilsēta un patēriņu rāda 8,5l/100km.Izdarot experimentu ar pilnu bāku - konkrēti km - atkal pilnu tas cipars tā arī ir. Protams 4l/100km bembim uzrādīt nav īpaši korekti.

fokss 29.11.2008 23:28

Tukšgaitas regulators un tikai.Un neņem lietotu,jo nevar pateikt vai viņš ir darba kārtībā vai nē.Divi 90to gadu fordi man ir bijuši un abiem broblēma līdzīga.

fokss 08.11.2008 22:15

Centis_Nuudele rakstīja: Vari par mani paņirgt, man poff...bet es uzskatu ka pirkt līzingā preci, kura jau pirkšanas brīdī dramatiski zaudē savu vērtību un pie tam vēl pārmaksāt bankai % (runa par auto) ir diezgan stūlbi.....

Nekustamais īpašums - cita lieta. Bez jumta virs galvas ir pagrūti. Bez jaunas ķerras vai palaga izmēra televizora gan var mierīgi iztikt.

Protams,ka var...iztikt!!! Var ēst mazgātos salātus no kuras tur iksu maximas,var dzert kaimiņienes ""svaigi jaukto"" un galu galā arī zemļankā var dzīvot,tikai cik ilgi. Un kad tad reiz sāksim DZĪVOT?!

fokss 11.09.2008 0:34

ozmosis rakstīja: Tikai dīvaini, ka Krievijā līdzīgi fotoradari tiek iepirkti par apmēram 5000 Ls, bet pie mums ap 25000Ls gabalā. Kā tāda ierīce var maksāt 25000 Ls????

pie mums viss maksā tik,cik nodokļu maksātāji ir gatavi maksāt!!!! a par fotoradaRIEM - esot beigušās baterijas.... .jaunas maksājot 20 000ls komplekts......tās jau arī esot dārgākās tajās iekārtās!!! nu bet kur nu mums parastiem ļaudīm saprast tādus valstiski svarīgus pirkumus!!! Mums pienākums klusēt un maksāt,maksāt

fokss 31.08.2008 20:50

pinguin rakstīja: 2,6 nekad nav bijis 30 vārstu, tikai 12v!

un to ka neizdevies motors - tas ir mīts, kuram nekāda seguma nav -tikai plika dišrana. Patiesībā šis dzinējs ir tehniskā ziņā labāks par tā brāli 2,8, un izceļas ar ļoti uzticamu hellas ražojuma degvielas sistāmu, kurai nelūzt praktiski nekas un nekad. Motroniks kas ir uz 2,8, tādā ziņā īpašniekiem sagādā raizes daudz biežāk.

Bija man gadus piecus atpakaļ b4 ar 2,6 motoru.Nu tas bija murgs. Pat b4 bunžiņu viņš nebija spē'jigs normāli kustināt. nujā kad tika uz štrāses jau ar kādi 120.tad jau gāja tā neko,bet pa pilsētu varēja pat nemēģināt sprēgāt.it sevišķi jau uz bembjiem. Un tad visi tie kaitinošie sīkumi - eļļas noplūdes nez no kurienes,tosola zudības un plus pie tā visa smagais purns un hadenes priekšdaļas remonts 2x gadā.

fokss 24.08.2008 3:51

S_2 rakstīja: Augstsprieguma liiniju un placha novietojumu Viitols jau nav izveeleejies taapat vien. Vinsh zin, ka lauku cilveekam, kursh no relatiivi tiiras vides ieradies pilseetaa, augstsprieguma induceetaas gaisaa veesmojoshaas frekvences paleenina smadzenju darbiibu un rada paaugstinaatu TEVF (Ticamiibas Efektu Visaadam Fufelim). Taadeejaadi, apvienojot moderno tehnologjiju sasniegumus ar agresiivu marketingu Latvijas radio 2, nu jau gadiem izdodas biznesu veiksmiigi notureet virs uudens. Ja augstsprieguma liinijaa spriegumu paceltu liidz 2 megavoltiem, starojuma liimenis paaugstinaatos, un izdotos arii notirgot to Lanciu. Par to Viitols pashlaik ved paarrunas ar Latvenergo, es zinu jo man tur choms straadaa.

nu par voltiem augstsprieguma līnijās tev laikam stāst'ija vecmāmiņa kopā ar pasaciņu par vilkiem un sarkangalvītēm

fokss 24.07.2008 4:34

Arsmens rakstīja: A Bembupowerii tai kartei ir kirdik vai, zinjotaaji klusee?

A Bembu poveristi tai iekārtai šķauda virsū un spiež grīdā...

fokss 24.07.2008 4:31

Master_D rakstīja: Tad kad nopirks tos 100 radarus, plūsmas ātrumam vajadzētu samazināsies. Un pa jūrmalenes 3 joslu vilksies uz 90 visādi opīši un idioti.

Bet tie, kam ir detektori kā lidoja, tā arī lidos, jo tās visas uzpariktes ir kā pīlei ūdens - dzirdamas pa kilometru.

tieši tā-man nebūs žēl vieni 500 rubuļi normālai braukšnai

fokss 24.07.2008 4:19

Seene rakstīja: Man šodien viens parādīja pirkstu par to, ka nenovācos viņam par godu pie malas. Vienīgi tā arī īsti nesapratu - ko viņaprāt man ar to velosipēdistu bij jādara, kas gar otru spoguli minās garām.

Laikam ļoti maz braukā ar auto,savād'AK JAU BŪTU PAMANĪJIS,ka motociklistiem ir savādāki satiksmes noteikumi

fokss 24.07.2008 4:16

Marteens rakstīja: www.fishki.net/...

Stulbi {ja vien tā nebija montāža}

fokss 24.07.2008 1:28

DeaDMoroZZZ rakstīja:

recluse rakstīja:

DeaDMoroZZZ rakstīja:

jāsāk ar ābeci, 2+2 un "kas ir labi, kas ir slikti"

2+2 - "sēdekļu" formula, slikti ir tad kad daudz laika pavada piesārņojot interneta vidi, bet labi ir dzert vēsu alu un skatīties kā kaimiņš strādā?

taadi kaa tu varat kakaat cik ienaak praataa man PO. manis peec - rezerveejiet aatraak sev vietinjas kapos un sakaartojiet mantojuma tiesiibu jautaajumus. lai atraitneem un beerniem nav liekas probleemas. man pret taadiem iiiiiiibljiem ne mazaakas liidzjuutiibas.......

Taalu peec piemeeriem nav jaaiet

Kaarteejie pideri ar moci shodien var pateikt man ljooooooti sirsniigu paldies par to ka palika dziivi.

Braucu ap 17:30 pa Ventspils shoseju virznieaa uz Riigu, kaut kur ap Spunjciemu, pluusma sameera bliiva un iet videeji uz 100-110. spogulii redzu, ka 3 pideru grupa ar mochiem smuki visiem iet garaam ar apmeeram 140-150 - gan paari nepaartrauktai baltai sviitrai, gan pa kreiso pusi. Man jau nav zheel, lai skrien, ja domaa ko dara... ja vien nebuutu viens BET - triis pideri ar mochiem tiek visiem garaam tikai pateicoties tam, ka lielaaka dalja auto pavaacas maksimaali pa labi pie brauktuves malas.... BET.... kaadus paarsimts metrus uz priekshu pa celja malu vaalee dazhi rienjbrauceeji..... nu tad izdari secinaajumus, durik, ko man vajadzeeja dariit, lai glabt to pideru dziiviibinjas - vai raut pa labi un njemt uz kapota ritenjbraucejus, lai pideri ar mochiem tiktu garaam, vai turpinaat savu celju - lai pideri vaacaas kaa nu kurais prot.... pretii naaca tik pat bliiva pluusma.... un smagais... kursh nebuut nedomaaja nedz bremzeet, nedz dziit uz apmali, apdraudot fuuri nolikt uz saaniem.... nu tad lai tie triis pideri pasaka siltu paldies, ka padomaaju dazhas sekundes uz priekshu , ar nenormaalu bremzeeshanu nometu aatrumu liidz kaadiem 40 un palaidu tos piderus sev garaam, neliekot shiem nobuchot fuures priekshu vai manu pakalju un nenotriecot ritenjbrauceejus....

taa kaa, ejiet DIRST ar saviem spriedeleejumiem par "skaties 2-x" utml..... kaameer pideri ar mochiem uzvediisies kaa pideri - skarbu epitetu pret vinjiem netruuks... un ljoti pelniiti.,

viss.

tagad varat turpinaat onaneet, mazie kompleksainie pideriishi uz mochiem

P.s. viss augstak mineetais netiek attiecinams uz sakariigiem viiriem, kuri brauc ar mochiem un domaa ar galvu. ja kaadam ir pretenzijas par to ka vinjsh ir nosaukts par pideru uz mocha - izdari secinaajumus par savu braukshanu.

plus 5 atbalstu ar visām četrām

fokss 20.07.2008 7:10

Kovacs rakstīja: Sveiki,

Tā kā pārdevu auto, tad piedāvājumā sekojošas 5as ziemas riepas (R14, 185/70): divas vienu ziemu brauktas (~3K km, eg. gandrīz jaunas) Gislaved Soft Frost un trīs vairāk brauktas Nokian Hakkapelita Q (protektors 5+ mm). Kopā Ls50. Tel. num. 29889676.

Nu derētu tā kā man priekš darba pasāta.Mans tel.29289127

fokss 20.07.2008 3:16

tipone rakstīja: kāpēc sestdien braucot uz Tukumu bija tikai BMW automašīnas, kuras riskantā vietā apdzina pārējos, kuri braucauz ~100. Kāpēc man braucot no tukuma uz Rīgu un vedot sievu ar 3 mēnešus vecu bērnu bija strauji jābremzē, lai nebūtu purns purnā, jo pretī viens izdirsts jāņoga ar melnu BMW izdomāja, ka līkumā apdzīs citus, kuri jau tā brauca pietiekoši ātri. Kāpēc vēl nav ar likumu noteikts obligāts psihologa apmeklējums visiem BMW pircējiem, lai atsijātu šitos potenciālos slepkavas un neļautu viņiem pirkt bmw, kuri vēl vairāk sačakarē viņu slimās smadzenes?

tik pat labi atsaldenis var braukt ar opeli,zapeli,vai kaut ko citu kas kustas uz priekšu. Atsaldeņiem nav svarīgi ar ko viņš brauc. Galvenais ir pievērst sev uzmanību. Tāpēc nevajag lieku reizi izcelt jau tā nolamāto auto marku.

fokss 13.07.2008 8:14

orion rakstīja: Nu tak skaidrs kā diena. bija kautkāds konflikts tur tie sportisti un tamlīdzīgi tad vēl stulbie apsargi un bārmenis, tie visi ir cirvji, pilnīgi skaidrs, kad pēdējo reizi tajā ūķī gadījās būt, vairs negribās.

Īstenībā tas viss ir sūds, vienīgais kas ir šajā lietā nopietns - tā ir policija, jo tie stulbie menti ir kā aculiecinieki teikuši patiešām uzbrukuši daudziem un pat tiem kuriem VISPĀR nekādas daļas konfliktā vai kautiņā nebija.

Viennozīmīgi cietumā mentus vajag likt tikai mentus.

....un kā mēs zinām - mentus cietumā NELIEK...Tā kā no mierināmies un ejam sust

fokss 13.07.2008 7:08

Pirmais rakstīja:

apaljais_buss rakstīja: Viens arī kuteriem ātrumu Lielupē mēra

ai da vienkārši bembisti nav vēl iebraukši faktā, ka kartei var mērogu pamainīt.... tuj jau tikai edžulis mākot ar kompi rīkoties

Oi un pirmajam uzreiz spalva gaisā -- bļļē es nebiju pirmais - - tas tāds - draudzīgs šaržs

fokss 13.07.2008 6:04

EDZS rakstīja:

Edgarpo rakstīja:

www.dpreview.com/...

ūdensizturīgs un triecienizturīgs ziepju trauks

Te viena no zemūdens bildēm

www.bildez.lv/...

Iepirku nesen 1030 SW pēc nedēļas izmēģināšu Adrijas jūrā

Ikdienā lietoju Olympus SP-550 UZ

nikon d 40 ir laps

fokss 05.07.2008 6:56

batka rakstīja: Jepal to dizeli.Ka nav ta nav

Nu i duraks - man tīk dīzels,griezenmoments vien ir ko vērts.Ja vēl saimnieks nomestu kādus latus,varētu sanākt darījums

fokss 05.07.2008 6:05

Pasatu varu piedāvāt

fokss 22.06.2008 2:26

Huligaans rakstīja: Vispaar situaacija baigi stulbaa man ar vienreiz viens passaats shitaa izpildijaas priekshaa un es gandriiz trotuaara margu nonesu izvairiidamies

braucot pa ceļu viienmēr jāiedomājas,ka tas kas brauc pretī vai vienā viirzienā ir stulbāks.....par Tevi.un tad atkrīt daudzas avārijas un pārējie mēsli

fokss 08.06.2008 5:21

Gregers rakstīja:

fokss rakstīja:

Gregers rakstīja:

mansotraises rakstīja: par to skriešanos un degvielas patēºiņu taisnība ir Grēgeram.

staipīt jau patīk tieši golfiņiem utml.

katreiz kad ātri braucot sanāk kādu tipa kruto šķūnēto golpu apdzīt, momentāni seko pakaldzīšanas, apdzīšana un kaut kā pierādīšana.

un varētu padomāt ka tikai opelim plīst sūknis

jā, un ja tevis pieminētie manevri nesanāk tad ir sisšanās pret stūri un kolīdz tu apstāsies tā šis spolēdams panesīsies garām svēti ticot ka tu visu laiku kodies ar šamējo un šis tomēr tevi izkoda

Kgan mani novērojumi rāda ka tie trakākie kodēji ir BMW ar mazajiem motoriem, laikam mazs dzinējs iekš bemewe ir kā zeķe biksēs-bembists itkā vizuāli ir pagarinājis, bet pts tak zin ka nekas tu nav un visu laiku nav miera

Neviens normāls BMW cienītājs nepērk kaut kādu nemotoru. Vispār jau BMW zem 2,5 nav BMW. Pats braucu ar 3.l dīzeli un nekad nav bijusi vēlme kādam kaut ko pierādīt. Tie kas trako ir tāda suga un ir pilnīgi po ar ko viņš brauc.

Paskaties ielās! 6 no 10 bmw kas brauks pretī būs ar kkādu līdz 2.5l dzinēju vai 3l dīzelis! Par īstu markas mīļotāju var uzskatīt vidusmēra lietotāju, vidusmērā viņš brauc ar nelielu dzinēju, agresīvi un nevar atļauties uzturēt savu auto kārtībā!

Es personīgi uzskatu, ka īsts BMW ir tikai M/// jo pārējie tikpat atbilst BMW filozofijai kā LADA vai UAZ.

Itkā jau BMW nav nekāda vaina, parasta, pelēka, samērā uzticama mašīna, bet brenda politika pievilina tieši sugu un ideotus atbaidot normālus cilvēkus kuriem varētu patikt konservatīvisms ko piedāvāi marka savā dizainā. Mani personīgi atbaida nestabilitāte un nervozums uz ceļa kā arī tas ka kkādu iemeslu dēļ

braucot ar bmw cilvēki kļūst nervozi un no tā ātri nogurst.

Kā arī tas, ka 60% BMW cenas sastāda nosaukums, man tas nav pieņemami, jo man ir po uz staipīšanu a pārējais tajā auto ir citu, lētāku marku līmenī.

Atzīstu, ka motori ir perfekti, agrāk arī kārbas bija labas, bet nu vairs nē, kā arī piekarei nē, salona ērtībām nē, audio aprīkojumam nē. Tikai dzinējs.

Ja es gribētu jaudīgu statusa auto tad nopiktu S klasi AMG vai Brabus izpildijumā.

Da kā lai tev pasaka,ka BMW kā suga ir normāla un uzticama mašīna.Dulburi -- tik pat labi sevis apliecināšanai varēja izmantot nu teiksim opel...

fokss 08.06.2008 5:05

Gregers rakstīja:

fokss rakstīja:

Gregers rakstīja:

mansotraises rakstīja: par to skriešanos un degvielas patēºiņu taisnība ir Grēgeram.

staipīt jau patīk tieši golfiņiem utml.

katreiz kad ātri braucot sanāk kādu tipa kruto šķūnēto golpu apdzīt, momentāni seko pakaldzīšanas, apdzīšana un kaut kā pierādīšana.

un varētu padomāt ka tikai opelim plīst sūknis

jā, un ja tevis pieminētie manevri nesanāk tad ir sisšanās pret stūri un kolīdz tu apstāsies tā šis spolēdams panesīsies garām svēti ticot ka tu visu laiku kodies ar šamējo un šis tomēr tevi izkoda

Kgan mani novērojumi rāda ka tie trakākie kodēji ir BMW ar mazajiem motoriem, laikam mazs dzinējs iekš bemewe ir kā zeķe biksēs-bembists itkā vizuāli ir pagarinājis, bet pts tak zin ka nekas tu nav un visu laiku nav miera

Neviens normāls BMW cienītājs nepērk kaut kādu nemotoru. Vispār jau BMW zem 2,5 nav BMW. Pats braucu ar 3.l dīzeli un nekad nav bijusi vēlme kādam kaut ko pierādīt. Tie kas trako ir tāda suga un ir pilnīgi po ar ko viņš brauc.

3.0ld, vai tik nebraukā ar X5!?

ar pavisam parastu 39.to bundžu universāli

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti