Zādzības no apmaksas automātiem

 
6.maijs 2013 13:36

Par zādzībām no Rīgas satiksmes autostāvvietu apmaksas automātiem aizturēti un nogādāti Rīgas Centra policijas iecirknī četri vīrieši, pie kuriem tika atrasti vairāk kā 100 lati sīknaudā.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess par zādzību un tīšas mantas bojāšanu.
1. maijā ap pulksten 16.00 tika saņemta informācija, ka Rīgā, Tērbatas ielā četri aizdomīgi vīrieši rosās ap Rīgas satiksmes autostāvvietas apmaksas automātu. Notikuma vietā ieradās Rīgas Centra patruļdienesta darbinieki un pamanīja ka divi vīrieši rosās gar autostāvvietas apmaksas automātu, un mirkli vēlāk ieradās vēl divas aizdomīgas personas. Visi četri vīrieši atbilda aprakstam, par ko iepriekš tika ziņots.
Patruļdienesta policijas darbinieki aizturēja visus četrus jauniešus un nogādāja Centra policijas iecirknī, un šobrīd aizturētie atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Pie viena no aizturētajiem tika atrasti 30 lati sīknaudā, pie otra – 35 lati, un pie trešā tika atrasti vairāk nekā 50 lati sīknaudā. Uzsākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana.
Viens no aizturētajiem ir 1987. gadā dzimis, bet pārēji trīs 1988. gadā dzimuši vīrieši, kuri jau iepriekš nonākuši policijas redzes lokā un sodīti gan par šāda veida noziegumiem, gan par laupīšanām.
Par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta 3. daļas par zādzību, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.
Sagatavoja:
Ance Rozīte
VP Rīgas
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti