Sieviete ar "BMW" (+ VIDEO) 33

 
iAuto | 16.februāris 2018 16:56

Sieviete ar "BMW" nolemj apgriezties un aizšķērso ceļu filmētāja "Lada Granta", kā rezultātā cieš "Granta" pasažieris.

 
Visi komentāri
 
650 16.februāris 2018 18:28
18 1 Atbildēt

Aizmirsts pieminēt ir svarīgs fakts- ka granta pasažierim iegūt miesas bojājumus palīdzēja granta vadītājs/pi-ass.Kurš bija īpašā pi-asa dvēseles stāvoklī, kas kā ar magnētu nekavējoties pievelk citus pi-asus.Proti, ārkārtīgi aizvainots par nespēju tikt garām šipotajam džipam.25tajā sekundē normāls vadītājs būtu pamanījis 100m priekšā izveidojušos vēl 2gab pi-asu klātbūtni, taču šis izdomāja uzspiest uz 78, tā teikt,lai ar Garantiju.Tas, ka sieviete šoreiz gadījās priekšāesošā p-asa lomā, tas nav svarīgi- jo modernajiem p-asiem nav tautības un dzimtes un nevienam vairs īsti neinteresē ko viņi ēd un ar ko guļ.Galvenais ir šī konkrētā indivīda uzvedība un attieksme pret apkārtējiem.

kb 16.februāris 2018 19:44
7 0 Atbildēt

Viss jau labi...tik avarijas bridi,filmetajs mauca ar 77km/h. Un ja nebutu avarija,tad turpinatu augt

plus 16.februāris 2018 19:57
9 1 Atbildēt

plus Granta blakussēdētājs bez drošības jostas izjāja stiklu

asj 17.februāris 2018 0:33
4 1 Atbildēt

Žiguļa pridurkam ne reakcijas ne bremžu.....

Vernons 18.februāris 2018 14:05
0 2 Atbildēt

Man arī kādreiz bija Žigulis. Un problēma ar bremzēm bija šāda, ieēdās bremžu cilindros virzuļi. Ja no četriem riteņiem ņem viens tad paši saprotat ar ko tas var beigties.

Palaidniex 18.februāris 2018 18:28
4 2 Atbildēt

Tu jau mums izrādās esi ne tikai bremžu modificēšanas, bet arī noziedzīgas neremontēšanas specialists..

Vernons 18.februāris 2018 21:38
1 2 Atbildēt

Atšķirība no Tevis es protu un varu savest kartībā bremzes un ritošo daļu.

Jautājums Tavai attapībai, kādā veidā izjaucams bremžu cilindrs Žigulim! Un ne tikai....

Palaidniex 18.februāris 2018 21:45
1 1 Atbildēt

Tu mums visu proti un pārējie neko neprot. Alleluja!

Tu jau neprecizēji kuram - Priekšējam vai aizmugurējam ritenim?

Bet tas ir jāprot - spītīgi nraukt līdz noķīlē jau TRIJU riteņu bremžu cilindrīši!

Tur jabūt īpašai spītībai un apņemībai. Nekādas prasmes bremžu cilindru pārjaukšanā nelīdzēs, ja tās negribes likt lietā!

P.s. Savlaicīga un regulāra bremzu šķidruma nomaiņa samazina bremžu cilindru rūsēšanas risku ģeometriskā progresijā!

Bradypus 19.februāris 2018 13:53
3 2 Atbildēt

Palaidnieks acīmredzot ir zaļš gurķis, kas piedzimis patēriņa leiputrijā. Padomju laikos bija tāda lieta, kā deficīts, kas attiecās arī uz žiguļa bremžu remontkomplektiem. No bērnības atceros ne vienu vien žiguli, kas brauca ar tikai vienu bremzējošu riteni, cerot, kas tas pats nenoplīsīs, pirms radīsies iespēja salabot.

Palaidniex 20.februāris 2018 21:14
0 0 Atbildēt

Kam bija un kam nebija detaļas. Ja sava dzīvība nerūp, principā vari braukt bez bremzēm vispār... tagad aptuveni saprotu, kas aiz daļas Tavu murgu un attaisnojumu slēpjās.

Lielāks deficīts gan bija kardāna krustiņi, kurus varēja vēlāk iepirkt nelietojamus kooperatīvos, bet nedaudz vairāk samaksājot arī tie nebija deficīts

Vernons 18.februāris 2018 22:02
1 2 Atbildēt

Netēlo pārgudro! Atbildu uz jautājumu. Ja nezini, tad tā arī pasaki!

Palaidniex 18.februāris 2018 22:15
2 0 Atbildēt

Uz kuru jautājumu? Kā var “zinot” kā remontēt ķīlējošas žiguļa bremzes, nodzīvotiem līdz situācijai, ka trim riteņiem to nav? To es neatbildēšu.

Bet priekšējās disku bremzes jaukt ir daudz tīkamāk, kā pakaļbremzes, kurām bez specinstrumenta noņemt trumuli nesabojātu bija teju neiespējami...

Vernons 18.februāris 2018 23:04
0 0 Atbildēt

Nu un kā pavisam vienkārši demontēja trumuli?

Palaidniex 19.februāris 2018 6:25
2 1 Atbildēt

Daudzi ne tikai tā trumuli nomontēja, bet arī žiguli no domkrata un bluķiem norāva...

Skatos, tevī ir piemidzis arī “kārtīgs” darba drošības tehnikas “guru”. Starp citu, daudzi zināja stāstīt, ka tas neesot īsti strādājis, ja cilindrs esot pavisam noķīlējis...

Bet vienu vārdu sakot - beidz te lielīties un tēlot vienīgo pārgudro. Bremzēšanas procesa speciālists atradies...

Vernons 19.februāris 2018 9:42
3 1 Atbildēt

Izskatās ka bērnībā Tev kāds ļoti pāri nodarījis! Nevari atgūties vēl šodien.

Nu un kāds ir bremzēšanas process???

Izskatās ka nebūs neviena atbilde uz manu konkrētu jautājumu!

Palaidniex 19.februāris 2018 11:07
1 1 Atbildēt

Par bremzēšanas procesu, mēs jau jautājām - -0 izklāsti plebejoiem un muļļkiem, kā tieši jābremzē pie luksofora sarkanās gaismas, stopzīmes, zīmes dodiet ceļu un zīmes dodiet ceļu gājējiem.

Mēs neprotam, esam nemitīgās avārijās! Izstāstri reiz ak satiksmes vienīgā gaisma un pareizības orākul!

Mēs to "bremzēšanas procesu" nezinam, nespējam uzminēt, blandamies kā akli plikie pa nātrēm, tāpēc vienreiz skaidrā latvieši valodā izstāsti šo šausmīgo kalambūtu - kā pareizi veikt to ārkārtīgi sarežģīto "bremzēšanas procesu". Un kā tādu atklāt sev blakus, priekšā vai aiz muguras un kā pareizi rīkoties.

Palaidniex 19.februāris 2018 11:08
2 1 Atbildēt

p.s. jo no tevis to neesam dzirdējuši, tikai jautājumu lai mēs to stāstām. Kā mēs varam izstāstīt to, ko nezinām un ja tu pats tyo no mums slēp???

Vernons 18.februāris 2018 14:02
1 4 Atbildēt

Priekšā esošam ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību, bija, ir un būs jāgarantē drošība, sev un citiem!

Bet ja pieiet notikuma apskatam no: "Katram ir jārīkojas "TĀ", lai neveidotu bīstamu situāciju, sodīt var abus. Vienu par ātruma pārkāpumu, bet BMW vadītāju par agresīvu braukšanu.

Pēc LAPK 149. panta 4. punkta ar 280 eiro un 6 soda punktiem!

Jautājums ir tikai viens, kad attapsies ceļu policija.

650 18.februāris 2018 17:38
4 0 Atbildēt

Kamēr šo "garantēšanu" jeb "TĀ" darīšanu publiskajā telpā uztvers kā gļēvulības pazīmi,kā pārkāpēju atbalstīšanu un kā "atkāpi" no CSN iekļautajām "cilvēktiesībām" (tupi izbāzt mēli un vnk cerēt, ka "arī citi ievēros")- tikmēr būs tumša bilde un bezizeja.

Kamēr dažādu rangu debilitātes apsēsti "priekšābraucēji" un dzīves aizvainoti teoretizētāji nonāks lidz secinājumam, ka pretīgās rūpes par pakaļābraucēju tomēr daudzos gadījumos konkrēti atsaucas uz viņu pašu personīgās pakaļas drošību.

Vernons 18.februāris 2018 21:43
4 0 Atbildēt

Par dubultās nepārtrauktās līnijas šķērsošanu vispār pienācās Nāves sods! Šoreiz palaimējās!

imzz 18.februāris 2018 19:59
2 0 Atbildēt

"Lada-Granata"

Vernons 19.februāris 2018 12:19
1 2 Atbildēt

Ko var pastāstīt Paladniekam, par ātruma samazināšanu, ja viņam un dažiem no Jums CSN sastāv no "Distances vērošanas" un citu CSN punktu nemaz nav. Noteikumi jāpilda katram otram. Kāpēc ne katram?

CSN nav arī STOP signāls!

CSN nav normas brīdinājuma signālu lietošanai!

Bet jebkura jebkāda ātruma samazināšana bez savlaicīgiem signāliem ir noziegums. CSN 105. punkts, lasām kas tur rakstīts!

Palaidniex 19.februāris 2018 13:09
1 2 Atbildēt

Klausies - tu nestāsti man ko es domāju par CSN, tā ir tava interpretācija par to, ko es varētu domāt.

Man CSN sastāv no PILNĪGI VISIEM CSN punktiem.

Tu pats neskaitāmas reizes apgalvo, ka uz otro braucēju kā reizi CSN neattiecas un pirmajam viss ir jāgarantē visiem pakaļā braucējiem visu...

Par to kāds ordenis iešķirts bremžu signāllukturiem, jā jā SIGNĀLlukturiem - man ir pilnīgi vienalga, man nav ilūziju ko nozīmē šo "dekoratīvo" lampiņu iedegšanās.

Un tagad pastāsti kādi un cik savlaicīgi signāli ir jārāda tuvojoties luksofotram kur mainās gaismas un kāpēc šī rīcība ir attiecināma tikai uz pirmo braucēju? Uz otro luksofors neattiecas? Viņam nav nekas jādara ar savu ātrumu, jo ir viens pa priekšu? Nevienam nav jāvada savs transportlīdzeklis atbilstoši savām preasmēm, spējām un īpatnībām, lai savlaicīgi apstātos, ja to dara citi satiksmes dalībnieki viņa ceļā?

PILNĪGS LOHS!

Un tā arī to "bremzēšanas procesu" pats nespēj uzrakstīt. Kā visi nožēlojamie avarētāji un miljoniem nesaprašu bez tā brezmēšanas procesa vēl nav gājuši bojā? Varbū tas process tikai tavā paurī ir tik nozīmīgs, tik noslēpumaism ka jāslēpj no visiem? Tev tak ir visas iespējas apgaismot pasauli un ar vienu izklāstījumu tikt pie Nobela miera prēmijas... Jo pēkšņi pazudīs visas avārijas pašā saknē...

650 19.februāris 2018 17:29
1 0 Atbildēt

Kā šis attiecas uz konkrēto starpgadījumu, kad viens saērcināts lohs tā nedomājot un tīšuprāt ar 78km/sek metas ar galvu atvarā tajā situācijā, kad skaidri redzams, ka tam degungalā cits lohs ir piestājis malā ar visnotaļ prognozējamu nodomu izstrādāt kaut kādus extraoriģinālus suudus?

Kur te beidzas "labticība" uz Csn ievērošanu no citu personu puses un kur sākas atklātā tekstā paša stulbums?

Palaidniex 19.februāris 2018 18:52
0 0 Atbildēt

Par konkrēti gadījumu - pilnībā piekrītu - satikās divi vernoni - viens nerādīja signālus ka paātrinās, otrs izdomāja ka var apgriezties. Tad viens, kurš bezjēdzīgi paātrinājās kliedzot, ka CSN esot spēkā pie noteiktiem ātrumiem, tupa uzbraukca virsū tai, kas pēc labākajām grāmatām gribēja apgriezties no ceļa labās malas. Pats galvenais ne paātrināšanās signāli, ne ieslēgtais pagrieziens priekšrocības nedeva!

Riktīgs kalambūrs un Vernoniāde!

Klau 650, Tev šķiet ka Dievs ir kaut kāds mazais bērns? Es domāju, ka ne velti tos abus saveda vienuviet...

650 19.februāris 2018 23:34
0 0 Atbildēt

Šis ir Tas, ko es te un citur "sludinu".Ir situācijas, kad neglābj ne reakcija ne savas "p-taisnības" izjūta.Jābūt kaut kādai savai psiholoģijai un principiem.Vienmēr nevar tupi pieprasīt, lai Tas Augstākais glābj.Vajag tomēr sevi kontrolēt.Jo katra mazā ikdienišķā veiksme izraisa ieradumu un pieradumu.Tie 2gab P = tas ir Pāris.Tāds tādu pievelk.Tikko kāds uzvedas kā P, tā šamam uzreiz 4x pieaug iespēja satikt turpat un tobrīd uzreiz otru tādu pat P. No nekurienes, vnk tas tur ir..Bet nu Vernons te īsti ņepričom.

Lai kāds uzzīmē Grafiku.Divi daudzmaz ievēro- līknes iet blakus, 50/50.Viens neievēro- tam līkne gaisā un uzreiz 2x suudu iespēja.Viena līkne 2x, otrs "paredz un glābj" = atkal 50/50, pa nullēm.Bet, ja viens neievēro "tupi,agresīvi,negaidīti un nepieskaitāmi"- viņa līkne uzreiz 4x uz augšu.Ja pretim "meistars" gadās- viņam veicas un pārkāpējam suudu iespēja paiet 2x uz leju,vismaz kkāda iespēja tur ir.Bet,Ja gadās kopā tādi 2gab.P = abiem 8x uz augšu, t.i.,pēc jebkuras varbūtības teorijas praktiski viss tur ir d-sā, un trešajiem tuvumā esošajiem vien atliek rūpēties par "savas" ādas glābšanu...

Vernons 19.februāris 2018 18:29
0 0 Atbildēt

CSN visvarīgakais ir 57.punkts: "Pirms jebkura manevra – braukšanas sākšanas, pārkārtošanās, nogriešanās, apgriešanās braukšanai pretējā virzienā, apdzīšanas, transportlīdzekļa apturēšanas u. tml. ... ."

Šim punktam ir 1. vieta! Bet CSL 19. p. 3. punktam pakārtota visa dzīve uz ceļa!

Iemācies citus nesaukt sava vārdā!

Palaidniex 19.februāris 2018 18:47
0 0 Atbildēt

Nu tad kas ir jārāda, izņemot bremžu SIGNĀLlukturus, taisnvirzienā samazinot ātrumu vai stājoties, ja to prasa ātrumu uetobežojoša zīme, luksofors, stop zīme vai zīme - dodiet ceļu?

Tu vienreiz saviem vārdiem vari pateikt? Vai nezini ko teikt?

Vernons 19.februāris 2018 18:32
0 0 Atbildēt

Nu un kad BMW vadītāja ieslēdza virzienrādītāju? Kad tad viņš ir jāieslēdz? Vai signālu esamība atbrīvo kādu no atbildības?

Palaidniex 19.februāris 2018 18:54
0 0 Atbildēt

Kādu signālu bija jārāda filmētājam paātrinoties?

Un kāpēc auto pasažieriem būtu kātērē laiks un jāpiesprādzējas?

Palaidniex 19.februāris 2018 19:00
0 0 Atbildēt

Atjautības uzdevums vernonam - kā ir iespējams ar vērā ņemamu negatīvu paātrinājumu apstāties, bet neiededzot bremžu SIGNĀLlukturus?

Un vai iedegti bremžu SIGNĀLlukturi kaut kā palīdz apstāties, ja ir profesionāli un ilglaicīgi izvairoties no apkopes ir panākta triju bremžu cilindrīšu no četriem noķīlēšana!

Nu, bremzēšanas procesa speciālist?

Vernons 20.februāris 2018 9:42
2 0 Atbildēt

Tu nefantazē! BMW vadītājai pienācās Nāves sods!!! Un principā ir pilnīgi vienalga cik ātri brauca "Žigulis". Pirmais jāieslēdz virzienrādītājs, tad STPO signāls, spogulī jākontrolē situācija aizmugurē, savlaicīgi jāieņem kreisais stāvoklis uz ceļa braukšanas virzienā un krustojumā jāapgriežas braukšanai pretējā virzienā.

Šajā vietā to aizliedz nepārtrauktā dubultā līnija ceļa vidū!

Un pat tad ja arī esi pilnīgi viens uz ceļa, pat tad var uzrasties kāds, kas Tevi sodīs ar Nāvi, par kuru Tu atļaujies pasmieties. Neesi Tu spējīgs atcerēties trīs punktus vienlaicīgi!

Palaidniex 20.februāris 2018 21:17
0 1 Atbildēt

Izskatās ka Tu savu karmu esi pamatīgi sačakarējis, jo tevi nemitīgi kāds mēģina nogalināt? Kur un kā Tu brauc? Tas ka bez bremzēm - tas skaidrs, jo par ātruma samazināšanu taisnā virzienā neko neproti stāstīt, piesauktos signālus spītīgi nenosauc, to visu gudri sauc par procesu, bet, kad vaicāts to izklāstīt - klusē vai maini tēmu...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti