Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem dzīvību zaudējuši divi cilvēki 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.septembris 2019 9:52

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem dzīvību zaudējuši divi cilvēki, bet vēl 19 cietuši, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Viena no traģiskajām avārijām notikusi naktī uz piektdienu Olaines novada Olaines pagastā, Jelgavas šosejas 27.kilometrā, kur automašīna "Opel" nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā gājis bojā spēkrata vadītājs. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt otrs letālais negadījums noticis Kuldīgas novada Rendas pagastā, kur kādās mājās no traktora izkritis miris 1968.gadā dzimis vīrietis. Par notikušo sākts kriminālprocess, kurā tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi, tai skaitā nāves cēlonis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Signe Šteinberga.

Diennakts laikā valstī kopumā reģistrēti 125 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 17 ar cietušajiem, bet divi ar bojāgājušajiem.

Starp cietušajiem bijuši pieci gājēji un deviņi velosipēdisti.

Ceturtdien pieķerti desmit dzērājšoferi un trīs autovadītāji narkotiku ietekmē

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti desmit autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un trīs, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Zemgalē diennakts laikā pieķerti četri dzērājšoferi, Rīgā - divi dzēruši un divi narkotikas lietojuši autovadītāji, Latgalē un Vidzemē policisti apstādinājuši pa diviem šoferiem alkohola reibumā, bet Kurzemē pieķerts viens narkotikas lietojis šoferis.

Ceturtdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 200 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 56 - noformēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 591 protokolu, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 125 satiksmes negadījumi, 17 avārijās cietuši kopskaitā 19 cilvēki, bet divi gājuši bojā.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 6.septembris 2019 10:24
2 1 Atbildēt

Kāpēc tādu traktoristu pieskaita statistikai? Tas ir sadzīves negadījums.

iciks 6.septembris 2019 12:26
0 0 Atbildēt

Ja viņš izkritis tiešām mājās (kas liekas mazticami) vai vismaz pagalmā, tad statistikai pievienot to ir klaji nekorekti, jo tas nav koplietošanas ceļš.

6.septembris 2019 10:45
0 0 Atbildēt

Jocīgi tas izklausās: " kur kādās mājās no traktora izkritis miris vīrietis"

iciks 6.septembris 2019 12:25
0 0 Atbildēt

I nerunā...

Es 6.septembris 2019 15:16
2 1 Atbildēt

Kad sāks saukt pie kriminālatbildības personas, kas šoferus nosauc par "dzērājšoferiem"!!! :@ Un ieteikums Šoferiem: ja jūs cenšas aizturēt uz aizdomu pamata par alko lietošanu, arī ja ir pozitīvs rezultāts, nebaidieties sniedziet prasības tiesā, vislabāk Eiropas tiesā, lai beidzot varam cīnīties ar šo valsts un policijas patvaļu! Neļaujot braukt ar auto, kur autovadītājam vajag, neskatoties uz promiļu skaitu ir reāls cilvēktiesību pārkāpums, ko OBLIGĀTI vajag apstrīdēt tiesas ceļā!

k442 6.septembris 2019 16:01
0 1 Atbildēt

Klau, Tev ar prātiņu viss kārtībā???

LMT 6.septembris 2019 17:11
0 0 Atbildēt

Kur ta Krapsis?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti