Avārijā Zemgalē gājis bojā velosipēdists

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 23.jūlijs 2021 9:52

Vakar Latvijā reģistrēti 135 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 18 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Avārija ar bojāgājušo notikusi Zemgalē, kur gājis bojā kāds velosipēdists.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa, vakar ap plkst.20 Dobelē, Brīvības ielā, vīrietis vadīja traktoru "John Deere" sakabē ar piekabi un krustojumā veica pagriezienu pa kreisi, kad pagaidām nenoskaidrots velosipēda vadītājs, vadot velosipēdu, ietriecās braucošā traktora piekabē.

Negadījuma vietā no gūtajām traumām velosipēda vadītājs gāja bojā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21.nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret satiksmes drošību un notiek izmeklēšana precīzu notikušā apstākļu noskaidrošanai, sacīja Kalniņa.

Ceturtdien deviņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pieci - Kurzemē, divi - Latgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Zemgalē. Viens no cietušajiem bija gājējs, bet četri - velosipēdisti, puse no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 autovadītājus: piecus - Vidzemē, četrus - Rīgas reģionā, divus - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē. Rīgas reģionā aizturēts arī autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 238 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 76 autovadītāji, Vidzemē un Zemgalē - pa 53, Latgalē - 33, bet Kurzemē - 23 autovadītāji.

Vakar policija atkal aktīvāk pievērsusies autovadītāju sodīšanai par agresīvu braukšanu - Rīgā par šādiem pārkāpumiem sodīti 33 šoferi, bet vēl viens - Zemgalē.

Kopumā policija vakar noformējusi 571 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 46 600 eiro - Peugeot 408 tagad arī pilnībā elektrisks (+ FOTO)

Peugeot pabeidzis savu 408 saimes komplektēšanu 2022. gadā ieviestajam uzlādējamā hibrīda modelim 408 Plug-In Hybrid 225 pievienojot pilnībā elektrisko E-408. Lasīt vairāk

 

Atceļ kravas automobiļu astoņu nedēļu atgriešanās noteikumu 1

Eiropas Savienības Tiesa piektdien nolēma atcelt Mobilitātes pakotnē noteikto prasību, kas uzliek par pienākumu kravas transportlīdzekļiem ik pēc astoņām nedēļām atgriezties transportlīdzekļu reģistrācijas valstī, aģentūru LETA informēja Satiksmes ministrijā (SM). Lasīt vairāk

 

Pasaules pirmizrāde elektroauto Škoda Elroq Prāgā! No 33 000 eur, no 380 km distance (+ VIDEO) 13

iAutolv ir klāt pilnīgi jaunā Škoda Elroq elektriskās piedziņas krosovera prezentācijā. Lasīt vairāk

 

Stellantis milzu problēmas ar jauno auto realizāciju ASV tirgū 9

Pasaules ceturtais lielākais autobūves koncerns saskāries ar nepatīkamu problēmu, jo jaunajam automašīnām arvien grūtāk atrast pircēju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti