Sāks rekonstruēt Jūrmalas šoseju (+ VIDEO) 11

 

06.06.2019. Foto: iAuto.lv

iAuto | 6.jūnijs 2019 9:33

Jau no nākamās nedēļas autovadītājiem jārēķinās ar lēnāku braukšanu pa Jūrmalas šoseju. Tur gaidāma pēdējās desmitgadēs vērienīgākā rekonstrukcija. Taču uzlabota tikšot vien maģistrāles valsts īpašumā esošā daļa. Ulmaņa gatvei Rīgas pilsētā naudas neesot.

 
Visi komentāri
 
650 6.jūnijs 2019 13:07
5 0 Atbildēt

Kur pazuda aizvakardienas pašreklāmas demagograksts ar sekojošajiemtrim sarkastiskajiem reālkomenrtāriem??

Atgādināšu- tur bija teikts, ka aizaizvakar ir (ir!) "sākušies grandiozi Būvdarbi"- bet realitāte liecina, ka sākusies ir darba imitācija.Divas dienas notika tikai norobežojuma sarkanbalto veidojumu izvietošana visa posma garumā, bet ne no "grandioza" darba ne no strādnieku un tehnikas klātbūtnes nebij ne vēsts.Negribot rodas prognoze, ka šis nebūs izņēmums un ka plānoto "grandiozitāti" turpmāko gadu garumā tur nodrošinās trīs strādnieki ar divām lāpstām un pusotru ķerru.

Otrs, par to "rīgai" piederošo Uļmaņbezmaņgatves posmu.Šis ir LValsts Simbols- atklātā textā tiešs spļāviens ikviena Kurzemes virzienā garāmbraucošā nodokļumaksātāja sejā.Izsmiekls,bezsaimnieka, bezprincipa un bezatbildības augstākā pilotāža.Satraucoši ir arī tas, ka pa visu šo "pieminēšanas" laiku neviens oficiāls reportieris nav sajēdzis no turienes noorganizēt kaut vai kādu reālu foto-reportāžu. Nožēlojami.

Vēja izlauztie zaļās "drošibas" sētas drāšu pinuma posmi tur guļ ieauguši zālē kopš pērnā rudens sākuma.Barjeras pārkāpšanai izlauztais drošības sētas caurums un tajā stacionāri izvietotās euro-paletes tur neviena netraucēti (bezmaz Oficiāli!) guļ jau veselu padsmit-gadi (jau pa pusei sapuvušas).Cilvēki bez noteiktas dzīvesvietas,vecāka gadagājuma personas ar iepirkumu maisiem, pusaudži un bērni ar visiem velosipēdiem, apreibinošu vielu ietekmē esošas personas- tas viss tur ir novērojams ar neapbruņotu aci un pat gaišā dienas laikāa un masveidā.Cilvēkveidīgi radījumi kāpj pa caurumu pāri barjerai un steigšus šķērso visas 6 joslas.Pati brauktuve ir kritiskā stāvoklī,satiksme ir intensīva un tādam reālam vidēji/statistiskajam braucējam vienkārši pietrūkst spēju šo te visu gar acīm skrienošo zaļo suudu reāli apskatīt un izvērtēt.Bet gļēvie un glumie "atbildīgie" to visu izliekas neredzam.Internetā figurēja nupat tepat pagājušajā gadā fotografēts zils maiss ar ceļa šķērsotāja "atlikumu" uz tā cauruma un pārkāpšanas paletes fona- bet neviens tas atbildīgais draņķis ne par kapeiku to nav nedz "redzējis" nedz "ņēmis vērā",nedz pašu pārkāpšanas vietu kaut kā aizdarījis vai vismaz modificējis.Tas tiešām maksā vismaz kādus pārdesmit tūkstošus eur.Ja ne miljonu.Naudas (sirdsapziņas,gribas, sajēgas,atbildības)- nekā mums nav. Bravo.Gaidām....

gunbox 6.jūnijs 2019 15:41
2 3 Atbildēt

Uz Jūrmalu brauc Maskavieši dzīvot, tur ceļam jābūt labākā stāvoklī kā pārējā Latvijas daļā. ) Tā ir ikdiena, kad remontē nedaudz bojātu asfaltu, kamēr citi ceļi ir jau kļuvuši par bezceļu.

He 7.jūnijs 2019 3:34
0 0 Atbildēt

P.s. Pa šo ceļu uz Rīgu brauc visa Kurzeme, tā kā diezgan debīli ir teikt, ka tas krieviem tiek remontēts.

Pēc lvcelu statistikas ik dienu šo ceļu vidēji izmanto 50 000 auto.

He 7.jūnijs 2019 3:36
2 0 Atbildēt

Laikam neesi pa šo ceļu braucis, ja uzskati to par gana labu...

650 6.jūnijs 2019 16:16
0 0 Atbildēt

Nupat braucu.Šodien kaut/kādi darbi tiešām notiek.Izskatās pēc zaļās joslas pārbrauktuvju veidošanas kādās 3jās vietās- kur acīmredzot kustība drīzvien notiks pa pretējā virziena joslu.4jā vietā jūrmalas virzienā vērojama esošās virskārtas noņemšana.Ok.Tajā pat laikā Rīgas virzienā garajā norobežojumā rosība nav vērojama.Ir tikai 70 zīme (kuru, protams reti kurš ievēro).Vai šis jau liecina par šīsnedēļas sākumā izziņotajiem "grandiozajiem" darbiem- to katrs lai izvērtē pats.

Tas, ka jāremontē ir- tas skaidrs ikvienam.Vai pašā vasaras karstumā un sākumā,kad šis virziens īpaši noslogots- tas būtu diskutējami.Bet atbilde būs "nu kad ta tad..", un ka "vienmēr jau būs neapmierinātie".No mana kā Loha viedokļa gan būtu jāpavēro, cik tad raiti un kādā sabiedrības "liekas nekaitināšanas" un centības pakāpē un cik maiņās un kādos diennakts laikos tas tiks veikts.

iciks 6.jūnijs 2019 16:26
1 0 Atbildēt

Kad tad Tu iesaki remontēt? Ziemā? Vispār jau asfaltēšanas darbu specifika nosaka, ka tas ir darāms tieši vasarā.

Un par kādiem diennakts laikiem Tu runā? Tikai nesaki, ka esi viens no tiem [daudzajiem], kas propagandē, ka Eiropā būvē visu naktīs. Pats naktīs diži pa Eiropu neesmu vizinājies, bet esmu speciāli jautājis ļaužiem, kas ir. Atbilde - neko tur naktīs nedara, arī tur strādnieki godīgi guļ.

650 6.jūnijs 2019 20:01
0 0 Atbildēt

Es taču centos pamatot- ka "man" interesē galvenokārt lai tas pasākums noritētu pēc iespējas mazāk/kaitinošā veidā.Grandiozi būvdarbi manā izpratnē ir Ķeguma Hes izbūve vēsturiskos attēlos, nevis tā ka izziņo Sākumu, bet pirmo to grand-nedēļu velta vnk notikuma vietas apskatei un sarkanraibo veidojumu izvietošanai.Viena gab asfalta frēze komplektā ar vienu gab vidējas tonnāžas kravaskasti- tur grūti saskatīt kko Grandiozu.Protams, ka naktīs parasti nebūvē un brīvdienu darbs ir pārāk dāargs.Bet,ja runa iet teju par noslogotāko valsts autoceļu un akurāt tieši pašā tā noslogojuma kritiskākajā vietā un kalendārā gada periodā-būtu pamatojums cerēt, ka ''šoreiz" tiks darīts labāk un gudrāk,nekā citureiz.

Rr19 6.jūnijs 2019 18:42
0 0 Atbildēt

Cik atceros, Vosa laikā Jūrmaleni katru gadu slīpēja ar vācu tehniku.

Jūrmalnieks 7.jūnijs 2019 9:24
1 0 Atbildēt

Kā tad, kā uzspīd saule, tā mudaki no rīgas stāv sastrēgumā, lai tiktu Jūrmalā, bet Jūrmalnieki nevar normāli uz mājām aizbraukt!

PS: krievu ar katru gadu paliek aizvien mazāk!

Skābene 7.jūnijs 2019 9:28
1 0 Atbildēt

Kāpēc vajag ierobežot satiksmi visā posmā, ja strādā reāli 50m posmā? Lai noasfaltē 100 metrus un tad asfaltē nākamos 100 metrus, bet nē, sajāj satiksmi visā posmā un nober 2 grants čupas, imitējot darbu!

650 7.jūnijs 2019 10:03
0 0 Atbildēt

Kuš, tas ir nepieklājīgi šitā teikt.Rīgas virziena posms no j-malas robežas līdz babītes radaram ir norobežots,ir zīme 70.Bet nevienas čupas tur nav.Ja nu vienīgi kāds to paslepus "nolicis" nepļautajā zaļās joslas zālē.

Vakarnakt braucu,vēroju- no rīgas robežās līdz fotoradaram ir 70 (tur arī Čupas nav), tad fotoradara rajonā ir 90 (tas ir Droši, jo fotoradaru pārprogrammēt ir Grūti), tad atkal 70.Tur aiz radara gan tagd ir nograuzta pirmās joslas virskārta kāda puskilometra garumā (tas pa 1majām 4gab Grand-Darba dienām..).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti