Klusajā centrā, Rīgā, no šodienas ieviests ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā 11

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 16.marts 2021 8:26

Klusajā centrā, Rīgā, no šodienas ieviests ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāvis Austris Keišs.

Tas tiekot darīts gājēju un mazāk aizsargāto satiksmes dalībnieku drošības uzlabošanai, kā arī transporta radītā trokšņa samazināšanai.

Ātruma ierobežojuma zonas tiks ieviestas divās Klusā centra teritorijās. Ātruma ierobežojums tiks ieviests starp Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu un Krišjāņa Valdemāra ielu. Minētajās ielās atļautais braukšanas ātrums saglabāsies nemainīgs, savukārt ātruma ierobežojums attieksies uz teritoriju starp minētajās ielām.

Ātruma ierobežojums tiks ieviests arī teritorijā starp Elizabetes ielu, Eksporta ielu, Hanzas ielu un Pulkveža Brieža ielu. Minētajās ielās atļautais braukšanas ātrums saglabāsies nemainīgs, savukārt ātruma ierobežojums attieksies uz teritoriju starp minētajās ielām.
 

 
Visi komentāri
 
Conqueror 16.marts 2021 8:43
0 2 Atbildēt

nuja, nuja, un kāa tad to nokontrolēs? tos 30 km/st?

... 16.marts 2021 8:53
7 0 Atbildēt

Policisti, kam nav laika ķert dzērājus, tagad vareni radarēs, lai izķertu tos kas lido ar 40km/h

Liepājnieks 16.marts 2021 9:39
1 0 Atbildēt

Viņiem pašiem patīk lidot ar savām jaudīgajām turbo škodām, Liepājā tak viens mežonīgā ātrumā iepļāva kablukam sānos! Ja būtu braucis prātīgi, nekas tāds nenotiktu!

WALA 16.marts 2021 11:26
2 1 Atbildēt

Liela daļa no tur minētajām ielām ir bruģis, daudzviet jau bija ātruma ierobežojumi (skolas, bērnudārzi, viensīcas) un "gulošie", šajā zonā ne-Covid laikos vazājas daudz tūristu attiecīgi tur nekad nav bijis iepējams lidot, ja vien "lidošana" nav pašamērķis vai tas netiek darīts ar Deltaplānu ...

)) 16.marts 2021 18:07
2 0 Atbildēt

Tad jau nekas daudz nemainās, vai ne.

as 16.marts 2021 10:38
4 7 Atbildēt

Neatbalstu visu pilsētu pārtaisīšanu par bērnu spēļu laukumiem! 50kmh ir ok un nevajag mākslīgi bremzēt visu!

uhu 16.marts 2021 11:03
13 7 Atbildēt

Neatbalstu pilsētas pārvēršanu par auto stāvvietu un autodromu. Nekur nav jāskrien, izbrauc līdz šosejai un kurini kaut uz 90. Gribi ātrāk - brauc uz 333.

Vernona sekotājs 16.marts 2021 11:41
9 13 Atbildēt

Piekrītu!

Visiem viss par ātru problēma ir autoskolās un nepilnīgos csn, kā arī tas, ka velosipēdistiem par obligātu prasību netiek noteikts iegūd vadītāja apliecību, izmantot apgaismojuma līdzekļus utt., tādējādi liela daļa no tiem rada bardaku.

Drīz uz šosejām arī samazinās uz 70km/h, izsmiekls!

uh 17.marts 2021 8:11
1 1 Atbildēt

Nu baigi sacepušies, kā paskatos.....kur tad jūs dragāsiet pa tiem bruģiem...visiem pa divām dzemdētājām salonā, ka jāskrien pa gaisiem?

hu 17.marts 2021 19:25
0 0 Atbildēt

Nē tava sieva un māte jāskrien paņemt priekšā...

fu 17.marts 2021 20:42
1 0 Atbildēt

tiec galā ar savu kreiso roku, kā tu parasti iztiec

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti