Sarkandaugavas tilta būvniecība notiks arī naktīs 7

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/watch/Riga

Nozare.lv | 27.marts 2021 10:00

Sarkandaugavā būvētā tilta pār dzelzceļu Rīga-Skulte būvniecības darbi notiks arī naktīs, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Līdz 7.maijam būvdarbi notiks atbilstoši valsts AS "Latvijas dzelzceļš" noteiktajiem laika periodiem - galvenokārt naktīs, kad nekursē vilcieni. 

Šī dzelzceļa sliežu līnija ir ar intensīvu dzelzceļa satiksmi, tādēļ būvdarbus pārsvarā ir atļauts veikt tikai naktīs. Šajā laikā tiks rūpīgi sekots līdzi, lai netiktu pārkāpts pieļaujamais trokšņu un vibrācijas līmenis. 

Satiksmes departaments aicina iedzīvotājus pret būvdarbu laikā radītajām neērtībām izturēties ar sapratni.

Minētajā laikā plānots veikt rievsienas demontāžu, kontakttīklu pārbūvi un smago sastatņu montāžu, dzelzsbetona siju montāžu virs dzelzceļa, kā arī citus darbus. 

Kā ziņots, tilta izbūvi Sarkandaugavā veic piegādātāju apvienību "OTC," kurā ir apvienojušies trīs būvnieki - SIA "Binders," AS "LNK Industries" un AS "Latvijas tilti".

Tilta būvdarbi sākās 2020.gada 30.martā, bet tos pilnībā pabeigt plānots 2022.gadā.

Tilta izmaksas ir 45,4 miljoni eiro. No tām Eiropas Savienības Kohēzijas fonda finansējums 27,15 miljoni eiro, Latvijas valsts budžeta dotācija - viens miljons eiro, savukārt pārējais ir pašvaldības finansējums.
 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
msh 28.marts 2021 15:36
3 1 Atbildēt

"Jā, tu kādreiz esi redzējis, ka Binders pats dara kaut vienu tiltu darbu izņemot divu asfalta kārtu ieklāšanu uz pārbūvēta tilta? " - es neesmu redzējis ka viņi vispār kaut ko darītu, lai arī A11 posmu starp Nīcu un Rucavu būvēja ķipa viņi - lūk par to arī viņus vajadzētu iemest cietumā, kopā ar atbildīgajiem ierēdņiem - par korupciju, jo ne jau prikola pēc Rīgas firma dabūja darbus ko izpildīja vietējie, bet lai nokāstu naudiņu.

viencexperc 27.marts 2021 13:42
3 0 Atbildēt

Tā var vairāk naudiņu nokāst. Naktīs jāmaksā piemaksas...bet neviens jau neteica, ka reāli jāmaksā.

P.s.

Kad beidzot, Bindara vadību iesēdināts cietumā, bet darbiniekus aizsūtīs uz būvniecības kursiem?

dubis 28.marts 2021 12:10
1 1 Atbildēt

Neesmu protams nekāds bindera aizstāvis, bet ar to halturēšanu tu varētu paskaidrot sīkāk, kur, kas, kā, nevis katrā raksta teikt ka slikti, lohi, neko nejēdz utt

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti