Sarkandaugavas tilta būvniecība notiks arī naktīs 7

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/watch/Riga

Nozare.lv | 27.marts 2021 10:00

Sarkandaugavā būvētā tilta pār dzelzceļu Rīga-Skulte būvniecības darbi notiks arī naktīs, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Līdz 7.maijam būvdarbi notiks atbilstoši valsts AS "Latvijas dzelzceļš" noteiktajiem laika periodiem - galvenokārt naktīs, kad nekursē vilcieni. 

Šī dzelzceļa sliežu līnija ir ar intensīvu dzelzceļa satiksmi, tādēļ būvdarbus pārsvarā ir atļauts veikt tikai naktīs. Šajā laikā tiks rūpīgi sekots līdzi, lai netiktu pārkāpts pieļaujamais trokšņu un vibrācijas līmenis. 

Satiksmes departaments aicina iedzīvotājus pret būvdarbu laikā radītajām neērtībām izturēties ar sapratni.

Minētajā laikā plānots veikt rievsienas demontāžu, kontakttīklu pārbūvi un smago sastatņu montāžu, dzelzsbetona siju montāžu virs dzelzceļa, kā arī citus darbus. 

Kā ziņots, tilta izbūvi Sarkandaugavā veic piegādātāju apvienību "OTC," kurā ir apvienojušies trīs būvnieki - SIA "Binders," AS "LNK Industries" un AS "Latvijas tilti".

Tilta būvdarbi sākās 2020.gada 30.martā, bet tos pilnībā pabeigt plānots 2022.gadā.

Tilta izmaksas ir 45,4 miljoni eiro. No tām Eiropas Savienības Kohēzijas fonda finansējums 27,15 miljoni eiro, Latvijas valsts budžeta dotācija - viens miljons eiro, savukārt pārējais ir pašvaldības finansējums.
 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 27.marts 2021 13:42
3 0 Atbildēt

Tā var vairāk naudiņu nokāst. Naktīs jāmaksā piemaksas...bet neviens jau neteica, ka reāli jāmaksā.

P.s.

Kad beidzot, Bindara vadību iesēdināts cietumā, bet darbiniekus aizsūtīs uz būvniecības kursiem?

dubis 27.marts 2021 20:04
1 1 Atbildēt

Tu tak esi galvā neriktīgs. Rakstu vispār lasīji? Kurā vietā BINDERS tur tagad strādās? Tur tikai pa tiltu līniju darbi naktī. Plus, jā naktī jāmaksā par nakts darbu, ja vien tā nav atsevišķa nakts maiņa...līgums par darbu izpildi jau ir noslēgts un neviens vēlāk neprasa kompensēt šādus darbus, jo zinot to dzelzceļa loku, visticamāk jau projektā ir ierakstīts ka dzelzceļa gabarītā un virs tā pieļaujams strādāt tikai "logos" pa nakti. Un par binderu, tak raksti policijai, bvkb, vietējām būvvaldēm, valsts ceļiem, nevis katrā hrenovā komentārā.

viencexperc 27.marts 2021 20:25
1 0 Atbildēt

Kā ziņots, tilta izbūvi Sarkandaugavā veic piegādātāju apvienību "OTC," kurā ir apvienojušies trīs būvnieki - SIA "Binders," AS "LNK Industries" un AS "Latvijas tilti".

dubis 27.marts 2021 21:48
0 1 Atbildēt

Jā, tu kādreiz esi redzējis, ka Binders pats dara kaut vienu tiltu darbu izņemot divu asfalta kārtu ieklāšanu uz pārbūvēta tilta? Paskaidrošu, nē viņi ar tiltu būvniecību nenodarbojās, maksimums asfaltē gatavu tilta konstrukciju. LNK un Latvijas tilti ir tiltnieki, lai gan pēc būtības abi ir viens uzņēmums.

viencexperc 27.marts 2021 22:19
1 1 Atbildēt

Tā tikai trūka, lai Bindars tiltus būvētu. Ar viņu haltūrēšanu, tilts sagāztos jau pēc 5 gadiem.

Jā, uz tilta asfalta kārtu liks viņi, un ar to pietiks, lai visu sabojātu.

dubis 28.marts 2021 12:10
1 1 Atbildēt

Neesmu protams nekāds bindera aizstāvis, bet ar to halturēšanu tu varētu paskaidrot sīkāk, kur, kas, kā, nevis katrā raksta teikt ka slikti, lohi, neko nejēdz utt

msh 28.marts 2021 15:36
3 1 Atbildēt

"Jā, tu kādreiz esi redzējis, ka Binders pats dara kaut vienu tiltu darbu izņemot divu asfalta kārtu ieklāšanu uz pārbūvēta tilta? " - es neesmu redzējis ka viņi vispār kaut ko darītu, lai arī A11 posmu starp Nīcu un Rucavu būvēja ķipa viņi - lūk par to arī viņus vajadzētu iemest cietumā, kopā ar atbildīgajiem ierēdņiem - par korupciju, jo ne jau prikola pēc Rīgas firma dabūja darbus ko izpildīja vietējie, bet lai nokāstu naudiņu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 11

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti