Ar remontdarbiem un palēninātu satiksmi jārēķinās gandrīz 90 valsts ceļu posmos

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.jūnijs 2021 13:36

Patlaban visā Latvijas teritorijā 87 valsts ceļu posmos notiek aktīvi remontdarbi, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar palēninātu satiksmi un papildu laiku ceļā, aģentūru LETA informēja valsts SIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) Komunikācija daļā.

Visvairāk būvdarbu tiek veikts uz reģionālajiem autoceļiem. Piemēram, šonedēļ tika sākti būvdarbi autoceļa Ķekava-Skaistkalne (P89) posmā no Stelpes līdz Bārbelei un autoceļa Jelgava-Dobele (P97) posmā no Jelgavas līdz Šķibei. Abos posmos jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļā.

Joprojām ievērojami satiksmes ierobežojumi ir starp Tukumu un Kuldīgu uz reģionālā autoceļa Tukums-Kuldīga (P121) no Līduma līdz Grenčiem, kur posma izbraukšanai var būt nepieciešama pat stunda.

Tāpat ar pieciem luksoforu posmiem un vismaz 40 minūtēm papildu laika ceļā jārēķinās autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza-Krievijas robeža (Terehova) (A12) posmā no Greiškāniem līdz Rīgas ielai un autoceļa Jēkabpils-Lietuvas robeža (Nereta) (P75) posmā no Dolomīta līdz Biržiem.

Informācija par visiem remontdarbiem uz valsts ceļiem ir atrodama LVC interneta mājaslapā izveidotajā ceļu būvdarbu kartē. Uzņēmums aicina autovadītājus iepazīties ar šo informāciju un, plānojot savus braucienus, rēķināties ar papildu laiku ceļā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti