Rīgas dome: Galvaspilsētā notiks pēdējos gados vērienīgākie ielu seguma remontdarbi 3

 

Foto: Ekrānbide no Balticlivecam.com

Nozare.lv | 29.jūlijs 2021 8:25

Rīgā šajā sezonā notiks pēdējos gados lielākie brauktuvju seguma remontdarbi, palielinot satiksmes drošību un ērtību vairāk nekā uz desmit tiltiem un pārvadiem, kā arī 30 ielu posmos, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Pēdējos gados lielākajā ieguldījumā ceļu stāvokļu uzlabošanai Rīgā paredzēts asfaltēt aptuveni 120 000 kvadrātmetru brauktuvju segumu, tam atvēlot vairāk nekā četrus miljonus eiro.

"Mums ir svarīgi īstenot un pabeigt lielos infrastruktūras projektus kā, piemēram, Skultes pārvads, Austrumu maģistrāle un Brasas tilts. Tikpat būtiski ir ieguldīt līdzekļus, lai uzturētu un uzlabotu asfaltu jau esošajā Rīgas transporta infrastruktūrā - uz ielām, tiltiem un ceļu pārvadiem. Liels darbs vēl priekšā, bet jau šogad, īstenojot darbus 40 objektos visā Rīgā, ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis izjutīs asfalta seguma kvalitātes uzlabošanos," norāda Rīgas domes vicemērs Vilnis Ķirsis (JV).

Par konkrēto ceļu posmu remontdarbu veikšanas laikiem un iespējamām satiksmes organizācijas izmaiņām informācija tiks sniegta atsevišķi.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ZZZZ 29.jūlijs 2021 17:13
3 0 Atbildēt

Tādā tempā kā labo Kalnciema ielu, kur tik blīva satiksme ir jāpabrīnās. Būtu vismaz 1 strādnieku ar lāpstu nolikuši pie tiem izfrēzētajiem robiem. Lai tak ciemiņi redz ka remonts. Citādi var nodomāt ka sabotāža

gunbox 29.jūlijs 2021 16:08
2 1 Atbildēt

Tas ir uz 2 joslu kādi 30km asfalta seguma? Tātad 4 joslu Lubānas ielaas remontam aiziet jau 8km. Un vēl dažas ieliņas un no šī jutīs seguma uzlabošanos? Nožēlojama atruna!

Ja ir tik maza summa piešķirta, tad vajadzēja pļeckāt ko jau līdz šim darīja un visas iegrimušās akas saremontēt. Tikai tā saremontēt, lai kā vienmēr pēc 1 gada nav tādā pašā stāvoklī. Ja dienas gaismā jau jāseko asfalta segumam, nevis cilvēkiem, luksaforiem un ceļazīmēm, tad kā lai brauc tumsā? Rīgā vispār nav iespējams pārvietoties, nesekojot asfaltam.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti