Vienā no centrālajām Rīgas ielām pēc mājsēdes iestāšanās būtiski samazinājusies automašīnu satiksme un gājēju kustība 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.oktobris 2021 8:15

Vienā no centrālajām Rīgas ielām, Brīvības gatvē pēc komandantstundas iestāšanās būtiski samazinājusies automašīnu satiksme un gājēju kustība, novēroja aģentūra LETA.

Brīvības gatvē, kur pievakarēs tradicionāli ir ļoti intensīva satiksme, cilvēkiem braucot uz savām dzīvesvietām Pierīgā, tā sāka mazināties jau pēc plkst.19.

Savukārt jau no aptuveni plkst.19.50 mašīnu plūsma kļuva ļoti maza, bet pēc plkst. 20 pa Brīvības gatvi kustību turpināja pavisam neliels skaits automašīnu.

Satiksme būtiski mazinājusies arī centrālajā Vecmīlgrāvja mikrorajona ielā - Augusta Dombrovska ielā. Uz galapunktu braucošajos satiksmes autobusos gan vēl bija redzami cilvēki.

Tāpat mierīga situācija vērojama uz ielām Cēsīs. Pilnīgi mierīga situācija vērojama arī Ogres ielās, kur atšķirībā no gada sākumā ieviestā "lokdauna" redzami neliela policijas klātbūtne, novēroja LETA.

Valsts policijas preses pārstāve Diāna Lūkina pēc pirmās mājsēdē aizvadītās stundas aģentūrai LETA teica, ka policija aktīvi strādā, taču vēl ir pāragri runāt par to, cik daudz pārkāpumu konstatēts, jo dati vēl nav apkopoti. Aina par pirmo mājsēdes nakti būs skaidra vien uz rīta pusi.

Valsts policija aicina būt apzinīgiem un ievērot valstī noteiktos ierobežojumus, tādējādi parūpējoties par savu un apkārtējo drošību.

Jau ziņots, ka sācies pirmais mājsēdes vakars, kad no plkst.20 līdz 5 no rīta dzīvesvietu nakts laikā varēs pamest tikai pamatotas nepieciešamības gadījumos, paredz Ministru kabineta apstiprinātie grozījumi ārkārtējās situācijas rīkojumā.

 
Visi komentāri
 
Mairis 22.oktobris 2021 9:07
5 4 Atbildēt

Pēc Staķa restarta centrā cilvēku drīz vispār nebūs - veselas ielas stāv ar uzrakstiem Izīrē/ Pārdod.

Opis 22.oktobris 2021 9:41
2 4 Atbildēt

Ko Tu tur, Mairīti, vāvuļo aplamības? Izīrē/pārdod ir dēļ COVID-19.

eseris 22.oktobris 2021 14:40
2 0 Atbildēt

Ģeniāls atklājums! Cilvēki mājās sēd. Kāda teorija vēsta ka vajadzēja būt pieaugumam?

ZZZZ 23.oktobris 2021 10:57
1 0 Atbildēt

Otrs/cits novērojums ka pēc 18 sākas stresaina satiksme. Daudzi pārsniedz ātrumu lai paspētu lietas sakārtot un mājās atgriezties

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti