Rīgā uz Dienvidu tilta samazinās atļauto braukšanas ātrumu 1

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 8.novembris 2021 8:20

No šodienas uz Ziemas sezonas laiku uz Dienvidu tilta samazinās atļauto braukšanas ātrumu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Līdz nākamā gada pavasarim uz Dienvidu tilta atļautais braukšanas ātrums no 70 kilometriem stundā samazināts līdz 50 kilometriem stundā, paaugstinot satiksmes drošību ziemas sezonā.

Braukšanas ātrums tiks samazināts posmā no Maskavas ielas uzbrauktuves līdz Lubānas ielai un pretējā tilta brauktuves pusē, no Lubānas ielas līdz uzbrauktuvei no Piedrujas ielas.

Transportlīdzekļu vadītāji aicināti būt vērīgiem un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

 
Visi komentāri
 
650 8.novembris 2021 13:51
0 0 Atbildēt

Braukšanas ātrumu samazinās nevis formāli uz Dienvidu tilta, bet gan uz DAŽOS POSMOS uz Dienvidu tilta.

DROŠI VIEN TAJOS PAŠOS (ierastajos) POSMOS, kuros jau nezcik gadu garumā tas tiek samazināts ziemas periodā.

Droši vien, šī te psiholoģiskā reketiera "Nozare.lv" murgojumi visur tiks publicēti arvien lielākā skaitā un plašākā visuaptverošā apjomā.

Jo ir svarīgi LOHUS turēt neziņā un radīt viņiem iespaidu, ka Tagad tos "ņems priekšā" burtiski jebkurā vietā,lietā un diennakts un gada laikā.Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti