Andrijanovam augstā septītā vieta Ķīnas velobrauciena posmā

 
Nozare.lv | 27.septembris 2013 17:27

Latvijas riteņbraucējs Reinis Andrijanovs no "Alpha Baltic"/"Unitymarathons.com" komandas piektdien izcīnīja augsto septīto vietu daudzdienu velobrauciena "Tour of China II" (UCI kat.2.1) ceturtajā posmā.

Foto: Unitymarathons.com

Par 207 kilometrus garā posma uzvarētāju kļuva Aloizs Kankovskis no Čehijas ("Dukla Praha"), svinot savu trešo panākumu pēc kārtas.

Uzvarētājs distanci pabeidza četrās stundās un 38 minūtēs, bet Andrijanovs finišēja lielajā grupā, kurai tika fiksēts ar uzvarētāju identisks laiks.

Lielajā grupā finišēja arī pārējie "Alpha Baltic"/"Unitymarathons.com" komandas pārstāvji - Kristofers Rācenājs, kuram 21.vieta, Māris Bogdanovičs, kuram 38.pozīcija, Kaspars Serģis, kurš ieņēma 42.vietu, un Indulis Bekmanis, kuram 86.pozīcija.

Kopumā lielajā grupā finišēja 103 no 111 sacensību dalībniekiem.

Kopvērtējumā pēc četriem posmiem līderis ir Kankovskis, bet Rācenājs saglabājis septīto pozīciju 31 sekundi aiz līdera. Andrijanovs pašlaik kopvērtējumā atrodas 22.vietā (+1.49 minūtes), bet Serģim, Bogdanovičam un Bekmanim attiecīgi 50., 57. un 64.pozīcija (visiem - +3.44 minūtes).

Sacensības sešos posmos ilgs līdz 30.septembrim.

Kā zināms, aizvadītajā nedēļā noslēdzās "Tour of China I" velobrauciens, kur pirmais no Latvijas sportistiem finišēja Bogdanovičs, kopvērtējumā izcīnot 28.vietu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti