Podānam 86.vieta pasaules čempionāta grupas braucienā junioriem

 
Nozare.lv | 28.septembris 2013 14:19

Latvijas riteņbraucējs Andrejs Podāns sestdien ieņēma 86.vietu Itālijā notiekošā pasaules čempionāta grupas braucienā junioru sportistu konkurencē.

Par gandrīz 140 kilometrus garā brauciena uzvarētāju tika kronēts Nīderlandes sportists Metjū van der Poels, kurš par trim sekundēm apsteidza dāni Madsu Pedersenu un Iltjanu Niku no Albānijas.

Foto: uci.ch

Podāns finišu sasniedza 86.vietā, zaudējot desmit minūtes un 17 sekundes van der Poelam, kurš distanci veica trīs stundās, 33 minūtēs un 14 sekundēs.

Tikmēr abi pārējie Latvijas sportisti Kārlis Jirgensons un Raivis Sarkans finišu nesasniedza.

Kopumā sacensības noslēdza 129 sportisti.

Kā zināms, pasaules čempionātā līdz šim visaugstāko vietu starp Latvijas sportistiem ieguvis Toms Skujiņš, kurš piektdien U-23 grupas braucienā izcīnīja piekto vietu, tikmēr cits Latvijas sportists Emīls Liepiņš finišu sasniedza 79.vietā. Savukārt šajā braucienā līdz finišam netika Andris Vosekalns, Krists Neilands un Andžs Flaksis.

Jau vēstīts, ka pirmdien individuālajā distancē U-23 vecuma grupā Flaksis izcīnīja 40.vietu, bet Vosekalns ierindojās 47.pozīcijā. Savukārt otrdien junioru konkurencē individuālajā braucienā Sarkans un Podāns ieņēma attiecīgi 65. un 68.vietu 84 sportistu konkurencē. Tikmēr starp sievietēm Vita Heine ierindojās 39.vietā starp 45 sportistēm.

Savukārt elites sportistu individuālajā braucienā Aleksejs Saramotins izcīnīja 23.vietu.

Pasaules čempionāta turpinājumā sportisti sacentīsies grupas braucienos. Vīriešu elites grupā Latviju pārstāvēs Viesturs Lukševics, Saramotins un Andrs Smirnovs.

Kā ziņots, Gatis Smukulis šajā čempionātā nepiedalās slimības dēļ.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti