Nepaguva nobremzēt (+ video) 9

 
iAuto | 25.augusts 2014 16:45

Vieglais auto "noslauka degunu" kravas Gazelei, kas nepagūst nobremzēt pie krustojuma.

 
Visi komentāri
 
Krotow 25.augusts 2014 18:59
6 1 Atbildēt

Kāds no neskaitāmajiem Krievzemes brīnumiem - gazelistam bez saldētavas svaigu pienu pa bodēm jāizvada un nu viņš skrien, lai nepaspēj saskābt :)

Alternatīvās versijas, kāpēc viņš brauca pa sarkano - priekšā zaļais pārslēdzās uz dzelteno, smaga kāja, nav bremžu, nav šņabja, viss pofig (vajadzīgo pasvītrot).

Vernons 25.augusts 2014 20:33
3 1 Atbildēt

Nekāda sakara ar nepaspēja! Reāli apzaga laikā un telpā! Rīgā visos krustojumos sarkanais signāls ir 3 un vairāk sekundes, lai šādi pekstņi neiestātos un ar visu to daudzi uzskata par savu svētaāko pienākumu apzagt tos, kuri vēlas un varēja nogriezties pa kreisi. Pavērojiet paši!

Krotow 25.augusts 2014 22:30
4 1 Atbildēt

Vernon, vai tad nav tā, ka nogriezties pie sarkanā drīkst tikai tad, ja luksoforam ir papildsekcija ar zaļo bultu, kas norāda virzienā, kurā braucējs vēlas nogriezties un ir VIENLAICĪGI ieslēgta kopā ar sarkano signālu? Nofilmētajā krustojumā luksoforiem braucēja filmētajā virzienā nav papildsekcijas. Nu nekādi neredzu. Par to redzēju:

* Ļoti īsu dzeltenā signāla intervālu pirms sarkanā filmētājam un gazelistam.

* Sudrabainas krāsas lidotāju perpendikulāri gazelistam, kurš krustojumā brauc garām tai pašā virzienā stāvošam tumši zilam auto un ļoti ticams, ka tajā brīdī, kad luksofora signāls viņam no sarkanā pārslēdzas uz dzelteno. Brīdī, kad gazelists iebrauc krustojumā, sudrabainais krustojumā atrodas pretējā virziena joslā. Sudrabainajam tas jau ir CSN pārkāpums vismaz pēc 2 punktiem (numurus tu noteikti zināsi labāk par mani).

* Gazelists pirms sadursmes nerāda kreiso pagrieziena signālu. Varbūt to neredz dēļ reģistratora tehniskajām nepilnībām, taču, visticamāk, pagrieziena rādītājs tomēr nav ieslēgts.

Varbūt kaut ko izlaidu, taču ar jau uzskaitīto var secināt, ka skriešana pie dzeltenās gaismas labi nebeidzas. Viens gribēja "vēl paspēt", bet otrs "jau paspēt". Nu tad arī paspēja sasisties. Ja kaut viens no viņiem nespēlētu krievu ruleti uz ceļa, bleķi būtu veseli. Apdrošinātāja vietā es rēķinu par skādi abiem sadalītu uz pusēm. Plus sods par pārkāptajiem CSN punktiem (arī abiem). Plus bietē tiem, kuri šajā krustojumā regulēja luksoforu.

Vernons 25.augusts 2014 23:24
1 0 Atbildēt

Rīgu pieminēju kā salīdzinājumu!

Gazelists iedomājās ka paspēs, bet aplauzās uz otru tādu pašu. Ko es ar to gribu pateikt, zaļais signāls krustojumā vēl nenozīmē, kad varēs "lidot"! Piemēram Rīgas aklajos krustojumos es braucu apmēram 30 km/h, jo kur garantija, kad "nelido" policija! Šāda situācija bija Vienības gatves un Ģimnastikas ielas krustojumā, kur no Dinaza puses vieglais ielika pa sāniem policijas Fordam. Kā tur īsti bija nezinu, bet vieglais bija šļūcis pa gājēju pāreju pāri divām joslām un atdūries pret Forda busu.

Pie kam šajā krustojumā nav arī Rīgas slavenais sarkanais krusts centra virzienā!

Krotow 26.augusts 2014 1:27
1 4 Atbildēt

Jā, es arī atceros teicienu, ka visdrošāk ir pieņemt, ka citi uz ceļa esošie braucēji nezina satiksmes noteikumus. Tiesa, 100% to izpildot, satiksme apstātos :) Aklie krustojumi ir slidena lieta, arī pie aklā krustojuma pa kreisi ielas malā noparkoti auto. No rīta uz Pulkv.Brieža ielas zem Latvenergo ēkas dēļ tāda ar tonētiem logiem, kādēļ nebija redzami no Elizabetes ielas krustojuma braucošie, gandrīz sanāca dumji. Paldies LandRover-a ar Krievijas numuru šoferim, kurš paspēja apstāties pirmais - redzams, ka prakse liek manīt. Par Vienības gatves/Ģimnastikas krustojumu piektītu - no Dinaza puses pa labi līdz pēdējam brīdim neko neredz. Ko lai dara, ka mūsu senči mājas cēlka tieši pie krustojuma, jo tolaik brauca ar zirgu un gāja kājām un parasti pietika laika apstāties vai arī "zirgs tika cauri sveikā ar vieglu izbīli".

Pļurkt 26.augusts 2014 10:13
1 1 Atbildēt

Eu - a ko neviens neraksta ka vieglais lidoja 2 reizes ātrāk kā atļautais???

Ja būtu mocis šajā pat situācijā, tad ar garantiju visi te mītošie sen būtu moci "nolikuši"!!

Krotow 26.augusts 2014 12:39
1 1 Atbildēt

Nav teikts, ka ātrāk. izskatās, pēc tiem pašiem "pielaujamajiem +10". Bet šoreiz šaizes sākums bija "avosj" galvās abiem. Ja kaut viens no viņiem apstātos tur, kur viņiem pēc noteikumiem bija jāapstājas, abi paliktu veseli.

Pļurkt 26.augusts 2014 13:02
1 0 Atbildēt

Kāds izskatās?? Ja būtu mocis, tad visiem nez kāpēc izskatās ka lidoja, pat ja bija "atļautais - 20"!!

BC 26.augusts 2014 12:47
2 1 Atbildēt

viņi abi ir vainīgi- gazelists pa sarkano gāžot, un tas ar to toyotu arī ar kādi vizmaz 80 lidojot pār tikko ieslēgušos zaļo gaismu..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti