Tiešām neredzēja? - smaga divu kravas auto sadursme (+ video) 15

 
iAuto | 8.decembris 2014 17:09

Nezināmu iemeslu dēļ kravas automašīna ar puspiekabi-cisternu gandrīz tiešā tēmējumā uztriecas citam kravas automobilim, kas acīmredzot tehnisku iemeslu dēļ apstājies apvedceļa malējā joslā.

 
Visi komentāri
 
:-) 9.decembris 2014 8:36
3 2 Atbildēt

Skatījās spoguļos!

Vernons 9.decembris 2014 10:33
5 13 Atbildēt

Tādu gadījumu ir pietiekami daudz. Tādēļ nevajadzētu apstāties uz maģistrālā ceļa, kustības joslā, kur ātruma ierobežojums ir 100 km/h!

Ne velti es uzsveru, kad katram priekšā esošam ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību ir jāgarantē drošība sev un citiem.

Kā Tu to izdarīsi un ar kādiem paņēmieniem lai paliek katra paša ziņā, bet avārijas signalizāciju bija jāieslēdz, trīsstūris jāizliek, vai kāds ar karogu jānoliek savam auto aizmugurē, lai šādas sekas neiestātos. Pie stūres mēdzam arī aizmigt!

GB12 9.decembris 2014 11:39
10 3 Atbildēt

"Pie stūres mēdzam arī aizmigt!"

Ā, tātad, ja es pie stūres aizmiegu un ietriecos kādam pakaļā, tad vainīgs tas, kuram ietriecos? Karoče, vācaties visi malā noceļa, jo es aizmidzis mēdzu braukt.

"Tādēļ nevajadzētu apstāties uz maģistrālā ceļa, kustības joslā, kur ātruma ierobežojums ir 100 km/h!"

Tieši tā, ir auto pie dzīvības vai nav, ir jābrauc tālāk. Ar kādiem paņēmieniem, tas lai paliek katra paša ziņā... :D

Rezumē, ceru, ka nekad nenonākšu autobusā, pie kura stūres sēž šis cilvēks.

Vernons 9.decembris 2014 12:56
1 0 Atbildēt

Uz Liepājas šosejas, pirms luksofora stāvošā autobusā SETRA ietriecās smagais Volvo. Autobusu ar visiem pasažieriem aizsita 40 metrus uz priekšu, viens pasažieris slimnīcā mira. Autobusā nolūza visi sēdekļi, kuros bija pasažieri! Nu lūk gadījums, kuram nav izskaidrojuma. Pirms iepriekšējā luksofora trīs auto stāvēja kopā, bet pie šī tikai divi vieglais Volvo un autobuss SETRA 90 sekundes vietulībā, "atlidoja" smagais un sastūma visus čupā, pie kam smagais Volvo ielika pa sāniem vēl vieglajam Volvo.

Nekomentēšu, ko es būtu darījis, bet par to lai katrs pats padomā, jo gadās arī tā un uz Rīgas apvedceļa bija līdzīgs gadījums ar letālām sekām.

Tātad dzīvo un ceri, lai dzīvē kam deri! Domā par sekām, ko dari!

:-) 9.decembris 2014 17:10
8 1 Atbildēt

Secinājums viens, vainīga SETRA, neradīja apstākļus tikt pamanītai!

Vernons 9.decembris 2014 18:53
0 0 Atbildēt

Gaišā dienas laikā!

Ha! 9.decembris 2014 14:37
4 0 Atbildēt

Arī pamatīgā pālī mēdz braukt!

Aivars06 9.decembris 2014 17:16
1 0 Atbildēt

komentāri lieki labi ka bez upuriem

PP 10.decembris 2014 6:44
0 0 Atbildēt

Ne nu aizmiga ne arī spoguļos skatījās. Vienkārši atslābinājās un pēkšņi viens "lohs" bez avārijas ugunīm un bez trīsstūra stāv uz braucamās daļas. Kamēr "pielec" vairs sabremzēt nevar. Arī uz blakus joslu pāriet nevar. Rezultāts labi redzams.

Vernons 10.decembris 2014 8:31
1 1 Atbildēt

Ja fūres vadītājs būtu piedalījies satiksmē ar visu savu būtību, tad arī blakus joslā būtu pārkārtojies bez problēmām, jo tā priekš viņa ir brīva!

Braucot situācija ir jākontrolē nepārtraukti! Nevar knibināt mobīlo telefonu un braukt! Nekāda blakus nodarbe izņemot braukšanu!

Palaidniex 10.decembris 2014 13:03
4 0 Atbildēt

Bingo! Beidzot piekrītu Vernonam. Un ja skatās kur brauc un uz ceļu, var laikus pamanīt situācijas izmaiņas, šķēršļus un pieņemt adekvātus lēmumus par ātrumu, izkārtojumu uz brauktuves un distanci, kuru pa priekšu braucējs CSN ietvaros var tikai samazināt...

kuku 10.decembris 2014 9:01
5 0 Atbildēt

Das labs nezina noteikumus.ja doma ka vainigs ir tas kuram ietriecas diemzel ir otradi vainigs ir tas kurs ietriecas jo neievero distanci.

Vernons 10.decembris 2014 9:32
0 7 Atbildēt

Kopš kura laika CSN sastāv no 119. punkta vienas trešās daļas - "ievēro distanci"?

Kopš kura laika CSN jāpilda katram otram?

Varbūt ir vērts izlasīt un atcerēties CSN 10. punkta prasības - "Katram un citām personām rīkoties TĀ", lai pat bīstamu situāciju neradītu, kur nu vēl materiālus zaudējumus"!

Paskaidro, kāds sakars šajā situācijā ar distanci?

Priekšā esošam satiksmes dalībniekam ar savu rīcību ir jagarantē drošība.

Dainis 10.decembris 2014 9:55
0 0 Atbildēt

Paša spēkiem var aiziet tik uz tualeti un arī ne vienmēr.Es uzskatu ka jābūt avārijas dienestam,ceļa patruļas dienestam kas vajadzības gadījumā varētu savlaicīgi veikt vajadzīgos pasākumus lai samazinātu avārijas bīstamību uz auto maģistrālēm,kā to dara visās Eiropas valstīs.

jurka 12.decembris 2014 12:11
1 0 Atbildēt

gulet vajag majas nevis pie stures jopcik popcik

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti