Nākamās dzimšanas dienas nebūs (+ video) 45

 
iAuto | 5.februāris 2015 16:42

Internetā nonācis video materiāls, kurā redzama smaga divu transportlīdzekļu sadursme uz autoceļa netālu no Krievijas pilsētas Jaroslavļas. Avāriju izraisījis "VAZ-2121" vadītājs, kas iebraucis pretējā joslā un sadūries ar vieglo automašīnu "Volga."

Avārijā uz vietas bojā gāja 49 gadus vecais "Ņiva" vadītājs un viņa 47 gadus vecais līdzbraucējs, bet 62 gadus vecais "Volga" vadītājs miris slimnīcā. Kā noskaidrojusi policija, "VAZ-2121" vadītājs pie stūres bija sēdies alkohola reibumā. Liktenīgajā dienā vīrieši bija svinējuši dzimšanas dienu braucienā devušies, lai papildinātu alkohola krājumus. 

 
Visi komentāri
 
LMT 5.februāris 2015 17:08
8 20 Atbildēt

Baltais mūdzis ar savu pagriezienu citiem dzīvi sačakarēja.

JanisGrinhofs 5.februāris 2015 17:27
11 4 Atbildēt

Kāds baltais mūdzis!!! Par lidotāju varētu teikt, "nav ko d-s ja nemāki lidot". Cilvēki vienkārši nedomā kodara.

Vernons 5.februāris 2015 21:01
0 2 Atbildēt

Ceļa rullis šķērso ceļu, notiek avārija, policists prasa, kapēc nepalaidi. Ceļa rulļa vadītājs atbild - domāju ka paspēšu ātri pārbraukt!

tml 5.februāris 2015 19:43
0 1 Atbildēt

LMT tu mūdzis

Arī variants 5.februāris 2015 19:48
3 2 Atbildēt

komentāros viens krievu cilvēks bija ierakstījis, ka viņš dzimšanas dienai nodrošinās ar tādu vodkas krājumu, ka nevienam nerodas kārdinājums (un vajadzība) sēsties pie stūres un meklēt veikalu

andris 5.februāris 2015 20:52
1 1 Atbildēt

kurš tādus sūdus liek draugos .lv ?!? moš pedafīlus arī tad ieliekat laij jautrāk tiem kuriem patīk tādi sk

Vernons 5.februāris 2015 20:58
2 12 Atbildēt

Baltais, protams, Jūsu uztverē ir "nevainīgs"! Volgas vadītājam bija vieta kur paņemt laicīgāk pa labi! Braucot pa ceļu nevēlu Jums padomāt par savu izdzīvošanu! Un viss tas kas CSN sākas ar vārdiem - aizliegts beidzas ar Nāvi!

Atbildiet paši sev uz galveno jautājumu, ko izdarīja "priekšā esošais". Un kā Tu to spēji novērtēt?

Un visa Tava, mana un visu parējo drošība ir ielikta vienā vienīgā CSN punktā - 10., "Katram uz ceļa ir jarīkojas TĀ, lai neradītu bīstamu situāciju"!

kaspis 5.februāris 2015 23:45
7 0 Atbildēt

es balto netiesātu kā visa ļaunuma sakni, jo vainīgi jau bija ņivisti kas brauca pālī... Vai viņi uz ceļa rīkojās TĀ lai neradītu bīstamu situāciju? Nedomāju vis. Ko varēja izdarīt priekšā esošais? Principā NEKO.

Konuss 6.februāris 2015 0:08
12 1 Atbildēt

Priekšā braucošais laikam vispār nedrīkst rādīties uz ceļa, citādi būs atbildīgs par to, ka kāds pālī no muguras ieteš pakaļā.

jurka norge 6.februāris 2015 7:49
4 1 Atbildēt

nez kurš pēc cipariem tas punkts ir, bet skan aptuveni šādi, aizliegts apdzīt vai apsteigt priekšā braucošo automobili gar kreiso pusi, ja tam ieslēgts kreisais pagrieziena signāls. tā ka vainīgie šeit nav ilgi jāmeklē, bet tālu gan

Vernons 6.februāris 2015 8:37
1 23 Atbildēt

No savas un savu darba kolēģu pieredzes ir izveidojies atzinums un CSN ir TĀ uzrakstīti neviļus, ka katram priekšā esošam ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību ir jagarantē drošība. Tas ir CSN 10. punkta papildinājums un automātiski viss šajos Noteikumos nostajas savās vietās. Gribat pieņemiet, vai nepieņemiet, tā tas ir.

Konuss 6.februāris 2015 12:09
7 0 Atbildēt

Tak neskaties un neinterpretē tos CSN pēc viena vienīga 10. punkta. Noteikumos ir vēl vairāki simti punkti, kas ir saistoši un regulē satiksmi. Kā arī man ir tiesības paļauties uz 6. punktu, ka citi satiksmes dalībnieki respektēs manas tiesības veikt ceļu satiksmes noteikumos atrunātu manevru un tā pat man ir jārespektē citu personu veikti manevri. Protams, bieži gadās situācijas, kas neatbilst CSN - resp., kāds no dalībniekiem tos pārkāpj un rada avārijas situāciju, tad, protams, PĒC IESPĒJAS ir jārīkojas tā, lai radītu iespējami mazākus zaudējumus, īpaši tas attiecas uz cilvēku dzīvībām. Taču Tava loģika, kas izslēdz 6. punktu un balstās TIKAI uz 10. punktu ierobežo manas tiesības izpildīt pārējos CSN atrunātos punktus.

Vernons 6.februāris 2015 12:26
0 13 Atbildēt

Loģika ir sekojoša; CSN 4., 6. un 10. punkti nosaka kartību un secību, kā piemērojami Noteikumi. Kā katram satiksmes dalībniekam uz ceļa ir jabūt aprīkotam un kā katram no mums uz ceļa ir jarīkojas.

Pirmo zīmogu visi saņem "trako namā" ka ir pieskaitāmi un drīkst vadīt auto.

CSN 6. punkts paredz, ka neviens neatkāpsies no Noteikumu prasībām, ne tik cik melns aiz naga.

CSN 4. punkts paredz, ka neviens neatsauksies uz Noteikumu nezināšanu.

Un kāpēc Tu iedomājies, ka kāds no gājējiem drīkstēs neievērot Noteikumus?

Un šajā sakarā palasi CSN 27., 161., 19., 254., 24., 25. punktus tādā secībā kā es tos saliku.

Kronis visam CSN 38.4. un 38.8.! CSN 10. punkts paredz katram, bet Tu pieļauj domu, katram otram, tāpēc biezā slānī nobraucam gājējus un riteņbraucējus.

Kopumā doma Tev pareiza! Stīdā dzimst patiesība.

Konuss 6.februāris 2015 12:47
3 0 Atbildēt

Kaut kā palaidu garām vietu, kur es būtu attaisnojis gājējus un riteņbraucējus noteikumu neievērošanā. Vienīgais, ka šiem nav jāiziet pārbaudes, lai piedalītos satiksmē.

Un protams, ka CSN ir jāievēro KATRAM, ko apstiprina 6. punkts, jeb manas tiesības paļauties uz to, ka CSN ievēros KATRS, kā arī citu tiesības paļauties, ka es ievērošu CSN. Bet, kā jau minēju, situācijas, kad tiek pārkāpti CSN ir ik dienu, taču, es nepiekrītu, ka es kļūstu par vainīgo ceļu satiksmes negadījumā, veicot CSN balstītu manevru, kamēr kāds, kurš tos pārkāpj, izveido avārijas situāciju, jo es, redz, nepietiekoši vaktēju savu aizmuguri. Protams, modrība par ļaunu nenāk un vērojot arī aizmuguri VAR mazināt CSN pārkāpēja izraisītās sekas, bet joprojām man ir tiesības uzskatīt, ka aiz manis braucošais ievēros manas tiesības veikt manevru, ja es to darīšu atbilstoši noteikumiem.

Audit 6.februāris 2015 13:10
1 0 Atbildēt

Vernon, CSN ir domāti viesiem satiksmes dalībniekiem, to Tu saproti, tas labi! Bet tie ir uzrakstīt un izpildāmi tā, ja arī kāds tos neievēro, kaut vai "nokodies bomzis", Tev kā otrajam, trešajam kaut vai 5. ir tie jāpilda un jānovērš negadījums, to prasa Satversme, ceļu likums un to pielikums, kuru sauc par CSN. Nav pat pieļaujama doma, kādu nobraukt, tikai tāpēc, ka viņš nepilda CSN, pretējā gadījumā tā jau ir krimināli sodāma rīcība.

10. punkts ir vispārīgs, jeb viens no CSN ievadpunktiem, kurus tālāk paskaidro visi pārējie šo noteikumu punkti un apakšpunkti.

Vernons 6.februāris 2015 14:04
0 4 Atbildēt

To Noteikumu punkti un apakšpunkti ir par "īsu", lai katram gadījumam pateiktu "KĀ"! Un tādēļ gadās arī kādu nobraukt.

Tad iestājas šāds slēdziens:

"Patojoties uz Kriminālprocesa 377. panta 2. punktu, ir jāpieņem lēmums par kriminālprocesa Nr. 8888888 88

izbeigšanu. Gājējas rīcība neatbilda CSN 10., 27. un 25., 19., 254. punktu noteiktajām prasībām, tādējādi autobusa vadītāja rīcībā nav 260.panta 2. daļā paredzētā noziedzīgā nodarījuma sastāva".

Un to pieņem policija!

Audit 6.februāris 2015 17:33
4 0 Atbildēt

Gadīties var visādi, bet nevar būt doma "kādu nobraukt", likumīgi vai nelikumīgi.

Pietam esi minējis tikai gājēja rīcību, bet piemirsis auto vadāja kā paaugstinātas bīstamības objektu! To var piemērot un ir piemērojams, ja kā autovadītājs, esi izdarījis visu iespējamo, lai pasargātu gājēju. Tas kas Tev liekas "Ir jāpieņem" ne vienmēr atbilst visu iesaistīto pušu interesēm. Tikai nesaki, ka ved pasažierus un tie var sasisties krītot, tas ir Tavs papildus apgrūtinājums, kas neatbrīvo no pienākuma izpildīt CSN prasības. Piemini Vāciju, tad Latvijā arī vajadzētu ieviest maksimālā ātruma ierobežojumu, 50 km/h autotransportam ar reģistrētām stāvvietām, vai tā pilsēta vai lielceļš! Ja atmiņa neviļ, tad padomju laikos tālsatiksmes autobusos stāvvietu nebija un autobusa kustības laikā pa to pārvietoties aizliegts.

Palaidniex 6.februāris 2015 14:09
5 0 Atbildēt

Vernon, ko pats teiksi, ja Tevi mēģinās "likumīgi" nobraukt, lai saglābtu kādu ar nesaturēšanu aiz nobraucēja?

Es domāju, ka ir pēdējais laiks medkomisijām saprast, ka neesi pielaižams nedz pie auto vadīšanas, nedz pie apmācību procesa.

Ceļš nav kaujas lauks.

Vernons 6.februāris 2015 14:37
0 0 Atbildēt

Es nelienu uz ceļa, ja tuvojas transports!

Atnāc uz apmacības procesu! Padiskutēsim, kā rīkoties dubultās morāles apstākļos.

Palaidniex 6.februāris 2015 14:47
4 0 Atbildēt

Tādā gadījumā tu nevari pāriet ielu dienas vidū gandrīz nekur pilsētā...

Vernons 6.februāris 2015 15:02
0 7 Atbildēt

Nu jā, tā ir, ja piedzimi ceļa labajā pusē, tad tur pat arī jānomirst, jo ceļam pari nevar tikt! Tāpēc rok tuneļus,būvē tiltus, vai parvietojas ar auto, vienmēr un visur "juridiski pareizi"!

Tādēļ daudziem par CSN pārkāpšanu iestājas Nāves sods!

Vernons 6.februāris 2015 13:47
0 0 Atbildēt

Gribi dzīvot un izdzīvot sāc domāt līdzīgi. Kur ir garantija, ka Tu, es, vai kāds cits necietīs no kāda kurš braucot raksta īsziņas, klabina dotoru. Mana loģika tiešām izslēdz 6. punkta esamību, jo dzīvot ta gribas! Tas tā homoram, bet reāli dzīvē esmu daudzreiz aizbēdzis no sadursmes. Skatoties ierakstus ne vienmēr tā laimējas.

Bet CSN tiešām sastāv no viena punkta - "Nedari otram to, kas Tev pašam nepatiks"!

Palaidniex 6.februāris 2015 14:11
5 0 Atbildēt

Un kur tad paliek visi tie āži ar nesaturēšanu?

Kāpēc paģēri, lai visi glābj tos?

Un tajā pat laikā nespēj dot norādes kā tos glābt?

Ir jautājumi uz kuriem tu neatbildi vai izliecies nemanām.

Jo tie ir baigi neērti un tikai atklās cik liels mutes bajārs esi tā vietā lai varētu ieteikt ko praktiski realizējamu...

Vernons 6.februāris 2015 15:13
0 0 Atbildēt

Tu par sevi un savu drošību neesi aizdomājies? Bauslis, trīs DDD! "Dai duraku dorogu", nevienos Noteikumos nav rakstīts, bet šoferi to savā starpa regulāri piemin.

Praktiskais realizējums, padsmit gadus atpakaļ lietuvietim gadījās strauji bremzēkot, veicot labo pagriezienu, ar fūres labo priekšējo stūri iznesa autobusam četrus kreisās puses aizmugurējos sēdekļus ar visiem pasažieriem. Varēja bet negribēja aizbraukt taisni ceļam garām! Sadursme nebūtu!

Ne viens nav jāglābj! Tev pašam ar savu rīcību ir jadomā par savu drošību. Pārējais notiks automātiski!

Palaidniex 6.februāris 2015 16:44
4 0 Atbildēt

Tukšfļūtis, kas tukšfļūtis - kā tieši volgai bija uzminēt ņivas trajektoriju?

Un kā no tās novākties, ja tā saprasta par vēlu un manevram nav laika?

Palaidniex 6.februāris 2015 14:14
6 0 Atbildēt

p.s. kā piemēru minot:

esi nobraucis šosejas labajā nomalē lai pagaidītu kad šoseja būš tukša, bet kamēr gaidīsi - viens šumahers ievilks pakaļā ar tekstu - nebija bremžuguņu, te nedrīkseja stāvēt utt... Vienu vārdu sakot tads pats vernons un vēl pateiks - ka vajadzēja vērot spogulī un glābt pakaļu...

Es pagaidām neredzu atšķirību - kurā vietā uz ceļa likumīgi atrodoties saņemt triecienu pa pakaļu... Ja tads tieciens ir lemts, bieži vien skats spogulī to palīdzēs nojaust ātrāk - dažas sekundes pirms sadursmes, bet glābt vairs neko nevarēsi... UIeliks pakaļā vai pie viduslīnijas vai uz nomales.

Vernons 6.februāris 2015 14:43
0 8 Atbildēt

Ungārija bija pirmā valsts, kur 30 gadus atpakaļ piedzīvoju kreiso pagriezienu ar pusloku pa labi un ātruma samazināšanas joslu labajā pusē! Zviedrijā pagajušajā vasarā redzēju to pašu. Bet Latvijā nepietiek prāta ātruma sanazināšanas joslas izveidot! Norvēģijā, tunelī, pat rotācija apļus izveidojuši! Uz kuru komisiju jāsūta Tevi?

Palaidniex 6.februāris 2015 14:49
7 0 Atbildēt

Latvijā nepietiek naudas esošo ceļu uzturēšanai, kur nu vēl jaunu būvei.

Bet uz jautākumu atkal neatbildēji ar ko atšķiras kad tev idiots, kam negribas samazināt ātrumu ieliek uz nomales vai ceļa vbidū astē?

Atkal jautājumu neredzi?

Vernons 6.februāris 2015 15:28
0 1 Atbildēt

Tev ir neiespējami izdabāt! Nevajag ne ceļa vidu ne nomali, 30 gadus atpakaļ divi autobusi,sniegot sniegam,ielika pakaļā vens otram uz labības lauka un no ceļa viņi nobrauca nost viens aiz otra. Ceļš no sadursmes vietas bija vismaz 150 metri! Lauka vidū notika sadursme. Pasargāts uz nomales esi vairāk nekāceļa vidū stāvošs. Pirms kaut ko pasāc padomā par sekām!

Palaidniex 6.februāris 2015 16:46
10 0 Atbildēt

Tātad Tev atbilžu nav.

Līdz ar to paliek bezjēdzīga gaidīšana ceļa malā un bīstama ir gaidīšana lauka vidū, jo vienmēr atradīsies teorētiķis Vernons, kam ceļš ir karš, kurā jūtas kā avāriju raisīšanas bruņinieks.

Līdz ar to mierīgi nogriezīšos pa kreisi no ceļa, kā tas atļauts CSN, nevis kā to te sapņo visādi vernoni...

Viedoklis 6.februāris 2015 6:08
4 2 Atbildēt

Dažam labam arī koki ceļmalā aug nepareizajā vietā un elektrības stabi nav pareizi izvietoti.Kāds sakars te ar"balto mūdzi"

Vernons 6.februāris 2015 8:40
1 15 Atbildēt

Katram uz ceļā ir jārīkojas "TĀ", bet kad prāta pietrūkst "KĀ", tad arī stabi nav pareizi izvietoti un koki aug nevietā.

Viedoklis 6.februāris 2015 7:27
6 1 Atbildēt

Vernon...baltais viennozīmīgi nevainīgs, jo bīstamu situāciju izraisa iereibis cilvēks.

Vernons 6.februāris 2015 8:33
1 9 Atbildēt

Nē es tā tai lietai nepieeju. Dzērāja vietā gadās arī pie skaidra saprāta esošs, bet ambīcijam apveltīts braucējs.

Volgas vadītājs noteikti redzēja situāciju, bet prāta nepietika izpildīt trīs DDD. "Dai duraku dorogu"! Katram uz ceļa ir jārīkojas TĀ, lai pats izdzīvotu un "juridiski pareizi"!

Iesaku katram nesaasināt situāciju uz ceļa, ja ir šaubas par savu drošību. Šīs šaubas piepildās.

Ar balto viss aizsākās!

Palaidniex 6.februāris 2015 9:01
12 1 Atbildēt

Ej nu tai krievu ruletē nevis ar 5 tukšām un vienu pilnu, bet ar 5 pielādētām un vienu tukšu izvēlies nu pareizo vienīgo variant lai dotu muļķim ceļu...

"Gudrs" tu esi tikai ar muti braukt...

Vernons 6.februāris 2015 9:22
2 6 Atbildēt

No Liepājas šosejas, pa kreisi, ir ciemats Saliņas. Aiz ši ceļa 20 metrus uz Kalnciema pusi ir autobusu pietura. Un daudzi krieso pagriezienu veic no šīs pieturas, ar apgriešanos pretājā virzienā, kad transports ir aizn=braucis abos virzienos. Tātad neesmu es viens ar šādu domāšanas veidu!

Sacensties ar attapīgu neattapīgam ir grūti.

kaspis 6.februāris 2015 10:14
5 0 Atbildēt

braucu kā godīgs pilsonis, redzu, priekšā ar luksoforu apzīmēta gājēju pāreja, sarkanais un viens jau pirmajā joslā stāv. Pats nostājos vidus joslā. Gājējiem iedegas zaļais, sāk bariņš iet pāri, bet tajā pašā laikā spoguļos redzu ka viens slepkava ar iepriekšēju nodomu LIDO pa trešo joslu. Spiedu tauri jo gājēji nebija tikuši pirmajai joslai garām - šie apjuka un apstājās, sāka kulakus uz mani vicināt, bet tajā pašā mirklī pa trešo joslu uz vismaz 80kmh panesās garām tas psihais, nu tad jā, kurš paliek bāls, kurš aiziet atpakaļ no kurienes nācis, bet nu dūres vairs nevicināja neviens, klanīties pateicībās sāka. NU un tagad iedomāsimies situāciju - pirmā josla vēlāk griežās nost, man ir visas tiesības atrasties otrajā, un ja tas debīliķis būtu noslaucījis kādu gājēju vai man pusi sāna, kādu tad DDD man bija darīt?

Kā jau teicu, dauņiem neviens nekad neko nespēs garantēt, ne priekšā, ne pakaļā.

Video baltais NEVAINĪGS. Jā, žēl ka viņš trāpījās pa sitienam slepkavām ar iepriekšēju nodomu, nudien žēl. A kur viņam bija palikt? Izdarīt tur nevarēja NEKO!

Vernons 6.februāris 2015 13:50
0 0 Atbildēt

Tu darīji ko varēji! Pievērsi uzmanību! Malacis! Aptaurētais gājējs, tiešā un pārnestā nozīmē ir pateicību Tev parādā.

Palaidniex 6.februāris 2015 14:16
5 0 Atbildēt

Gājējs tika aptaurēts tikai burtiskā nozīmē, jo var uz pārejas aiz citiem auto arī neredzēt, kad patiešām pārnestā nozīmē aptaurēts vernons velk visiem garām pie sarkanā un šķērsojot dubulto...

Jo tas melnais opelis no iepriekš apspriestā video taču drīkstēja veikt tādu manevru

Vernons 6.februāris 2015 15:33
0 13 Atbildēt

Tu draudziņ ar mani nevari sacensties CSN zināšanā un piemērošanā. Tev tie Noteikumi saprotami fragmentāri. Neesi gadījumā tos izstrādājis?

Neņemos spriest ko darīja melna Opeļa vadītājs, bet atturēties no kreisā pagrieziena, neatkarīgi no līnijām baltais varēja. Pietrūka novertējums situācijai spogulī!

Palaidniex 6.februāris 2015 16:48
10 0 Atbildēt

Jā jā - ij netaisos sacensties ar disleksiju sirgstošiem tipiem, kas dažus secīgi saliktus vārdus spēj saprast ačgārni un ne tā kā visi pārējie.

Laikam ar tevi sacensties būtu sacensība stulbumā.

Mēģināsi nodzīt līdz savam līmenim un tad neapšaubnāmi uzvarētu tad ar pieredzi...

Einšteinam tomēr bija taisnība par bezgalīgajām lietām...

rt 6.februāris 2015 7:32
2 2 Atbildēt

Nesakarīgs raksts. Ja Ņiva, tad Ņiva visā tekstā. Nevis vaz, ņiva, atkal vaz. Kāpēc tad volga ir volga. nevis gaz?

trr 6.februāris 2015 8:22
3 0 Atbildēt

un vispār - kāpēc raksts tika ielikts ceturtdien nevis, teiksim piektdien vai otrdien?

Derglis 6.februāris 2015 22:37
7 0 Atbildēt

Pēc Vernona pēdējā komenta ir ezītim skaidrs, ka viņš ir par smagu pārkāpumu (visticamāk, distances neievērošanu ar nopietnām sekām) kārtīgi atrāvies no likuma rokas un tad nu studējis tos CSN labi cītīgi. Bet visu šo "kriminālo" loģika nekad nepieļauj uzskatīt par vainīgu sevi. Tāpēc viņam ir "viņa" loģika un "viņa" taisnība, bet visi pārējie rīkojas aplam un visi likuma panti, kas viņa rīcību neattaisno, ir slikti/dumji uzrakstīti. Atkodām onkulīti.

Viedoklis 7.februāris 2015 14:06
3 0 Atbildēt

Palasot Vernona skaidrojimus, nonācu pie slēdziena...šoferiem(un arī gājējiem) ir jābūt apveltītiem ar ekstrasensa spējām...tobiš jāparedz situācija . ka kāds duraks var tev ieplēst pakaļā. Tas ir apmēram kā Bulgākova "Meistars un Margarita". kur vecenīte nopirkusi eļļu dēļ kuras viens ierēdnis zaudēs galvu zem tramvaja riteņiem, Pēc Vernona loģikas sanāk. ka pie vainas ir tantuks...nevajadzēja viņai to eļļu pirkt :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti