«Enima Auto Ziemas kausa 2009» noslēdzošais posms - 21. martā SK «333»

 
17.marts 2009 11:54

Jau šo sestdien, 21. martā, tiks aizvadīts pēdējais un izšķirošais šīs sezonas „Enima Auto Ziemas kausa 2009” 4. posms. Par spīti pavasara mēnešiem, ziema tomēr negrib atkāpties, un varbūt arī labi vien ir, jo pastāv cerība šo kausu aizvadīt ziemas apstākļos.



Arī šī posma starts tiks dots sporta kompleksā „333”, kur jau pagājušo reizi dalībnieki varēja izbaudīt ļoti interesantas konfigurācijas trasi pietiekami sarežģītos apstākļos. Arī šoreiz trase tiks izveidota profesionāļu uzraudzībā, bet tās konfigurācija tiks izmainīta, lai cīņas būtu aizraujošākas.

Kā jau visa kausa ietvaros, arī šajā reizē tiek aicināti visi interesenti un auto sporta cienītāji, lai cīnītos par balvām un uzvarām trīs ieskaites klasēs: F-RWD (a/m ar vienas ass piedziņu), AWD (a/m ar visu riteņu piedziņu ar dzinējiem bez turbīnas) un AWD+ (a/m ar visu riteņu piedziņu ar turbo dzinējiem). Tas nozīmē, ka piedalīties var ikviens!

Ieskatoties aizvadīto trīs posmu rezultātu tabulās, ir skaidrs, ka pēdējais posms būs ļoti intriģējošs un aizraujošs, jo cīņu par uzvaru un galveno balvu savā klasē – vasaras riepu komplektu no Enima Auto, šobrīd turpina līderi visās trīs klasēs. Pateicoties lielajai konkurencei, kopvērtējuma tabulā pēc visiem posmiem vēl ir iespējamas lielas pārmaiņas. Nedrīkst aizmirst arī to, ka uzvarētāji tiks noskaidroti pēc (-1) sistēmas, kas nozīmē, ka sliktākais rezultāts no visiem četriem posmiem tiks atmests, kopvērtējumā skaitot trīs labākos. Jau tagad ir skaidrs – katra kļūda šajā posmā maksās ļoti dārgi!

Kā jau ierasts, papildus balvas un suvenīri uzvarētājiem posmā no MOTUL, kā arī dalībniekiem ar Subaru Impreza WRX (2001+) automašīnām ieskaite Redline Performance kopvērtējumā par specbalvu 150 LVL apmērā - dzinēja vadības bloka programmēšana (remapping). Starp citu, arī šajā klasē uzvarētājs tiks noskaidrots tikai pēdējā posmā.

Arī šoreiz aicinām skatītājus un interesentus apmeklēt SK „333” š.g. 21. martā, lai aizvadītu pēdējo šī kausa posmu, kā arī atbalstītu savējos. Tāpat arī aicinām visus autosporta cienītājus un entuziastus, lai stātos uz starta un pamērītos spēkiem ar pārējiem dalībniekiem.

Uz tikšanos @ 333!

Organizē - Subaru Power Club, sponsorē - MOTUL, Enima Auto, atbalsta - Redline Performance, iAUTO, Forsāža, SK „333”, LAF.

P.S. Iepazīties ar kopējo Nolikumu var šeit, ar 4. posma Nolikumu - šeit.

Iepriekšēja pieteikšanās šeit.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti