Autovadītāji, esiet uzmanīgi - jūs vēro CP! 104

 
14.augusts 2003 0:02

Dažas stundas no trešdienas iAuto nācās pavadīt sen "plānotajā" auto remontā jaunajā "Kemi Baltija" auto servisā. Kamēr speciālisti remontēja auto un nebija īsti, ko darīt, sākām skatīties, kas notiek blakus - uz Valdemāra ielas... Un bija, ko redzēt...

Tieši pretīm jaunajam "Kemi" servisam, Valdemāra ielā, iebraucamajā ceļā uz mājām, zem zīmes "braukt aizliegts", novietojies viens ceļu policijas motocikls ar visu tā vadītāju. Kaut arī viņam [policistam] acīs spīdēja riebīgi zema un spilgta saule (bija ap plkst. 16:50), viņš centās kaut ko saskatīt tuvākajā krustojumā (centra virzienā) un laiku pa laikam metās uz Valdemāra ielas, apturot un novirzot auto šajā pašā celiņā. 5 minūšu darīšana, dokumenta parakstīšanas ceremonija un laimīgais vadītājs, ar dokumentiem rokās, var doties tālāk.

kemicp1.jpg
Skats no policista vietas +20m.

Tas mūs ieinteresēja un nolēmām noskaidrot, ko tad īsti vēro mūsu kārtības sargs un par ko tad vadītāji tiek apturēti. Ilgi nebija jāgaida un viss kļuva skaidrs. Policists skatās uz centra pusi, uz Zirņu, Valdemāra un Senču ielas krustojumu (pie Statoila).

kemicp5.jpg

Kā jau zināms, no centra puses Valdemāra iela šajā vietā ir sadalīta divās joslās: pirmā - tikai pa labi, otrā - tikai taisni. Tas ir apzīmēts arī ar attiecīgo ceļa zīmi.

kemicp2.jpg
Stādam protokolu dāmītei, kas nebija pamanījusi joslas

kemicp3.jpg
Kārtējais "upuris" tiek novirzīts uz sānceļu.

Nelaime ir tajā apstāklī, ka ne vienmēr no Statoil DUS izbraucošie auto bez problēmām tiek ielaisti otrajā joslā, ja tiem vajag braukt taisni. Citreiz kāds neuzmanības pēc nepamana vienīgo ceļa zīmi, kas norāda, ka pirmā josla ir tikai pa labi braucošajiem. Diemžēl visbiežāk gan šeit kļūdās tieši sieviešu kārtas autovadītājas - laikam pārkāpt noteikumus, izbraucot no Statoila ir vienkāršāk, nekā paskatīties acīs autovadītājam un palūgt dot ceļu, lai nokļūtu otrajā joslā (normāli tas tur nav iespējams).

kemicp4.jpg
Tiek sastādīts "dokuments"...

Un to arī izmanto šis ceļu policists, kuram šķiet, ka sodīt ir viņa primārais uzdevums. Nezin' kāpēc viņam liekas, ka sods pēc 300m aiz krustojuma būs vislabākā mācība neuzmanīgajiem. Domāju, ka mazāk CSN pārkāpēju būtu tieši tad, ja viņš ar savu motociklu neslēptos, bet stāvētu tuvāk šim krustojumam, vai ne?

Tāpēc vēlreiz vēlamies atgādināt - esiet uzmanīgi, sekojiet ceļa zīmēm un apzīmējumiem - jūs vienmēr kāds vēro!

P.S. Kā stāsta paši Kemi darbinieki, šajā vietā policisti tusējas gandrīz katru dienu, bet atšķirībā no šīs dienas gadījuma (kad viņš redzēja fotokorespondentu), citreiz vadītājus nesodīja tik ilgi un bargi - citu reizi esot pieticis ar dažām minūtēm sarunas, pat bez protokola sastādīšanas. Ko tas varētu nozīmēt?

Lieki būtu piebilst, ka ļoti drīz pēc fotokameras klātbūtnes konstatēšanas šis policists iemeta kārtējo izsmēķi motocikla izpūtējā (!) un devās prom no šīs vietas ... pašā karstākajā ķeramajā laikā.

iAuto redaktors

 
Visi komentāri
 
92690. viesis 14.augusts 2003 0:26
0 0 Atbildēt

Kas bija taas "stunas", ko Jums naacaas pavadiit treshdien :)

Un CP nummuru slabo nobildeet?

Redaktors 14.augusts 2003 0:28
0 0 Atbildēt

1) Reizēm auto ir jāremontē piekare...

2) Numuram soreiz nav nozimes, jo stastam ir cita jega - bridinat braucejus, ka vinus vēro... Man numuru nofotografēt nav "slabo", tikai daru to, kad nepieciešams.

92692. viesis 14.augusts 2003 0:30
0 0 Atbildēt

robchix laikam pirmo reizi lasa iAuto, ja atļaujas teikt, ka redam ir slabo kaut ko nofotografet....

92693. viesis 14.augusts 2003 0:50
0 0 Atbildēt

A nafig izsmeekjis izpuuteejaa jaamet? :) Vareeja baakai zem korkjiisha pabaazt.

92694. viesis 14.augusts 2003 0:54
0 0 Atbildēt

'Stunas" ir drukas kljuuda, tas taa, katram var gadiities, bet ne jau nu pirmajaa rindaa. Ceru ka tiks labots, baigi griezh aciis.

A nobildeet vajag, jaunajam priekshniekam nenaaktu pa ljaunu uzzinaat kaa padotie naudu pelna. Ne jau ar priekshnieciibas riikojumu vinjsh tur staaveeja.

92695. viesis 14.augusts 2003 1:02
0 0 Atbildēt

Es tur blakus dziivoju, reizeem man arii besii, ka policija shitaa dara, jo pasham gadaas ieliist priekshaa, bet nu tik bezkauniigs neesmu lai no taas joslas taisni brauktu, taapeec visaa visumaa vinjam ir taisniiba.

"Auto netiek ielaisti otrajaa joslaa", vot tam gan nepiekriitu, tur jaadara taa, jaaiebrauc shkjeersaam paari pirmajai joslai (pofig, ka pirmaa josla tiek noshtopeeta), nepaiet ne 30 sekundes, kad kaads ielaizh otraja joslaa. Labi, shitas variants ir nezoliids, zoliidaaks ir - iebraucam pirmajaa joslaa, apstaajamies pavisam, iesleedzam pagriezienu un gaidam ka kads ielaidiis otrajaa un ielaizh, ticiet man, ielaizh. Un arii es *vienmeer* tur palaizhu cilveekus.

Zheel vieniigi ka tur ciesh nevainiigi cilveeki kas tieshaam ziimi nav pamaniijushi. Bet tiem maitaam, kas visu rindu grib apbraukt pa to pusi, tieshi taa arii vajag.

92696. viesis 14.augusts 2003 1:44
0 0 Atbildēt

izniicinaat izniicinaat un veelreiz izniicinaat! Neshaubiities, izniicinaat izniicinaat izniicinaat! Ik! Arlabunakti!

92698. viesis 14.augusts 2003 3:43
0 0 Atbildēt

Ja jau no CP tiek sastādīts protokols nevis ņemts ķepā, tad jau viss O.K., šādus vadītājus vajag pārmācīt, jo ticiet man - tur reti kāds kļūdās ar joslām, jo nepamanīja, nepalaida utt., biežāk gan tur tiek veikts apšaubāms manevrs, kad, iedegoties zaļajam, tiek spiests grīdā, lai paspētu ielīst pareizajā joslā pirms krustojuma beigām......

P.S. pats netālu dzīvoju un tāpēc varu komentēt

electricity

92701. viesis 14.augusts 2003 8:34
0 0 Atbildēt

a kopš kura laika ceļmenti VIENĀ eksemplārā drīkst stāvēt???

šitie ir vienkārši jāšauj nost - stāsta ka vācijā šitā esot bijis pēc pseidomentu dižās uzdarbošanās - dibinam latvijā jaunu policijas vai vitu struktūru, kas vizinās pa ceļiem - taisam datubāzi, kurā glabājam katram ceļmentam piekomandēto vietu - ierauga mentus šitā sēžam krūmos - paskatās db - ja viss ok, tad minam tālāk - ja gadījumā menc nav gluži likumīgi šiten, tad ŠAUJAM NOST, jo nevar taču zināt vai tas ir riktīgs menc vai kreisais izspiedējs.

92702. viesis 14.augusts 2003 8:39
0 0 Atbildēt

Es gan šoreiz atbalstu ceļu policiju. Ir vietas, kur šāds sadalījums ir domāts, lai optimizētu satiksmi. Iedomājieteis situāciju, ka jūs droši braucat pa savu joslu, bet kāds no labās jūs vienklārši izstumj ārā - tāpēc jau arī CP ir domāti. Ja viņi tur nebūtu, atkal slikti, neviens nesoda, kad stāv - atkal slikti. Šādi krustojumi Rīgā ir daudz. Kā var noprast, tad parasti šādi pārkāpēji ir sievietes, bet cik zināms, sievietēm pārkārtoties pa joslām ir vēl vienkāršāk - mazs smaidiņš un viss ir kārtībā. Tā kā nav labi apelēt pie tā, ka nepamanīja zīmi, u.tml. Viens likums - viena taisnība visiem!!!

92704. viesis 14.augusts 2003 9:08
0 0 Atbildēt

Ceļu policija papildina šīs valsts cauro budžetu, nu, un savu kabatu.Ir muļķīgi gaidīt ko vairāk.

92706. viesis 14.augusts 2003 9:10
0 0 Atbildēt

Tas tapec ka vinji tagad ir sapratusi ka vinjiem samazina budzhetu un algas. Ir izteikti bargaki plani kas jaizpilda un ka izteicas policists - nebus nekadas bridinashanas!

92708. viesis 14.augusts 2003 9:12
0 0 Atbildēt

Sastrēgumstundās tur tiešām ir grūti izbraukt likumīgi no Statoila

lai virzītos tālāk Sarķenes virzienā. Darot, kā rekomendē Geex, viss notiekās, bet šim manevram ir vajadzīga zināma deva nekaunības un pašpārliecinātības, bet tā ir vienīgā izeja.

Tāpēc bieži šī Statoila vietā izvēlos Sarķenes Statoilu.

92709. viesis 14.augusts 2003 9:13
0 0 Atbildēt

Viss ir ok, bet tajaa joslaa vienmeer lien ma.ukas trolejbusu vadiitaaji, jo tur nav taada rinda, bet ja es gribu griewzties pa labi, man deg zalais, ka driikstu griezties, bet paalis trolejbuss staav priekshaa, toch gribas akmeni ielaist logaa..!!! A tos pautus neviens neaiztiek...

92710. viesis 14.augusts 2003 9:13
0 0 Atbildēt

Vai tik redaktora uzdevums nav pēc iespējas vairāk apd.. policistus? Nevaru jau spriest par tieši šiem gadījumiem, taču vairumā tā brauc "vienlīdzīgākie", kas uzskata, ka rinda nav domāti viņiem.

Ja runā par šo krustojumu, tad muļķīgāka ir tā papildsekcija, kuru tiešām var nepamanīt aiz neuzmanības un par to jau sods ir krietni lielāks. Taču šīs papildsekcijas jēgu tā arī neizprotu, jo gājēju tur nav daudz un šā vai tā viņiem ir priekšroka un bez tam, viņiem var uzbraukt mašīnas, kas izveic kreiso pagriezienu.

92712. viesis 14.augusts 2003 9:19
0 0 Atbildēt

A nafig jaamet izsmeekjis izpuuteejaa??? Tieshaam menti ir tik #$%^ kaa par vinjiem anekdotees raxta???

92713. viesis 14.augusts 2003 9:21
0 0 Atbildēt

Nu i???? Jēga raxtam!? Tendenciozs, kā vienmēr. Kapēc lai nesodītu tos, kas rupji ignorē noteikumus??? Un kārtējo reizi ne bez sieviešu dzimuma šoferienīšu aplikšanas! Bieži tur stāvi un skaiti?

Visu gaišu,

LadyRed

92714. viesis 14.augusts 2003 9:21
0 0 Atbildēt

To Geex

Ak tu ari esi viens no tiem *******iem kas aizskerso 1 joslu. Nakosreiz ieliksu sanos kretin!

92716. viesis 14.augusts 2003 9:24
0 0 Atbildēt

a priēš kam tad ceļazīmes un joslas ir izdomātas ??? un ja esi tik gudrs lai neievērotu tad arī maksā. raksta autors acimredzot arii ir no tiem lopiem kas domaa ka noteikumi ir radiiti kautkaadai citai cilveeku skjirai bet vinjam ir citi, saveejie CSN

92717. viesis 14.augusts 2003 9:29
0 0 Atbildēt

Nu kas ta Jūis lohi , vai? Vai tad nav skaidra jēga, ja jau ments kaut ko grib darīt CS drošibas labā, tad lai stāv PIE KRUSTA un tad neviens nelīdīs pa pirmo joslu un visi visus palaidīs. Ko tagad viņš dara- VIŅŠ PELNA NAUDU NEVIS IZPILDA SAVUS TIEŠOS PIENĀKUMUS - RŪPĒTIES PAR KĀRTĪBU!

92718. viesis 14.augusts 2003 9:30
0 0 Atbildēt

viesis 14.08.2003 09:21 Tu esi pilniigs lohs. Deelj taadiem pid&()**)m arii Riigaa rodas satreegumi. Par saanos likshanu, neesi tik pashpaarliecinaats, ja auto staav un gaida, kad to ielaidiis, bet tu brauc nebremzeejot saanos, tad izdraaziis tevi, liecinieki shaadiem nekauniigiem gadiijumiem uz vietas parasti atrodas.

Par mentiem, shie veel meedz tuseet uz zirnju ielas, aiz krustojuma uz valdemaara ielas, kur kreisaa josla brauc taisni un pa kreisi, labaa tikai pa labi.

Vispaar jau vadiitaaji peedeejaa laikaa meedz vairaak laist kaa agraak, it sevishkji taados gadiijumos.

92719. viesis 14.augusts 2003 9:33
0 0 Atbildēt

Trakulis

Vismaz viens jeedziigs texts pa visiem.

Un kljuudinja arii izlabota, priex! :)

92720. viesis 14.augusts 2003 9:33
0 0 Atbildēt

Nu ir jau arī "ments". Kāpēc tad laižās, kad fotogrāfē? Ja viš darītu visu OK, tad viš nelaistos!

92721. viesis 14.augusts 2003 9:35
0 0 Atbildēt

Mentam bērneļi arī grib ēst!

LR

92724. viesis 14.augusts 2003 9:37
0 0 Atbildēt

policistam vajadzeeja naakt klaat pie reportiera un jautaat, ar ko var paliidzeet, paskaidrot situaaciju, nevis beegt. Zirgz

92726. viesis 14.augusts 2003 9:44
0 0 Atbildēt

Manuprāt tas ir ļoti pozitīvi, ka CP soda tos vadītājus, kas rupji pārkāpj satiksmes noteikumus. Šo vietu labi zinu. Pēc Rimi uzbūvēšanas sastrēgumi tur ir stipri pieauguši. Es pats arī tos mēdzu apbraukt pa 1. joslu, ja sastrēgums ir ļoti liels un jāsteidzas, tikai es griežu pa labi bet pēc tam pa kreisi (Hospitāļu iela tur ir un tad atpakaļ uz Duntes). Ceļa zīmes un apzīmējumi tomēr jāievāro.

Bet par Rimi jau nu pārmetumi satiksmes organizētājiem, manuprāt nebija nekādas vajadzības tur taisīt regulējamu krustojumu - izbraukšanu no Rimi vajadzēja organizēt pa to pašu

Hospitāļu ielu (tik bija jānosafaltē). Pirtiek ar diviem regulējamiem krustojumiem. Nav iznācis pārbaudīt visas zīmes pie Rimi krustojuma, bet no Valdemāra ielas izskatās, ka ar tām zīmēm arī ir kuriozs (izvietojuma ziņā).

viess.

92728. viesis 14.augusts 2003 9:51
0 0 Atbildēt

bljjeee izdrrazt un vaiaak sodiit tos *******asus, kas speciali brauc pa to labo joslu un tad lien nekauniigi otrajaa.....

92729. viesis 14.augusts 2003 9:52
0 0 Atbildēt

Jaa, un braucot pa Valdemaara ielu centra virzienaa, tur uz celja, pirms Rimi ir taada debiila salinja uzziimeeta - galiigi bezsakaraa - 2 josla beidzas, saakas salinja, un tad atkal divas joslas.

92730. viesis 14.augusts 2003 9:59
0 0 Atbildēt

"policists iemeta kārtējo izsmēķi motocikla izpūtējā"..., kā to saprast?

92731. viesis 14.augusts 2003 10:00
0 0 Atbildēt

eh, zheel, ka muusu polichiem galvenais funktieris ir nevis noveerst pārkāpumu, bet gan sagaidiit to un iekaseet!

piemeeram, streelnieku iela pagaajushajaa gadaa tika paartaisiita par vienvirziena. tas notika kaut kad veelu piektdienas vakaraa, kad sestdien no ieleles, uz kuras ir latvenergo, uzgrizlos uz streelnieku ielas, tad, protams, kjiegjeli nepamaniiju. policists ar savu motorolleri, protams, nestaaveeja pie krustojuma un laipni nenoraadiija, ka te braukt vairs nedriikst, bet gan sleepaas 50m taalaak vaartuumee. pretiigi

92733. viesis 14.augusts 2003 10:02
0 0 Atbildēt

izsmēķis motocikla izpūtējā - ha haaa ;)

92734. viesis 14.augusts 2003 10:08
0 0 Atbildēt

PAR KO IR RAKSTS???????????

UN KAADS SAKARS AR KEMI SERVISU???????

O NEJEEGA ES TAADS!!!!!!

TAS TAK KEMI REKLAAMAS RAXTS!!!!!!!!

JA NEE TAD KAAPEEC NAV IEZIIMEETA SHEEMAA PICA LULUU VEIKALS SANTA BARBARA UN KAFEINIICA BAARDA ?????????

sailem

92735. viesis 14.augusts 2003 10:08
0 0 Atbildēt

"tad, protams, kjiegjeli nepamaniiju"

nu tādus arī ir jāsoda! Skatīties vajag! vai arī maxā!

92737. viesis 14.augusts 2003 10:17
0 0 Atbildēt

Atbalstu CP šajā gadījumā! Un vēl varu ieteikt labu peļņas vietu Valmieras ielā, pievēršot uzmanību krustojumam ar Bruņinieku ielu, tur šādu joslā līdēju ignorējot sadalījumu pa joslām, ir ka biezs, besī ārā katru vakaru stāvēt sastrēgumā sākot jau no Satekles ielas un vērot kā šādi gudrīši no otrās joslas rindām vien lien pirmajā, tādejādi audzējot rindu Satekles ielā.

92738. viesis 14.augusts 2003 10:19
0 0 Atbildēt

Raksta nosaukums vien ir peerle, vai tad iauto redaktors grib teikt to, ka ja CP neveerotu, tad vareetu braukt neuzmaniigi, stulbi, idiotiski, kretiiniski utt.?

92739. viesis 14.augusts 2003 10:23
0 0 Atbildēt

Nesaprotu, kas te būtu pārmetams CP. Nejēgas autovadītāji neredz zīmes, pārkāpj noteikumus un par to arī viņus soda. Viss kārtībā.

92740. viesis 14.augusts 2003 10:26
0 0 Atbildēt

Domāju, ka formāli konkrētajā vietā CP aktīvistam par darbošanos neko nevarētu pārmest - tajā vietā tiešām daudzi "zemie lidotāji" pēdējā brīdī mēdz izbraukt priekšā normālajiem autovadītājiem. Arī trolejbusu vadītāji, bet viņiem var piedot. Mani vairāk uztrauc paša ministra Gulbja paustās ideoloģijas ignorance - KĀPĒC CP motopļeckistam ir JĀLŪR no krūma ???????? Kāpēc viņš ar visu savu motociklu nevarēja atrasties autovadītāju redzamības zonā, kaut vai uz tās pašas ietves ? Palasiet ministra Gulbja atbildes - ministrs vismaz divdesmit vietās akcentē, ka CP darbiniekiem jādarbojas redzami un atklāti. Pēc loģikas iznāk, ka konkrētais CP motocikletists lieliski apzinās, ka viņu ieraugot, neviens autovadītājs noteikumus nepārkāps. Un tas vairs nav interesanti, jo var nesanākt "dienas plāns" protokolu skaitā. Piebildīšu, ka CP darbinieku SLĒPŠANĀS pēdējā laikā atkal ir aktivizējusies. Iespējams, ka CP aktīvisti izmanto priekšniecības maiņu. Bet, jebkurā gadījumā , redzamās CP "slēptās" aktivitātes ir apliecinājums faktam, ka CP sacenšas savā starpā izrakstīto protokolu skaita ziņā, un kaut ko no tā gūst. Ieteiktu ļ.cien. REDAKTORA k-gam uzaicināt jauno CP šefu uz izsmeļošu interviju, kamēr pārējie (vecie) CP ideologi nav viņu sakūdījuši pret iauto....

92741. viesis 14.augusts 2003 10:27
0 0 Atbildēt

Vispār jau pie jebkāda rakstura pārkāpuma vērtīgāk ir veikt preventīvās darbības, lai pārkāpumu novērstu jau iedīglī, nevis korektīvās darbības, kad pārkāpums tiek "labots" (piem. ar sodu).

Un tas, ka vadītāji nebrauc pietiekami uzmanīgi, tas ir fakts. Bet dažbrīd šo neuzmanību pastiprina nepietiekami pārdomāta satiksmes organizēšana.

Šo nepietiekami pārdomāto satiksmes organizēšanu ļoti labi pamana daudzi policisti, kuri bieži ieņem pozīcijas, lai masveidīgi veiktu korektīvās darbības - sodītu. Es domāju, ka tas īsti pareizi tomēr nav. Tajā pašā laikā piekrītu - autovadītājiem arī jābūt uzmanīgākiem, vērīgākiem.

92743. viesis 14.augusts 2003 10:30
0 0 Atbildēt

Ne tikia policisti sēž krūmos un gaida piecīša iekasēšanas iespēju - man rodas iespaids, ka visa valsts principā CER, KA NOTIKS PĀRKĀPUMS lai varētu ieslaukt savu piecīti. visai valstij tā pārkāpumu naudiņa ir ierakstīta budžetā - un sanāk, ka tas policists, kas piecīša paņemšanas vietā norāda, ka vadītājs ir šoreiz pārkāpis - IR TAUTAS IENAIDNIEKS.

kas tam zaļajam idiotam traucēja stāvēt pie izbraukšanas no statoila un novērst pārkāpumus (pie reizes nedaudz paregulēt satiksmi) nē, tam pajoliņam jāstāv tālāk un JĀSODA

92744. viesis 14.augusts 2003 10:44
0 0 Atbildēt

Kas vairāk disciplinē ( nu tā subjektīvi) - polics, kas pamāj ar rādītājpirksu un pasaka, vairāk gan tā nedariet, lūdzu, vai arī piecīc?

Man tā domāt, ka CNS ir izdomāti, lai uz ielām būtu daudz maz kārtība, visiem vieni noteikumi un cieņa. Un kapēc vēl pārkāpējs būtu vēlreiz jāpamāca, nevis jāsoda? Analfabēc, vai?

LR

92746. viesis 14.augusts 2003 10:46
0 0 Atbildēt

bet paga paga ... ar to sodiishanu ir taa --- vienu vai 2 reizes tevisodiis, un tu vairs nekad neliidiisi pa to joslu ! Taapat man bija uz vainjodes ielas, kad apdzinu visus sastreeguma rindu pa preteejo joslu (un skjeersoju nepaartraukto balto liiniju), a otraa galaa mentozauri staav ! Izdraaza, un es vairs tur taa nedaros.

Kaut gan man pa priekshu braucosho mikrinju neaptureeja :(

92747. viesis 14.augusts 2003 10:49
0 0 Atbildēt

davai tagat rahtiisim un ziimeesim grafiskos atteelus kur staav CP saaksim ar pirmo

soriit viena ekipaazja uz salu tilta staaveeja un bez migalkaam red aatri fotograafeet kameer migalkas nav iesleegtas

sailem

92748. viesis 14.augusts 2003 10:53
0 0 Atbildēt

Shii vieta veel nekas,bet tos dundukus kas iebrauc krustojumos kad aiz tiem ir sastreegums un liidz ar to kad man ir zaljais nevar shkjeersot krustojumu gan vajadzeetu draazt taa ka maz neliekas-puse sastreegumu nebuutu ja taadaas situaacijaas netiktu nosprostots krustojums.

92749. viesis 14.augusts 2003 10:57
0 0 Atbildēt

nesaprotu kur ir probleema ????

paarkaapi maxaa viens likums viena taisniiba.

kas tagat CP riigas rajona mezja stigas jaapatrulee lai paarkaapeeji vareetu mieriigi mocjiit pa visaam joslaam kaa pagadaas briivi un nesodiiti?

un par to jkonkreeto krustojumu

papilsekcija lai nogrieztos pa labi nedeg kopaa ar zaljo gaismu kas ljauj kustiibu taisni

tad ljautinji iedomaajieties kas notiek ja kaukaads daunis labajaa joslaa gaida kad iedegsies shim zaljaa gaisma lai brauktu taisni

un lai iemet man ar akmeni tas kursh nonaakot shaadaa situaacijaa mieriigi palaidiis garaam zaljo gaismu labajam pagriezienam tikai taapeec ka kaads idiots ieliidis shajaa joslaa un censhas forseet krustojumu taisni

sailem

92750. viesis 14.augusts 2003 10:58
0 0 Atbildēt

Man kaut kad ļoti senos laikos un citā vietā par šito pašu joku uzlika piecīti. Līdz tam domāju, ka tās joslas visas ir priekš kaķiem, kā gribu tā braucu :). A ments toreiz saka, zin cik avārijas mums te šitā notiek? Tā kā sanāca diezgan normāla profilaktiska darbība.

Ā un vēl - pasakiet man cik no Latvijas autovadītājiem atcerēsies menta mutisku brīdinājumu "vairāk tā nedari!" ? Da ne sūda. A ja tev uzliks sodu tad jau tu to atcerēsies krietni ilgāk.

92751. viesis 14.augusts 2003 10:59
0 0 Atbildēt

Un atkal paraadaas anoniimie viesi kas konsekventi aizstaav jebkuras CP darbiibas.

Protams, diskuteet vajag, bet skjiet ka shie anoniimie uz to nav speejiigi, jo par spiiti visam jaaizstaav mundiera gods.

Vai es kljuudos?

92752. viesis 14.augusts 2003 11:00
0 0 Atbildēt

par tiem kas "lien" no vienas rindas otraa-CSN nosaka,ka liidz joslu sadaloshajai ziimei var braukt pa jebkuru no joslaam.piebraucot pie ziimes,kura noraada kura josla uz kuru pusi griezhas mieriigi iesleedz pagriezienu un paarkaartojies raaveejsleedzeeja principaa-viens auto no vienas joslas,otrs no otras-un nervi mieriigi,un kustiiba raita(kameer kaads gudriitis nesaak spiest tos,kuri veelas paarkaartoties)Eirooptimistiem-taa brauc juusu miileetaa Eiropaa,taa,ka centieties neatpalikt :)

92753. viesis 14.augusts 2003 11:04
0 0 Atbildēt

Tas ka tas ments tur liek sodus ir pilniigi pareizi, taa vajag, jo mutisku bridinajumu ******* atcereesies! Bet nevajag sleepties - stavi atklati un skaties kursh parkaapj, ja kaads paarkaaps tad sodi!

92754. viesis 14.augusts 2003 11:13
0 0 Atbildēt

Pilnīgi loģiska policista rīcība, jo pirmā josla ir papildsekcijai. Ja vadītājs, tā vietā, lai apbruktu vienu kvartālu apkārt, čakarē citus vadītāju, tad viņš ir pelnījis naudas sodu.

92755. viesis 14.augusts 2003 11:13
0 0 Atbildēt

Piekrītu ministram!Ceļu policisti ir par daudz.

92756. viesis 14.augusts 2003 11:14
0 0 Atbildēt

ko juus piepisaaties tam policistam. IMO vinjsh visu pareizi dariija. ja tu nepamaniiji ziimi, tad tas noziimee 2 lietas : vai nu tu neesi aciix un tev pie stuures naf ko dariit (vadiitaajam ir jaaspeej redzeet visas ziimes) vai arii otrais varianc - ziimju uzstaadiitaaji nav paruupeejushies, lai ziime buutu labi redzama un tad jaadraazh ir vinji. bet savaadaak es nesaprotu, kur shajaa krustojumaa ir probleema - iebrauc pirmajaa joslaa, paraadi pagriezienu pa kreisi un gaidi kameer tevi ielaidiis otrajaa joslaa. ja tevi nelaizh un tu taisi korkji pirmajai joslai, tad taa nav tava vaina, bet kultuuras un eetikas probleema tiem, kas brauc pa otro joslu un nevar ielaist priekshaa

92757. viesis 14.augusts 2003 11:16
0 0 Atbildēt

Nesaprotu satiksmes noteikumu pārkāpēju ņaudēšanu par to, ka policistam nevajag slēpties, bet stavēt atklāti, jo tad, lūk, cilvēki noteikumus nepārkāpšot. Bet kas būs tad, ja policists krustā nestāvēs? Pārkāps šos pašus noteikumus tā, ka šņakst. Ir vismaz cerība, ka kāda pie stūres aizmigusi dāmīte šo krustu turpmāk atcerēsies, ja būs nomaksājusi soda naudu. Tik pat labi zaglis varētu gausties, ka pieķerts, izmantojot slēptās videokameras. Labs arguments būtu, ka apsargs taču varēja stāvēt viņam visu laiku blakus, jo tad taču viņš nebūtu pastrādājis noziegumu.

92758. viesis 14.augusts 2003 11:18
0 0 Atbildēt

LABUMS: ja ments staaveetu atklaati, tad vadiitaajs ieraudziijis vinju no labaas joslas aizbrauxs pa labi un neveidos rindu aiz seviim.

SLIKTUMS: plaans netiek izpildiits

92759. viesis 14.augusts 2003 11:25
0 0 Atbildēt

es vēl nada`buju atbildi uz jautājumu vai tas zaļais vīriņs tur DRĪGSTĒJA VIENS STĀV!ET?

92761. viesis 14.augusts 2003 11:34
0 0 Atbildēt

Vispār cilvēki neskatās uz zīmēm Viestura prospektā kādu mēnesi jau bija noņemta zīme 70, (vai pamatoti ir cits jautājums) bet visi vālēja uz nebēdu un sāka ievērot tikai tad , kad CP sāka šos drāzt.

92762. viesis 14.augusts 2003 11:37
0 0 Atbildēt

Pēc raksta un komentāriem var saprast, ka problēmas pārkāpējiem ir radījis fotogrāfētājs:)

Ja ikdienā CP esot kratījis ar pirkstu, t.i. varbūt teicis lai citreiz vairs tā nedara - tātad novērsis atkārtotus pārkāpumus, tad konstatējot novērotājus (varbūt priekšniecības uzsūtiti) sodīja bargāk!

92763. viesis 14.augusts 2003 11:41
0 0 Atbildēt

noteikumi ir un paliek noteikumi ! un ne jau visi paarkaapeeji kas blizh no labaas joslas taisni pa valdemaareni ir tie nelamiigie zakjiishi kas redzies neprot izbraukt no statoila vai nepamana ziimes... braucu tajaa vietaa katru dienu - 2x-3x dienaa un pilniigi saprotu, kaadeelj tur tusee CP un veero ! un tos sprukstinjus vajag sodiit ar maksimaalo paredzeeto sodu par sho paarkaapumu.. nefig paarkaapt... pie tam, uzskatu, ka shis paarkaapums (tobish brakshana taisni no labaas maleejaas joslas, kas paredzeeta braukshanai pa labi uz zirnju ielu) ir ljoooooti rupjsh... un nav ko raudaat par to ka CP straadaa... taa tik turpinaat !!!

92765. viesis 14.augusts 2003 11:47
0 0 Atbildēt

Bet tas krustojums jau ar nav iisti laagaa. it kaa uz Valdemaara ielas ir galvenais celjsh, bet transporta pluusma kaut kaa tur sanaak iisti besiiga. Es tajaa vietaa, ja vajag taisni, izbraucu cauri Statoilam, pagriezjos pa labi, peec tam uzreiz apgriezjos preteejaa virzienaa un peec tam jau krustaa atkal pa labi. Un taa sanaak vismaz 2x aatraak nekaa staaveet leenajaa rindaa

92766. viesis 14.augusts 2003 12:00
0 0 Atbildēt

Šī viena no retajām vietām, kur man nav pretenziju pret šiem. Arī man sanāk diezgan bieži būt šai krustojumā. Taču diemžēl jasecina, ka ir nācies vairāk novērot nekaunīgos nekā neuzmanīgos šoferus.

92767. viesis 14.augusts 2003 12:04
0 0 Atbildēt

Nez kā būtu, ja tur vienkārši izbūvētu apli? Tas varētu palīdzēt, tiesa, Statoils šo plānu varētu stipri vien pabojāt -- varētu būt, ka jājauc nost...

92771. viesis 14.augusts 2003 12:32
0 0 Atbildēt

Komenti ir galīgais murgs

92775. viesis 14.augusts 2003 13:00
0 0 Atbildēt

Parasti gan šajā vietā lien tieši visnekaunīgākie vadītāji, starp kuriem laikam ir arī iauto redaktors, ja jau viņš aizstāv "Neuzmanīgos".

92776. viesis 14.augusts 2003 13:03
0 0 Atbildēt

"Stādam protokolu dāmītei"... Stādīt var tikai burkānus, bietes utt. Protokolu var izrakstīt, sliktākajā gadījumā - SAstādīt :) Un arī,- ne jau 'stādam', bet 'stādām', no nenoteiksmē galotne ir -īt, -ināties :)

92777. viesis 14.augusts 2003 13:09
0 0 Atbildēt

nezinu, kaapeec tik negatiivas atsauksmes - man kaa tur dziivojosham ir liels prieks, ka dazji lunji dabu par mizu, pa r liishanu nevietaa. Taa kaa dziivoju mazliet uz priekshu aiz Rimi Hypermarketa, un man ir beizji nepiecieshams shis labais pagrieziens, kur visaadi aazji bezmaz sastgreegumus sataisa, jo nereti shitos paarkaapeejus neviens nenejem galvaa un nedod vietu iespraukties. Liidz ar to arii man sachakaree visu izbraukshanu uz Zirnju ielu, un peecaak uz Hospitaalju. Taa vinjiem arii vajag.

92779. viesis 14.augusts 2003 13:15
0 0 Atbildēt

Incanti kaapeec lai CP tur nedriixteetu staaveet, tur ir tikai ziime Braukt Aizliegts - nesaskatu probleemu. Protokolu lapinjas tachu ir vismaz krava (ja ne kas cits) shim motociklam - taatad tur ir nogaadaata krava zem shiis ziimes - peec noteikumiem tachu driixt. :))))) Taa kaa nefig CP piesieties, a apstaashanas / staaveshanas aizlieguma tur nav - taatad arii viss OK. Staadinaat mashiinas CP arii driixt kur pagadaas - te pie tam ljoti zoliidi taas tiek novaaktas no K. Valdemaara ielas uz protokola sastaadiishanas briidi.

92780. viesis 14.augusts 2003 13:28
0 0 Atbildēt

pilnībā piekrītu trakulim - CP primārais pienākums ir rūpēties par CS drošību nevis par sastādīto protokolu vai iekasēto piecīšu skaitu!!!

Ar nepacietību gaidu to dienu, ka varēs sākt cienīt CP darbiniekus par to, ka viņi tiešām pilda savus tiešos pienākumus:

- gādā pa drošību uz ceļiem

- regulē satiksmi

- kā arī soda CSN pārkāpējus

Bet nevis visu uzsvaru liek uz pieciīšiem un protokoliem!!!

Pagaidām no respect...

92781. viesis 14.augusts 2003 13:37
0 0 Atbildēt

Tiem, kas lamā trolejbusniekus

Jūs no saviem augstumiem laikam neesat ievērojuši, ka trolejbusi šajā vietā lien otrajā joslā pirms paša krustojuma tikai tāpēc, ka tur ir trolejbusa pietura. Neapstrīdu gan to, ka citās vietās viņi mēdz uzvesties, maigi izsakoties, īpatnēji, taču gribētu redzēt, kā uzvestos lielie kritizētāji, ja viņiem no precīza grafika ievērošanas būtu atkarīga puse algas (es nepārspīlēju - trolejbusa vadītāja darba samaksu sastāda pamatalga un iepriekš ierēķināta 100% prēmija, kuru par grafika neievērošanu var mierīgi pazaudēt). Un algu par lielu nenosauksi.

92786. viesis 14.augusts 2003 14:05
0 0 Atbildēt

Kāpēc lai ments stāv pie krustojuma? Kāpēc noteikumus var neievērot un rindā neielaist kad viņa tur nav? Varbūt tur vienu putnubiedēkli formas tērpā iespraust? Ja vienīgais, kas ievieš kārtību, ir bailes no soda, tad atvainojiet...

92798. viesis 14.augusts 2003 14:30
0 0 Atbildēt

Autoram - ne pa teemu šoreiz sanācis - Tie visi (izņemot kādu blondīni) ir tie nahali, kas izmanto to, ka labā josla ir daudz brīvāka par kreiso, un mauc taisni, tāpat kā tie, kas neizmanto krustojumu labajam pagriezienam, bet pilnā gaitā izgasī cauri Statoilam (tur arī vajadzētu nolikt policistu).

92805. viesis 14.augusts 2003 14:51
0 0 Atbildēt

Bimmer - labs! :))))) Respect!

LadyRed

92813. viesis 14.augusts 2003 15:14
0 0 Atbildēt

Tieshi taa, CP muus veero. Pareizaak sakot vienus tikai veero citus soda. Tiko braucot pa Basteja bulvaari redzeeju kolosaalu piemeeru tam, kaa straadaa musu varoniigaa CP. Uz gaajeeju paarejas staav "nopietns" Audi (laikam S6), piestuures seezh noskuuts viirelis un pljaapaa pa mobilo. Netaalu no vinja uz mocha seezh CP un izliekas, ka neko nemana. Par ko vinjus cieniit? (Sakaraa ar to, ka braucu garaam un motocikls bija novietots ar priekshu pret braucamo dalju, nevareeju saskatiit taa regjistraacijas numuru)

92815. viesis 14.augusts 2003 15:16
0 0 Atbildēt

Veel biistamaaka vieta shai zinjaa ir pagrieziens no Hanzas uz Skanstes. Tur ir tik garshs pagrieziens ar papildsekciju (kuru spiidot saulei gandriiz nevar pamaniit), ka iebraucot pagriezienaa pie sasodiiti iisi mirgojosha zaljaa otraa galaa jau izbraucat, kad faktiski deg sarkanais. Tur ganaas CP-isti un formee bragos sodus par "braukshanu pie sarkanaa". Un tas jau ir smags un daargs paarkaapums. Tie cuukas visvairaak kaash lauciniekus, kuriem gruuti pamaniit to papildsekciju luksoforaa. Paaris reizes gribeejies iedot vinjiem bietee, kretiiniem taadiem. Faktiski tas ir rekets.

92820. viesis 14.augusts 2003 15:48
0 0 Atbildēt

Manas domas ir tādas, ja policists stāvētu labi redzamā vietā, tad ļaunprātīgie braucēji no nepareizās joslas tā droši vien nedarīti, bet tiem, kas izbrauc kļūdas pēc (to jau nu varētu redzēt) varētu arī izteikt brīdinājumu, līdz ar to satiksme tikto optimizēta. Bet tas jau ir no fantastikas sērijas, ka beidzot policijai sāktu rūpēt satiksmes drošība.

George

92821. viesis 14.augusts 2003 15:51
0 0 Atbildēt

viesis 14.08.2003 15:48

Super!

92843. viesis 14.augusts 2003 17:36
0 0 Atbildēt

Kaarteejaa CUUCIIBA...

92851. viesis 14.augusts 2003 22:03
0 0 Atbildēt

To--> George

Fantasikas sērija ir arī katrā krustā nolikt pa CP

electricity

92863. viesis 15.augusts 2003 0:37
0 0 Atbildēt

Elmār, Tu esi GNUSS!

92867. viesis 15.augusts 2003 8:47
0 0 Atbildēt

To electricity: katrā krustā policists nav vajadzīgs. Acīmredzot šis krustojums tiek uzskatīts par bīstamu, tādēļ policija tur dežūrē Tikai viņi rūpes par satiksmes drošību interpretē nedaudz savādāk, kā es.

george

92869. viesis 15.augusts 2003 9:26
0 0 Atbildēt

Tāds diezgan tendenciozs raksts, katrs vadītājs var atrast vismaz 10 iemeslus kāpēc viņš nav vainīgs, tas vēl nenozīmē, ka nav jāsoda. To krustojumu es zinu labi un zinu arī kā tur brauc nekaunīgi vadītāji.

Es uzskatu ka šeit jau nu redaktoram nebija jāiejaucas un jāizsaka pārmetumi policijai.

P.S. Ja netiks vadītāji sodīti, bet tikai brīdināti tad satiksme būs normāla tikai redzot policistu, bet visus krustojumus aprīkot ar policistiem laikam nesanāks.

92870. viesis 15.augusts 2003 9:29
0 0 Atbildēt

Vēl viena piebilde, kad es kļūdīšos un pie sarkanā ar savu džipu iebraukšu redaktora automobilī, vai redaktors vēl joprojām domās laikam policija nepietiekoši brīdināja un teiks tas nekas brauc vien tālāk???

92871. viesis 15.augusts 2003 9:35
0 0 Atbildēt

Par sodīšanu, piekrītu, ka vajag, bet nevar visus pēc vienas mērauklas. Vispār jau cik sapratu raksta doma bija par to, ka policis bij noslēpies, nevis par to sodīt vai nē.

Bet, kurš no jums var atcerēties, kad pēdējo reizi policists jūs ir palaidis tikai ar brīdinājumu? Es atceros, man pat kvīts ar brīdinājumu ir izrakstīta par nepareizu auto novietošanu.

92873. viesis 15.augusts 2003 10:27
0 0 Atbildēt

Vakar biju jrasta lido vakariņās un tur ir uzbūvēts laukums bērniem (līdz14) kur var ar alektroautiņiem braukāt pa placi ar luksogoriem un zīmēm.

:) malā stāvošajos pēc siekalas tecēšanas un rokas raustōšanās neķļūdīgi var atpazīt CPistus :)

92881. viesis 15.augusts 2003 10:52
0 0 Atbildēt

šit, red, šite taču toč tikai lohi brauc taisni no pirmās joslas!

92898. viesis 15.augusts 2003 11:29
0 0 Atbildēt

??? Ar kādu ātrumu tagad var braukt pa "Salu" tiltiem centra virzienā?

92901. viesis 15.augusts 2003 11:37
0 0 Atbildēt

TOMĒR, es atkārtoti gribētu vērt lasītāju uzmanību uz ministra Gulbja "lieldienu"atbildēm iauto lasītājiem - ministrs vairākkārt UZSVER tieši to, ka CP darbinieks pildot amata pienākumus, NEDRĪKST SLĒPTIES , viņam jādarbojas atklāti, vai jāizvēlas citas alternatīvas darbošānās metodes. Domāju, ka konkrētajā rakstā TIEŠI šā CP aktīvista-motopļeckista SĒDĒŠANA un autovadītāju VAKTĒŠANA caur krūma zariem ir tiešā pretrunā ar struktūras augstākā vadītāja M.Gulbja pausto ideoloģiju. Tas nav mazsvarīgs faktors, ja vienkāršs ierindas CP darbinieks - suska, atļaujas IGNORĒT ministra rekomendācijas. Tas jau liecina par zināmu patvaļu CP struktūrā, subordinācijas nosacījumu nepildi...

92982. viesis 15.augusts 2003 16:08
0 0 Atbildēt

Pagaidām mums vēl nav POLICIJAS, bet ir tikai milicija ar visām izrietošajām sekām. Vadošie darbinieki un priekšnieki, acīmredzot, nav pabijuši EIROPAS valstīs un nav painteresējušies par līdzīgu dienestu darbu. Problēmas sāksies kad iestāsimies ES, tad nāksies visus dienestus nomainīt. Varbūt nāksies tos ievest no citām ES valstīm. Pagaidām tas ir tikai represīvais orgāns, diemžēl...

93020. viesis 16.augusts 2003 18:02
0 0 Atbildēt

taa vinji dara mjaa

93030. viesis 17.augusts 2003 2:48
0 0 Atbildēt

Если посмотреть на фотографию,отчётливо видно,что солнце светит не в глаза ментам, а справа, так как тень падает справа.Значит идёт открытая реклама сервиса КЕММИ,где ,очевидно,работает РЕДАКТОР. А наглые троллейбусы так и будут лезть по первому ряду.так как цепист не сможет загнать их на маленькую улочку,чтобы оштрафовать.По-моему,надо CSDD увеличить пропускную способность светофора по второму ряду!

БЕТМЭН

Redaktors 17.augusts 2003 10:21
0 0 Atbildēt

Ha, ha - redaktors strādā Kemi... Lielākus murgus sen neesmu lasījis.

93036. viesis 17.augusts 2003 11:17
0 0 Atbildēt

gan jau kemi autiņu remontēja BEZ NAUDAS un reds piesolīja reklāmrakstiņu uz šaru.

lielākā daļa lasītāju šito arī uztver kā kemi reklāmu :) man ir sava personīgā pieredze ar kemi un nekādi reklāmraksti nepiespiedīs mani braukt atlak uz kemi mēģināt remontēt mašīnu - ja nu vienīgi iepirkšu vecu golfu un kemi būs pēdējais serviss uz zemes :)

93045. viesis 17.augusts 2003 19:33
0 0 Atbildēt

Pirmajam droši vien ir tāds šrots, ka kemi nemaz iekšā nelaiž - jābrauc vien pie djadjas vaņas.

93075. viesis 18.augusts 2003 8:24
0 0 Atbildēt

Uzskatu, ka 90% vainiiig ir nevis policci (kuriem arii eest gribaas) un nevis autovadiitaaji, bet gan satiksmes organizeetaaji (RD taadi ir vai ka vai nu tik pat Barselonaa pabijussi pamaaciities...), kuri savaa neprofesionalitaatee rada ssaadas situaacijas.

Vispaar vajadzeetu uzsaakt akciju "Idiotiskaa satiksmes organizaacija" un, lai tik man kaa speciaalistam nestaasta, ka tas viss sliktaa (mazaa) finanseejuma deelj...

93240. viesis 18.augusts 2003 16:00
0 0 Atbildēt

Raksts labs, un atvainojos jau par naakamo spamu/floodu

Labaakaas online speeles:

www.hattrick.org - Futbola komandas menendzheris

www.ehockey.nu - Hokeja komandas menendzheris

Ja ir veeleeshanaas - staajieties iekshaa uin pievienojieties Latvijai!

Padariisim Virtuaalaas Latvijas Komandas Speeciigaakas!!!

93692. viesis 20.augusts 2003 14:09
0 0 Atbildēt

Pēc raksta var saprast, ka policists rīkojas ļoti ļauni, sodot šos pārkāpejus. Bet šoreiz sods ir 100% pelnīts, jo viņi 1) veic rupju pārkāpumu; 2) rada bīstamas situācijas konfrontācijā ar tiem vadītājiem kas brauc pa pareizo joslu, jo tanī vietā iela paliek 2x šauraka un ērgļiem (pec raksta autora domām - netaisnības upuriem) ir jāspiežas iekšā joslā. Neviens nav vainīgs ja cienījamie Statoil klienti sava tizluma dēļ nespēj ieņemt pareizo joslu, un iedomājas ka tādēļ drīkst braukt pa taisno no joslas ar papildsekciju. Tas ka CP liek iegriezt sānceļā nevienam īpaši nekaitē, jo šeit plūsmai reti kad ir lielāks ātrums par atļauto. Tā lūk - tā ka beidziet vienreiz gausties! Šoreiz, manuprāt, uzbrauciens policijai nevietā. Tikpat labi jau var aizstāvēt tos, kas aprauc gaidošo rindu pie sarkanā, un tad ielien visiem priekšā.

---

jasmine

93938. viesis 22.augusts 2003 11:08
0 0 Atbildēt

Jurča. Nav saprotama šī raksta jēga. Pareizi tiek sodīti tie, kas no pirmās joslas brauc taisni. Laikam redaktors pats šad tad mēdz tā braukt.

93955. viesis 22.augusts 2003 12:39
0 0 Atbildēt

administratīvā soda mērķis ir ieaudzināt cilvēkus,ka likumus nav atlāuts pārkāt un ka par to var dabūt sodu.ja visi stāvēs CP uz ceļa ka var redzēt tad visi pārkāps kad neredzēs tos Cp.

93972. viesis 22.augusts 2003 14:59
0 0 Atbildēt

Mjaa.Nu baigi krutaa reklaama KEMI.Es pilnigi atbalstu tadu policijas riicibu,jo baigi besii,kad dazs labs auto (dazreiz ar iauto uzlimi uz pakaljas)ir pats gudrakais,un lien visiem garam,jo redziet,vinjs tacu steidzas.Taa vien liekas,ka iauto sak parversties par tadu tenku lapeli ar reklamas ievirzi.

Visvaldis.

93976. viesis 22.augusts 2003 15:23
0 0 Atbildēt

Nesaprotu, kapēc daudzi lasītāji pašu rakstu un tur rakstīto, sasaista ar KEMI reklāmu ? Šodien, kad dzīvojam kapitālismā, REKLĀMA kā tāda, mūs pavada ik uz soļa, arī atpūtā, kad piem. svētdienas vakarā skatāmies TV.... Nedomāju, ka reklāmas ideoloģijas plusi un mīnusi attaisnotu rakstā minētā CP aktīvista darbošanos konkrētajā situācijā. Jebkurā gadījumā, konkrētais CP aktīvists darbojās pretēji ministra Gulbja paustajai ideoloģijai un ieteikumiem - darboties aktīvi, novēršot pārkāpumu jau preventīvi. Iedomājos CP aktīvista prieku un baudas sajūtu, ja viņš aiz krūma zara ieraudzītu, kā kāds muļķa autobraucējs no pirmās joslas iemauc sānos likumīgi otrajā joslā braucošajam.....ar KĀDU JONI mestos laukā no krūma,lai noķertu bīstamo sadursmes izraisītāju !!?? Un....klusībā, sapņotu par iespējamo prēmijas saņemšanu, jo ATRADIES tieši sadursmes vietā.... Ja rakstam komentāru, tad rakstam par LIETU, nevis apelējam pie otrā plāna aspektiem. Būtībā, arī daudzi no mums , gan rakstiņos, gan diskusijās esam reklamējuši darbnīcas un meistarus , pie kuriem ar POZITĪVĀM emocijām remontājam savus auto. Pats vairākkārt esmu slavējis Dorfmana Ford servisu antonijas ielā un Permalat BMW servisu Volguntes ielā, kur remontĒju savus auto. Labi servisi, cenas un meistari.

Nedomāju, ka no tā ciestu raksta saturs, ja Redaktora k-gs atsaucas uz servisa nosaukumu, kurā remontē savus auto.

94010. viesis 23.augusts 2003 11:38
0 0 Atbildēt

Man patika novērojums, ka policists met savus izsmēķus moča izpūtējā :P :P :P

94032. viesis 25.augusts 2003 7:57
0 0 Atbildēt

Vienai daljai autovadiitaaju dikti patiik braukt biistami aatri. Viens otrs meedz ,,atvilkt,, celja posmaa Jonishkis-Eleja. Tomeer man par lielu prieku sestdienas vakaraa, ejot paargaajienaa shajaa marshrutaa, naacaas redzeet, ka netaalu no Satkuunai dezhuuree lietuvieshu CP. Aciimredzot paarkaapeeji tika ,,izdraazti,, , par ko man liels prieks.

95505. viesis 7.septembris 2003 12:56
0 0 Atbildēt

arī policists grib būt CILVĒKS un arī viņam gribās ĒST

95517. viesis 7.septembris 2003 20:43
0 0 Atbildēt

Latvija velosipedistiem ir tikai viens likums- nekadu likumu, ka gribu ta braucu ! Tiesibu nav, naudas nav, policisti "pieciti" nopelnit nevar un tapec neaiztiek.

96626. viesis 13.septembris 2003 15:38
0 0 Atbildēt

policija

ir

un

būs

korumpēta un neaizskarama.

Policists nebija noklausījies instruktāžu.

100960. viesis 14.oktobris 2003 10:50
0 0 Atbildēt

Reizeem pastaaveet un pakjert taadaas vietaas vajag. Tomeer CP vajadzeetu pierast visu noformeet juridiski korekti. Vai tieshaam parasta analogaa videokamera tik daargi maksaa ka CP to nevar atljauties?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti