Brīvdienās notiks trofi-reids «Rugāji TROPHY» 3

 
22.jūlijs 2004 13:08

Sestdien un svētdien 24-25. jūlijā, Balvu rajona Rugājos notiks sporta kluba „Mazozoli 4reiz4” un sporta kluba „Rugāji” kopēji rīkotais Latvijas Trofi-reidu kausa izcīņas 4. posms „Rugāju trophy 2004”, kurā dalību ir pieteikušas 50 apvidus automašīnas.



Sporta kluba „Rugāji” dibinātājs Jānis Auziņš, kas pašlaik ir Latvijas Čempionāta apvidus rallija - karuseļu grupas T1 līderis un 4. vietas turētājs rallijā reidā, kopā ar pieredzējušo bez ceļu braucēju Māri Orniņu ir sarūpējuši trofi-reidu braucējiem apstākļus, kuros uzvarēs atjautīgākie un stiprākie braucēji.

Trofi-reidā „Rugāju trophy 2004” paredzēts auto triāls, speciālie posmi (pielīdzināmi ralliju ātruma posmiem, tikai pilnīga bezceļa apstākļos!), orientēšanās apvidū ar auto un nakts posms. TR1 klases braucējiem (standarta apvidus auto), kā tradīcija jau ir ieviesta orientēšanās svešā apvidū diennakts tumšākajā daļā, naktī – braucējiem būs jāspēj tikt galā ar bezceļu grūtībām tumsas apstākļos, kad gandrīz vai vienīgais gaismas avots ir auto starmeši.



TR2 un TR3 klases braucējiem (automašīnas, kas speciāli gatavotas) būs jāpārvietojas pa šaursliežu dzelzceļa vietu, kas kādreiz savienoja Rēzekni ar Balviem līdz 50-to gadu beigām!

Svētdien, sacensību organizatori ir parūpējušies par līdzjutējiem un skatītājiem, jo vienlaikus vienā vietā notiks visu dalībnieku sacensības triālā un bezceļu aplī! Tuvāka informācija sacensību dienās, apdzīvotā vietā Rugāji, veikals HARMONIJA, Balvu rajons.

 
Visi komentāri
 
133580. viesis 23.jūlijs 2004 15:29
0 0 Atbildēt

Pa to veco dzelzscelju! HE skaisti! tur jau vietaam ir taadi caurumi sataisiiti ka vajadzees tiltus buuveet! - vieteejie sho uzbeerumu nu konkreeti nav saudzeejushi!

133855. viesis 26.jūlijs 2004 19:45
0 0 Atbildēt

labais trofi reids! cerams tajaa pusee taisiis vairaak taadu pasaakumu. organizatoori malaci kad vareeja labi noarganizet!

134372. viesis 2.augusts 2004 13:42
0 0 Atbildēt

baigi labs pasākums bija!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti