Kravas auto vadītāju TOP 10 (+ video) 3

 
Volvo Trucks Latvia | 2.jūlijs 2013 9:41

„The Drivers' Fuel Challenge” Latvijas sacensību kvalifikācija noslēgusies, un fināls, kurā tiks noskaidrots Latvijas prasmīgākā kravas auto vadītāja titula ieguvējs, notiks 7. jūlijā sporta kompleksā ‘’333’’.

"Patīkamu emociju gaisotnē aizvadītas desmit spraigas sacensību kvalifikāciju dienas, kurās savas auto vadīšanas prasmes kopumā demonstrēja 130 profesionāli autovadītāji, kas ir divtik kā 2012.gada sacensību kvalifikācijā. Šogad konkurence par iekļūšanu Latvijas finālā bija vēl sīvāka nekā iepriekš, un nozīme bija arī 0,1l patērētās degvielas," tā Dace Rostoka, Volvo Truck Latvia, SIA Mārketinga vadītāja.

Gan vietējos kvalifikācijas posmos, gan Centrālās un Austrumeiropas reģiona finālā dalībnieki brauks ar jaunās Volvo FH sērijas auto. Jaunais Volvo FH ir veidots tā, ka uzmanības centrā ir autovadītājs. Degvielas ekonomijas tehnoloģijas, efektīva ergonomika, izcila vadāmība, aktīvā un pasīvā drošība ļauj noteikt jaunus standartus kravas automašīnu nozarē, vienlaikus saglabājot Volvo raksturu.

‘’Sacensību kvalifikācijas dati rāda, ka jaunā Volvo FH automašīna patiesi ir ekonomiska, un mūsu klientu ieguldītais laiks un līdzekļi savu šoferu izglītošanai nes augļus un ievērojamu ietaupījumu uzņēmuma izdevumu rindā.

Nevaru nepieminēt, ka sacensības debitēja arī šofere sieviete kvalificējoties startam finālā, kā arī Latvijā strādājošs filipīnietis,’’ turpina Dace Rostoka.

Latvijas efektīvākie  autovadītāji

Dalībnieks

Uzņēmums

Andrejs Oseļskis

Lars Prim, SIA

Edijs Balodis

Prospe EB, SIA

Ineta Grase

Evan-Logistiks, SIA

Guntis Lauzis

BCL Services, SIA

Jānis Vīķis

Jāde, SIA

Guntis Līpiņš*

Trailers, SIA

Andris Pļavenieks*

Kreiss, SIA

Vadims Jekimovs

Hanza Ekspedīcija, SIA

Jurijs Puškars*

Kreiss, SIA

Guntars Kāršenieks

GA Logistics, SIA

*2012. gada Latvijas finālā startējušie dalībnieki, kas kvalificējušies arī šī gada finālam.

Oktobra vidū vislabākie autovadītāji no katras Centrālās un Austrumeiropas reģiona dalībvalsts tiksies reģionālajā finālā Horvātijā. Tur viņiem būs iespēja sacensties ne tikai par „The Drivers' Fuel Challenge” Centrālās un Austrumeiropas reģiona čempiona titulu, bet arī iegūt savā īpašumā Volvo V40 automašīnu, bet viņu darba devējiem būs iespēja laimēt vaučerus Volvo servisa pakalpojumu apmaksai līdz pat 10 000 eiro vērtībā, ja viņu autovadītājs iegūs kādu no pirmajām trīs vietām reģionālajā finālā.  

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 2.jūlijs 2013 13:50
1 1 Atbildēt

Jo ekonomiskāks auto, jo vairāk degvielas paliek šofera būmīzerim.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti