Ventspilī viesosies jaunais Volvo FH

 
Volvo Truck Latvia | 19.jūlijs 2013 10:52

Šī gada augustā Volvo Truck uzsāk tūri pa Latvijas pilsētām, lai prezentētu jauno Volvo FH modeli. Ventspils būs pirmā pilsēta, kur Volvo FH Roadshow ietvaros būs apskatāms jaunais kravas auto modelis, kas pasaulē tika prezentēts aizgājušā gada beigās. Latvijā pirmās jaunā modeļa kravas automašīnas tika piegādātas šī gada maijā. Pasākums Ventspilī notiks 8. augustā 10.00–18.00, Ventspils lidostā – Ganību ielā 103.

Volvo FH. Publicitātes foto

Pasākuma laikā interesenti varēs iepazīties gan ar jaunā auto tehnisko aprīkojumu un tā sniegtajām iespējām, gan arī apskatīt un izmēģināt jaunā dizaina kabīnes iekārtojumu un, protams, arī veikt testa braucienus. Pasākumā būs iespēja iegūt arī detalizētu informāciju par Volvo FH tehnisko specifikāciju, un uz visiem interesentu jautājumiem atbildēs Volvo Truck speciālisti.

“Izturība, funkcionalitāte un jaunākās tehnoloģijas — šīs trīs lietas visprecīzāk raksturo jauno Volvo FH sērijas kravas automašīnu. Tāpat arī — degvielas ekonomija, drošība, ergonomika un izcila vadāmība. Kravas auto to vadītājam bieži ir kā otrās mājas, tādēļ esam gatavi apbraukt Latviju, lai pēc iespējas vairāk uzņēmumu un šoferu klātienē iepazīstinātu ar šī modeļa priekšrocībām un dotu iespēju izmēģināt to un gūt pārliecību par šo izvēli,” stāsta Āre Kofs (Are Knoph), Volvo Truck Latvija vadītājs.

Tikšanās ar Volvo FH notiks Ventspils lidostā, kur visas dienas garumā piedāvāsim šovu, muzikālos priekšnesumus un būs arī izklaides mazajiem Volvo faniem.

Volvo FH pasaules prezentācija notika pagājušā gada septembrī. Pilnībā no jauna izstrādātā Volvo FH sērija piedāvā līdz šim nebijušas inovācijas, kas ļauj ietaupīt degvielu un garantē uzlabot vadāmību, ergonomiku un drošību. Būtiskākās jaunā Volvo FH īpašības: degvielas ekonomija, darba vieta, dizains, vadāmība, ietilpība, komforts, drošība, aizsardzība, iekraušana un darbspējas laiks.

Tāpat Volvo FH Roadshow ietvaros šovasar paredzētas pieturvietas Jelgavā- 15.augustā, Valmierā – 22.augustā un Rēzeknē -29.augustā.

Volvo FH. Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti