Jelgavā viesosies jaunais Volvo FH

 
Volvo Trucks Latvia | 15.augusts 2013 7:02

Šī gada augustā Volvo Truck uzsāk tūri pa Latvijas pilsētām, lai prezentētu jauno Volvo FH modeli. Jelgava ir viena no pilsētām, kur Volvo FH Roadshow ietvaros būs apskatāms jaunais kravas auto modelis, kas pasaulē tika prezentēts aizgājušā gada beigās.

Latvijā pirmās jaunā modeļa kravas automašīnas tika piegādātas šī gada maijā. Pasākums Jelgavā notiks 15. augustā 10.00–18.00, Amo Plant Jelgava rūpnīcas teritorijā – Aviācijas ielā 42.

Foto: Publicitātes foto

Tikšanās ar jauno Volvo notiks rūpnīcas Amo Plant teritorijā, kur visas dienas garumā notiks šovs, muzikālie priekšnesumi un būs arī izklaides mazajiem Volvo faniem. Pasākuma laikā interesenti varēs iepazīties gan ar jaunā auto tehnisko aprīkojumu un tā sniegtajām iespējām, gan arī apskatīt un izmēģināt jaunā dizaina kabīnes iekārtojumu un, protams, arī veikt testa braucienus. Pasākumā būs iespēja iegūt arī detalizētu informāciju par Volvo FH tehnisko specifikāciju, un uz visiem interesentu jautājumiem atbildēs Volvo Truck speciālisti.

Foto: Publicitātes foto

“Izturība, funkcionalitāte un jaunākās tehnoloģijas — šīs trīs lietas visprecīzāk raksturo jauno Volvo FH sērijas kravas automašīnu. Tāpat arī — degvielas ekonomija, drošība, ergonomika un izcila vadāmība. Kravas auto to vadītājam bieži ir kā otrās mājas, tādēļ esam gatavi apbraukt Latviju, lai pēc iespējas vairāk uzņēmumu un šoferu klātienē iepazīstinātu ar šī modeļa priekšrocībām un dotu iespēju izmēģināt to un gūt pārliecību par šo izvēli,” stāsta Āre Kofs (Are Knoph), Volvo Truck Latvija vadītājs.

Volvo FH pasaules prezentācija notika pagājušā gada septembrī. Pilnībā no jauna izstrādātā Volvo FH sērija piedāvā līdz šim nebijušas inovācijas, kas ļauj ietaupīt degvielu un garantē uzlabot vadāmību, ergonomiku un drošību. Būtiskākās jaunā Volvo FH īpašības: degvielas ekonomija, darba vieta, dizains, vadāmība, ietilpība, komforts, drošība, aizsardzība, iekraušana un darbspējas laiks.

Foto: Publicitātes foto

Tāpat Volvo FH Roadshow ietvaros šovasar vēl pieturēs Valmierā – 22.augustā un Rēzeknē -29.augustā.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti