“Volvo Truck Latvia” piegādā jau 1500. kravas auto SIA ”Kreiss” 6

 

Foto: Publicitātes attēls

Volvo Truck Latvia | 21.februāris 2017 10:39

“Volvo Truck Latvia” ir izveidojusies stabila ilgtermiņa sadarbība ar “SIA Kreiss”, kas ir viens no lielākajiem loģistikas pakalpojumu sniedzējiem Eiropā.

Jau 16 gadus “Volvo Truck Latvia” piegādā jaunākās kravas automašīnas SIA “Kreiss”, un 2016. gada nogalē uzņēmums saņēma 1500. Volvo kravas automašīnu.

Ilglaicīgas sadarbības pamatā starp “Volvo Trucks” un SIA “Kreiss” ir veiksmīga komunikācija un savstarpēja cieņa. Pirmā automašīna, kas 2000. gadā nonāca SIA “Kreiss” īpašumā, bija Volvo FH12, bet 2016. gadā piegādātais tūkstošs piecsimtais kravas auto bija Volvo FH. Pērn SIA “Kreiss” tika piegādātas 366 “Volvo” kravas automašīnas, un ar katru gadu piegādāto automašīnu skaits turpina pieaugt.

“SIA “Kreiss” ir nozīmīgs “Volvo Trucks” partneris gan Latvijas, gan arī Eiropas tirgū, un mēs augstu novērtējam uzticību, kas ir izveidojusies šo gadu laikā. Ilgtermiņa attiecības stiprina arī abu uzņēmumu vienotā izpratne par kvalitāti, efektīvu pārvaldību un apkārtējās vides aizsardzību,” uzsver “Volvo Truck Latvia” rīkotājdirektors Endrjū O’Bruks (Andrew O’Brooks).

Endrjū O’Bruks (Andrew O’Brooks) papildina: “Strādājot ar SIA “Kreiss” un citiem klientiem mēs ņemam vērā “Volvo Trucks” vērtības - klientu panākumi, uzticība, aizrautība, pārmaiņas un sniegums. Mums ir svarīgi izprasts klientu biznesu, tā vajadzības un problēmas. Turklāt mēs fokusējamies uz transporta risinājumiem, kas padara klientu ne tikai veiksmīgu, bet rada vērtību arī sabiedrībai. Mēs arī sagaidām, ka gan mēs, gan citi būs gatavi spert vienu soli vairāk, lai paveiktu lielisku darbu. Esam ieinteresēti arī pārmaiņās, lai būtu soli priekšā konkurentiem un diktētu “spēles” noteikumus.. Vienlaikus mēs ar aizrautību darām darbu un lepojamies ar jau paveikto. Turklāt darba procesa laikā mēs uzticamies ne tikai saviem darbiniekiem, bet arī citiem, jo uzskatām, ka visas iesaistītās puses ir ieinteresētās pozitīvā gala rezultātā.”

Vienlaikus SIA „Kreiss” valdes loceklis Sergejs Zaļizko atzīmē, ka “Volvo Trucks” nav tikai automašīnu piegādātājs, bet arī uzticams sadarbības partneris gan Latvijā, gan pasaulē – visur, kur brauc SIA “Kreiss” automašīnas. ““Volvo Trucks” atbalsta mūsu uzņēmu ne tikai kravas auto pirkuma procesā, bet arī tās ekspluatācijā – tie ir vieni no svarīgākajiem faktoriem ilgtermiņa sadarbības pamatā 2017. gadā plānojam mūsu kravas automašīnu autoparku papildināt ar 350 spēkratiem,” stāsta SIA „Kreiss” valdes loceklis Sergejs Zaļizko.

SIA „Kreiss” ir Latvijā lielākais īstermiņa realizācijas preču pārvadātājs Eiropas tirgū. Uzņēmums dibināts 1994. gadā un jau sākotnēji specializējās augļu, dārzeņu un citu īstermiņa realizācijas preču pārvadāšanā. SIA “Kreiss” rīcībā ir 95% kravas automašīnas, kas ir jaunākas par pieciem gadiem. Lielākā daļu „Kreiss” autoparka veido Volvo jaunāko modeļu automašīnas.

Savukārt „Volvo Truck Latvia” nepilnu 20 gadu darbības laikā kļuvis par vadošo uzņēmumu Latvijā, kas nodrošina kravas transportlīdzekļu risinājumus. Vidēji katrs trešais kravas auto Latvijā ir „Volvo”. Tieši Rīgā 1996. gadā „Volvo Trucks” atklāja pirmo servisa centru Austrumeiropā, tādējādi iezīmējot jaunas stratēģijas – tiešās tirdzniecības un apkopes – sākumu, ko uzņēmums īstenojis visā Austrumeiropā un Centrāleiropā. Patlaban Baltijas valstīs vien darbojas 12 „Volvo Trucks” servisa centri, no kuriem četri atrodas Latvijā.

 

 
Visi komentāri
 
Monstrs 21.februāris 2017 12:59
0 0 Atbildēt

Aug kā traki

viencexperc 21.februāris 2017 13:48
0 0 Atbildēt

Latvijā viena pārvadātāju firma, kura neslikti pelna uz auto pēcpārdošanu.

Nopērk jaunus auto, saņem daļu nodokļu atpakaļ. Tad pāris gadus brauc. Kad vajag iet Tehnisko apkopi, par tirgus vērtību pārdot kazahiem,kirgīziem un citiem tādiem aziātiem. Tad uzreiz pērk jaunus. Rezultāts - viss autoparks no jaunām mašīnām un neliela peļņa no pēcpārdošanas. Šefs saka, ka baigi izdevīgi. Par Kreisu nezinu, bet 1500 automašīnas....

taisnības labad jāatzīst, ka Kreisam ir meitaskompānijas - "Kreiss-Vostok" ar Krievijas numuriem un "Kreiss -asia" ar kazahu numuriem. Tāpēc kravu apjoms un automašīnu ir daudz

Abavnieks 21.februāris 2017 16:11
7 1 Atbildēt

Nu priekš "Volvo Truck" tas "Kreiss" ir labs klients, dod labu ienākumu, tāpēc tāds slavas raksts! Bet kāds labums citiem Latvijas iedzīvotājiem no tāda "Kreisa"? Tad ne jau šie pērk 350 auto šogad, lai mums vestu svaigus augļus! Izskatās, ka vairāk stradā tranzītā Eiropa - Austrumi, tātad drāž mūsu ceļus un nodokļus maksā ofšoros?

Jeb es kļūdos un "Kreiss" Latvijas šoferiem maksā labas algas un valsts budžetā, nodokļos ienes miljonus! Tad kāpēc par to kautrīgi klusē?

GB12 21.februāris 2017 21:54
0 1 Atbildēt

Kāds labums Latvijas iedzīvotājiem no tevis un tava komentāra?

Un kāds sakars Volvo Truck un auto portālam ar algām un nodokļiem? Priekš tam ir citi mediji.

Žeņa 21.februāris 2017 22:14
0 0 Atbildēt

Alga kreisa šoferiem minimālā,pārējais komandējuma nauda kas ar nodokļiem neapliekas :) ,vispār drusku zinot pa kādām naudām veic viņi pārvadājumus gribas teikt ka autotransports ir tikai naudas plūsmas nodrošināšana,peļņa varētu būt ka veidojas citur

LV ceļš 22.februāris 2017 20:29
0 0 Atbildēt

Par ceļu deldēšanu nebūs gluži patiesība. LV ceļu nodoklis nav pievienots degvielas cenai, bet gan auto maksā reizi gadā, veicot tehnisko apskati. Tātad kreiss par katru vilcēju samaksā 170 eur gadā, ja tas auto ir reģistrēts LV. Tāpat vēl maksā LV ceļu nodevu. Ja pieņemam, ka ved augļus no Valensijas uz Helsinkiem, tad kopā nobrauc ap 7700 km (ar kopējo masu 40t) no kuriem tikai 400-500 pa LV. Ja salīdzina ar kādu "kocinieku", kurš brauc pārkrauts diennaktī 600-1000 km (ar kopējo masu 55-60t) un maksā tāpat, tad kur taisnīgums?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 54

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti