Notiks jaunās paaudzes Scania testa dienas Rīgā un Liepājā 1

 
Scania Latvija | 6.jūnijs 2017 13:43

Īpašā apkopju programma, degvielas ekonomija, drošums, ērtā šofera kabīne, lieliska pārredzamība un viegla vadāmība ir tikai dažas no īpašībām, kuras klienti augsti novērtējuši jaunās paaudzes Scania vilcējos testa dienās, kas notika Valmierā, Rēzeknē un Daugavpilī.

Foto: Publicitātes attēls

Šonedēļ Scania testa dienas notiks Rīgā un Liepājā un tajās klientiem būs iespēja testēt jaunās paaudzes Scania, kas aprīkotas ar Schmitz puspiekabēm, kā arī laimēt nedēļas nodali kopā ar Audi Q7 e-tron.

Scania rūpnīcas 10 gadus ilgais jaunās paaudzes kravas automašīnas izstrādes procesā ieguldītais darbs rezultējies jaunos standartos un vēl nebijušos kvalitātes rādītajos kravas automašīnu nozarē, vērtējot tādas raksturojošās iezīmes kā drošība, veiktspēja, šofera redzamība, degvielas ekonomija, dizains un komforts. Bez ievērības nav palicis par 5% samazinātais bremzēšanas ceļš, kas skaitliskajos rādītajos ir 35-40 metri. Scania komanda radījusi arī būtisku inovāciju – nozarē pirmos aizskarveida gaisa drošības spilvenus, kas parūpēsies ne tikai par kravas automašīnas vadītāja drošību, bet arī par blakus sēdētāja. Klienti īpaši novērtē uzlaboto veiktspējas risinājumu - jaunas konstrukcijas Opticruise pārnesumkārbu, ar kuru pārslēgšanās uz paaugstinātu pārnesumu notiek divas reizes ātrāk nekā ar iepriekšējās paaudzes Opticruise modeli.

Nozares profesionāļi jau paspējuši novērtēt jaunās paaudzes Scania kravas automašīnas, piešķirot prestižo apbalvojumu “The International Truck of The Year”. Scania centieni piedāvāt produktu, kas izstrādāts, īpaši domājot par ietekmi uz vidi, nav palikuši nenovērtēti, par ko liecina vien aprīļa sākumā gūtais apbalvojums “Green Truck 2017”, kas norāda uz viszemāko izmešu daudzumu, pateicoties viszemākajam degvielas patēriņam kravas automašīnu nozarē. Ievērību kravas automašīnu profesionāļu vidū guvis R 450 Higline vilcējs, kas salīdzinošajos ceļa testos pārsteidz ar vidēji 23 litru degvielas patēriņu uz 100 kilometriem. Jāatzīst, ka šādas degvielas patēriņa rādītājs krietni apsteidz konkurentus.

Scania testa dienās ir padomāts ne tikai par informatīvo pievienoto vērtību klientiem, bet arī par labi pavadītu laiku. Šogad klientiem ir unikāla iespēja testēt jaunās paaudzes Scania kravas automašīnas, kas aprīkotas ar Schmitz puspiekabēm, kā arī laimēt nedēļas nodali kopā ar Audi Q7 e-tron - sportisko, ērto un vienlaikus ļoti ekonomisko, pirmo uzlādējamo hibrīdauto ar quattro piedziņu, kas Latvijā ir ieradies pavisam nesen – vien kopš šā gada marta. Klienti varēs ne tikai izmēģināt jaunās paaudzes Scania kravas automašīnas vadīšanas prasmes, bet arī pārbaudīt savas iemaņas, pārvietojoties ar mobilo transporta veidu Segway.

Scania jaunās paaudzes kravas automašīnu testa dienas jau norisinājušās Valmierā, Rēzeknē un Daugavpilī. Ar Scania komandu tikties un izmēģināt jaunās paaudzes kravas automašīnas būs iespēja arī klientiem Rīgā – 7. jūnijā laukumā pie Inbox.lv ledus halles un Liepājā – 9. jūnijā Pulvera ielā 6.

 
Visi komentāri
 
DALJNOBOJS 7.jūnijs 2017 10:12
2 0 Atbildēt

Bija iespēja notestēt jauno SCANIA labs, komfortabls, ekonomisks darba zirdziņs, bet es dodu priekšroku volvo vai DAF

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti