Škoda prezentē Enyaq Coupé Respectline (+ FOTO) 3

 

Foto: Škoda

iAuto | 8.jūnijs 2023 9:32

Čehijas autoražotājs atbalsta katra cilvēka individualitāti.

Škoda nāk klajā ar konceptu Enyaq Coupé Respectline, kas atspoguļo daudzveidību, vienlīdzību un iekļaušanos –pamatvērtības, kas svarīgas arī Škoda Auto.

Ražotājs paskaidro, ka Enyaq kupejas oriģinālais baltais korpuss atspoguļo visas dzīvības vienotību uz zemes, virs tās uzkrāsotie trīsstūrveida dekori, kas rada krāsu pārejas neskaitāmos toņos, simbolizē dzīves krāsaino un neierobežoto daudzveidību un neizpaliek arī zināmās aprindās pazīstamie varavīksnes toņi.  

Priekšējās restes vertikālo līstu un horizontālo līniju izgaismošanai izmantota 131 balta un daudzkrāsaina gaismas diode, bet salons izceļas ar varavīksnes krāsu apkārtējo apgaismojumu un Respectline logotipu uz stūres, kas ir čehu kristāla ražojumu Preciosa darbs.

Respectline koncepts pirmo reizi tiks parādīts Greentech festivālā (no 14. līdz 16. jūnijam) bijušajā Berlīnes-Tegelas lidostā, bet piecas dienas vēlāk tas piedalīsies Čehijas filharmonijas brīvdabas koncertā, kā arī ņems dalību Praida biznesa forumā, Prāgas praida festivālā, kā arī citos vasaras pasākumos Čehijā un ārvalstīs.

 
Visi komentāri
 
srt 8.jūnijs 2023 15:06
5 13 Atbildēt

Mūsu prezidenta eskortam piestāvētu!

Hmm 8.jūnijs 2023 16:18
10 2 Atbildēt

es gadu desmitiem klausos Eltona Džona mūziku un zini, ko - mani pilnīgi nemaz neuztrauc, ka viņš ir savādāks kā vairums. Iebildumi man personīgi (slikti tomēr) ir pret tām izkrāsotajām un caurumu saurbtajām būtnēm, kurām nevar noteikt dzimumu. Rinkevičs malacis.

srt 8.jūnijs 2023 18:15
1 12 Atbildēt

Nu tad karogu rokās un uz parādi!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO)

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 1

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti