Toyota pikapa koncepts pārtop par sērijveida modeli (+ FOTO) 4

 

Foto: Toyota

iAuto | 28.novembris 2023 4:41

Japānas autobūves uzņēmuma Toyota nesen Tokijas autoizstādē parādītais koncepts IMV 0 pārtapis par sērijveida modeli Hilux Champ un tiks piedāvāts Taizemes tirgū.

Hilux Champ pamatā ir IMV platforma, bet dizains veidots izmantojot Toyota jaunāko krosoveru vaibstus. Tas raksturīgs ar taisniem, nedaudz lego klucīšiem līdzīgiem paneļiem, masīvu priekšējo bamperi un četrstūrainiem priekšējiem lukturiem, kas atgādina 90. gadu modeļos redzētos.

Konstrukcija ir vienkāršota, salonam izmantojot analogos instrumentus un atsakoties no multivides iekārtas, taču atstājot elektriski paceļamus stiklus, tādejādi cenšoties noturēt iespējami zemu cenu.

Dzinēju klāstā ir divu litru benzīna dzinējs ar 139 ZS jaudu, 2,7 litru benzīna agregāts ar 166 Zs, kā arī 2,4 litru turbo dīzelis, kas rada 150 Zs. Transmisiju izvēlē ir piecu pakāpju manuālā vai sešpakāpju automātiskā pārnesumkārba. Platforma paredz versijas ar standarta un pagarināto riteņu bāzi, turklāt sadarbības partneri jau piedāvā savus variantus pikapa transformēšanai citiem uzdevumiem.

Hilux Champ ir aizmugurējo riteņu piedziņa, kravnesība sniedzas līdz 1 tonnai, bet cena sākas no atzīmes 13 000 dolāru.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Eksperts 29.novembris 2023 13:32
2 0 Atbildēt

Kādi bezceļi, aizmugures piedziņa...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti