Internetā attēli ar jaunu Tesla kravinieka prototipu (+ FOTO) 2

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/klwtts

iAuto | 4.februāris 2021 5:00

Globālajā tīmeklī ievietoti attēli ar jaunu Tesla Semi prototipu. Elektriskais vilcējs nobildēts uz šosejas ASV, Sakramento pilsētas apkaimē.

Jaunais Tesla Semi prototips uzjundījis jaunas runas par to, kad ilgi gaidītā elektriskā kravinieka ražošana varētu sākties. Kā prototips tas eksistē jau kopš 2017.gada, ražošanu Īlons Masks solīja uzsākt jau 2019.gadā, tad to pārcēla uz 2020.gada beigām, bet tagad tiek minēts, ka tas notiks līdz 2021.gada beigām.

Iespējams, tā arī būs, jo jaunākajos attēlos eksperti saskata B-prototipu, jeb modeli, kas tiešām varētu nonākt uz konveijera.

Savā nesenajā ziņojumā Īlons Masks uzsvēra, ka Tesla Semi ir gatavs ražošanai, taču autoražotājs nevar likt to uz konveijera, kamēr Tesla nav palielinājusi jaunā 4680 šūnu akumulatoru ražošanu.  

Standarta versijā Semi ar vienu akumulatora uzlādi veiks 483 kilometrus, bet dārgākajā Long Range - 805 kilometrus. Šie parametri vēl var mainīties, jo agrāk Tesla vadītājs atklāja, ka 500 kilometru tāldarbību nav grūti sasniegt, tādēļ tālsatiksmes pārvadājumiem autonomiju plānots palielināt līdz 800 un pat 1000 kilometriem.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 4.februāris 2021 11:32
2 2 Atbildēt

Masks bija izteicies, ka iepriekšējais kravinieks bija neērts lietotājam ( lasi - komunistisks). Un solīja uzlabot interjeru.

Varbūt šis būs tas gadījums.

WALA 4.februāris 2021 13:20
2 1 Atbildēt

Gan jau ka daudz visādu problēmu, ņemot veŗā aboslūtu pieredzes trūkumu kravinieku ražošanā. Vieglie taču arī vēl pat pēc 10 gadiem ir ar saviem kasjakiem.

Bet nu vismaz ir cerība ka brankrots vairs Tesla nedraud ( ja vien atkal kaut kāds ībļu bars nesāks prasti spēlēties are akcijām) ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 32

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti