Pirmais rakstīja:
atgriezīsimies pie pirmsākumiem
1) es apgalvoju, ka manuprāt cilvēces kopējā gudrība ir konstanta, bet cilvēku skaits pieaug, tāpēc katrs konkrētais indivīds varētu nebūt tik gudrs kā agrāk
2) anonīmiķis izteica viedokli, ka cilvēces kopējai gudrībai vajadzētu mazināties, jo entropija "savāc" daļu gudrības
3) tad es izejot no tā, kā es saprotu, kas ir entropija, uz gudrību šim apgalvojumam nevajadzētyu attiekties, pie tam pamatoju savus izteikumus norādot uz konkrētu avotu....
4) tad panesās visādas diskusiju formas par to, ka es nejēdzot vispār kas tā entropija tāda ir, tajā pašā laikā neviens pat negrasījās man to paskaidrot
tagad diskusija ir nonākusi līdz mēģinājuma definēt "nelineāro loģiku"
es vispārīgā gadījumā nojaušu, kas varētu izraisīt loģikas nelinearitāti, tikai nespēju sasiet to kopā ar iepriekš apspriesto entropijas tēmu
protams es tagad netaisos pierādīt pat apgalvojumu, ka gudrības daudzums ir konstants... ja kāds man var pierādīt pretējo, es ar prieku pieņemšu šo viedokli
Loģiskā nelinearitāte ir jau pašā sakumā. Tieši tavs apgalvojums par gudrību, kā slēgtu sistēmu nav ne ar ko pamatots. Tas ir tikai un vienīgi tavs pieņēmums, kas no vispārējās loģikas viedokļa ir gadījumskaitlis.
Un manuprāt pilnīgi aplams pieņēmums. Kaut vai pamēģini atspēkot elementāru piemēru - daļiņa no gudrības ir zināt, ka "zēns" angliski ir "boy". Skolotāja iemāca to skolēnam. Šajā brīdī skolēna gudrība palielinās, bet skolotājas nesamazinās. Vai ir jebkāds saistīts iemesls jebkurā citā kopējās gudrības sistēmā kādai daļiņai samazināties?
DEVALVACIJA
Kā domājat ?
1.Latu NEdevalvēs
2.Latu Devalvēs
Es pašlaik domāju ,ka devalvēs tik nav zināms kad